• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim için yeni isim önerisi??

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Kızkardeşim ismini değiştircek anne tarafı farklı baba tarafı farklı isim dediği için ve kmlkte sadece biri yazdığı için oldukça kafası karışmakta. Defne filan yapmak istiyo belki Özge, Tuğçe, Melisa filan da olabilir ama daha çok Defne olarak düşünüyor. Sizce nasıl bi isim dalga geçerler mi define yaada bilemediniz ağaç ismi oldugu için alay konusu olabilir mi? Ayrıca isim önerilerinizi de bekliyoruz..

Gayet güzel bir isim de çocuklar dalga geçermi demissiniz yaşı küçük ise kendi isteğiyle değişimi anlamadım.kafam karisti

Benim de okulda farklı evde farklıydı bilakis başkalarının kafası karışıyordu ben halimden memnundum yani olmasam da takmıyordum....

Reşit olmadan isim değiştiremez benim bildiğim. Aile izniyle olabilir anca.

Evdekiler yeni kimlikte olani diyecek mi peki anlamadığım kafa karisacak ne var yani smdi defne oldu herkes evdeki aile üyeleri akrabalar defne mi diyecek yine baba beyza diyecek anne baska bisey kafa karışacaksa oyle karışacak
herkes Defne dicek iki taraf da karşı tarafın ismini beğenmiyo biri yapsan diğeri istemicek diğeri yapsan yine aynısı olcak dedik bi isim seç herkes onu desin

Doğum tarihi bitti, şimdi de isim değiştirme takıntısı mı başladı. İlginç...
inanmazsın ama kardeşim çok arada kaldı doğum tarihi ve isim olarak çocuğu harcadılar yani büyük olsaydım o doğdugunda asla böyle birşeye iizn vermezdim

Back
X