Kardeşim için fikir istiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz

Kardeşinizin 3 sene önce 16 yaşındaki bir çocukla flört etmesi kardeşinizin niyeti konusunda beni düşündürdü kusura bakmayın. Zira kardeşinizin 3 sene önceki yaşındayım, insan düşünmeden edemiyor şimdi bu yaş mevzusunu. Onun haricinde sizin aile olarak, 19 yaşındaki kızın kardeşinizle olan hemde 2 haftalık görüşmeyi ciddiye almanız çok ilginç. Birbirlerini ciddi düşünecek kadar ne yaşamış kardeşiniz? 3 sene önceki görüşme de çok kısa sürmüş zaten. Karşı tarafın tutumu da afedersiniz ama kızı size kakalamak gibi. Şimdi yanlış tabir kullanmak istemiyorum affınıza sığınıyorum ama ne sizde ne de karşı tarafta normal bir durum göremedim. Çünkü bunun normali ilişkinin üstünden belli bir zaman geçince aileyle tanıştırmaktır zaten ya da aileleri katıp ciddiye bindirmek istenmiyorsa aileler bilmeden devam etmektir. Bilemedim...

Bu arada kardeşiniz kandırılması çok kolay birisi (yersen) çok iyi niyetli bir insan ama kendinden 6 yaş küçük bir kızla(!) sevgili olabilecek kadar saf aynen.Eminim öyledir.

Konu sahibi kızın ailesini bilemem ama kardeşiniz 16 yaşında bir "çocuk"la sevgili olabildiğine göre çokta masum değil
Şimdi ki eşimle ben 16 o 22 yaşındayken tanışmıştık sorunlarımız var şimdi eşimle mutsuzum ama eşim asla namusuma göz dikmedi hep beni diğer erkeklerden korudu ayrı olduğumuz dönemde bile çevremde olan gerçekten sadece cinsel obje olarak gören erkekleri ayıklamıştı (öyle gördükleri sonradan çıktı tabi) belki erkek kardeşi gerçekten masumdur. Ama ben cinsel birliktelikleri olduğunu düşünüyorum ve bu konuyu da kızın annesinin bildiğini düşünüyorum. Ya da kız belki daha önceden bi birliktelik yaşadı ve anne saf buldu itelemeye çalışıyor olabilir ama altında yatan tek neden bu bence bu kadar ısrarın

Normal şartlarda hiçbir anne kızının önüne 19 yaşında altın tepside evlilik sunmamalı ben erken evlendim itler köpekler kadar pişmanım

Hemen de kızı günah keçisi yaptınız yahu ayrıca herkes sizin eşiniz değil içini bilemezsiniz.Eğer ikisi arasında bir ilişki yaşandıysa tek sorumlusu kız olamaz emin olun.

Demek ki siz eşinizi o yaşta tam tanıyamamışsınız.
Namusunuzu koruduğu için gözünüzde kahraman olmuş.
16 yaşında çocuksunuz daha
Siz 22 olup o zaman eşinizle tanışsaydınız belki de şu an mutsuz bir evliliğiniz olmayacaktı

Konu sahibi kızın ailesini bilemem ama kardeşiniz 16 yaşında bir "çocuk"la sevgili olabildiğine göre çokta masum değil

Zaten olmamis ciddi biseyler düşünülmemiş. Kii kesinlikle ciddi birşeyler düşünülecek bir yaşta değil üstüne basa basa söyleyim. Ama Sırf sucu Kardeşim de bulmak yerine bir de 16 yaşındaki kızın 22 yaşındaki oglanla neden görüştüğünü düşünsek ? Biz bilmiyorduk ve yazımda da belirttiğim gibi kendi kardeşim diye demiyorum çok saf birisi gerçektende. Ve üstelik biz bilmiyorduk ama 3 sene önce kızın annesi biliyormustu. O zaman onu uyarsaymış annesi öyle değil mi ?

Kızlar kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyarlar zaten kendilerinden büyük erkeklerde onu kullanırlar

16 yaşında aklı bir karış ergen kız mı yoksa 22 yaşında genç aklı başında bir erkek mi bu konuda suçlu ???

Yapmayın allahaşkına acaba hangisi kandırılmaya müsait ???

Velev ki kız koştu peşinden kardeşiniz burda olmaz diyen taraf olmalıydı.

Ayrıca şu anda muhatabımız sizsiniz kızın annesi olsaydı ona da söylerdim emin olun

16 yaşındaki kız daha çocukça ve saf duygular taşıdığı için evet demiş olabilir ama kardeşiniz gayet de olgun olabilecek iradeli bir yaşta.Siz kardeşinizi saf görüyorsunuz kız da gayet saf olabilir.Uyarıp uyarmadığını nereden biliyorsunuz?Burada bize soru soracağınıza gidin kızla diyalog kurun ve tanımaya çalışın.

Lütfen direk erkek kardeşi suçlamayın bu neslin genciyim kız arkadaş benimle yaşıt öyle arkadaşlarım vardı ki 40 yaşında ki kadına pabucunu ters giydirecek ha ben armut çıktım o kadar KURNAZ’ın arasından ayrı

Bu arada kardeşiniz kandırılması çok kolay birisi (yersen) çok iyi niyetli bir insan ama kendinden 6 yaş küçük bir kızla(!) sevgili olabilecek kadar saf aynen.Eminim öyledir.

Lütfen karakterini bilmediğiniz bir insan hakkında yaşam tarzını düşüncesini bilmediğiniz biri hakkında bu denli yorum yapmayın. Yapacaksanız konuya yapın bu nedir Allah aşkına? Güldüm resmen sanki yıllardır kardeşimi tanıyorsunuz da bu denli yorum yapıyorsunuz? Ayrıca 6 değil 5 yaş var ve 5 yasta kendi kardeşim icin demiyorum normal evlenecek çiftler arasında bence gayette normal bir yaş. Herkesin arasında 1-2 yaş farkı olcak diye bişey mi var ? Korkmayın 10 yaş değil o kadar abartmadan yazsaydınız keşke

Kardeşinizi tanımama lüzum yok sonuçta erkek değil mi cinsiyeti?6 yaşla 5 yaş arasında gerçekten çok fark var evet.25 yaş 19 yaş 6 yaş farkı oluyor.Sen burada güleceğine kardeşinle aranı düzelt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…