Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu söylüyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere güven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam çok sinirli hayatını mahveder onun. Annem çok üzülür. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini çıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tüm yük benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gerçekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona güvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel içerikli hiçbir şey bulamadım. Ama çok korkuyorum bir hataya düşer hamile kalır vs. Her gün ağlıyoruö. Hatta her saniye. Artık işlerime odaklanamıyorum.