• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim için acill lütfen bi bakın

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
slm kızlar kardeşim ünide okuyor burs kazandı devletten ama biz pek emin olamıyoruz acaba bu burs geri ödemelimidir. kresi öle galiba onu biliyorumda burs nasıl? çok önemli benim için yardımlarınızı bekliyorum. burs alan arkadaşlarımız bi el atın şimdiden tşkler

Merhaba sonuç sayfasında Burs Kazandınız mı yazıyordu?
Eğer öyleyse geri ödemesiz olan kyk bursu çıkmıştır

kızlar kimse yokmu bu benim için çok önemli acil cvp bekliyorum. ALINAN BURS PARALARI GeRİ ÖDENİYORMU

burssa geri ödenmez. kredi yazsaydı geri öderdiniz. ben de burs almıştım benim zamanımda adı başbakanlık nursu olarak geçiyodu. ama şimdi nasıl oldu bilmeme. en iyisi kazandığınız kuruma evraklarınızı teslim ederken öğrenirsiniz zaten.

tatsisde burs kazandınız alt tarafdada tahsisde katkı kredisi kazandınız yazıyor yani biz krediyi seçmicez o ödemeli. burs sececegiz o geri ödemeli degil dimi

burs kaznamıştır yazısı varsa burs kazanmıştır yani geri ödemeli değil ama kredi ayzıyorsa geri ödemelidir ben öyle biliyorum

Back