Yeni üye ve hiç mesajlari yoksa eğer, Rahatsızım diyip ya şafi konusu açıyorlar, bizlerde okuyoruz etiket ediyoruz ALLAH rızası için. ama sonrasında öğreniyoruz ki estetik yada baş ağrısı yada karın ağrısı gibi ......
Böyle sebeplerden dolayı da etiket etmeye çekiniyoruz. Soruyoruz konusunda detay yazmadiysa
Etiket ettiğimiz kişide bilsin istiyoruz
Açıklama yapılması iyidir,herkes karşısındakini kendi gibi zannediyor sonuçta,Yanlış anlaşılmak istemeyiz hastalık ayrımı yapılıyor gibi düşünülmesin sakın
Böyle durumlar olunca gerçekten çekiniyor insan
Leyl-i-fer Husema
Haklısınız tabiki.Insanlarin iyi niyetini,duygusunu sömürmek bu.Estetik için birde ne diyelim Rabbım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.Yeni üye ve hiç mesajlari yoksa eğer, Rahatsızım diyip ya şafi konusu açıyorlar, bizlerde okuyoruz etiket ediyoruz ALLAH rızası için. ama sonrasında öğreniyoruz ki estetik yada baş ağrısı yada karın ağrısı gibi ......
Böyle sebeplerden dolayı da etiket etmeye çekiniyoruz. Soruyoruz konusunda detay yazmadiysa
Etiket ettiğimiz kişide bilsin istiyoruz
3000 aldım
Kalan 42.000
Rabbim şifasını versin inşallah kardeşinizin.
Asla düşünmem.Okurken bize yardımcı olurken vaktinizden çalıyoruz sizlerin tabiki doğrusu nedir öğrenmek hakkınız.Yanlış anlaşılmak istemeyiz hastalık ayrımı yapılıyor gibi düşünülmesin sakın
Böyle durumlar olunca gerçekten çekiniyor insan
@Leyl-i-fer @Husema
Son 41500 idi sizinkiyle beraber 41000 kaldı500 okudum kalan 40 000
Allah şifa versin
200 aldım şimdi okurum inşallah1000 daha okudum 45000 kaldı arkadaşlar
4000 kaldı o zaman800 daha okudum 40200 kaldı arkadaşlar
Okudum kardesim rabbim sifa versin1000 bin tanede ben alıyorum rabbim kardesimize acil sifalar versin hemen simdi okuyorum