- 6 Ocak 2023
- 3.638
- 8.263
- 40
Amin canim aminnAmin canım cem-i cümlemize bu sınavları hayırlısı ile güzel imanlı geçirmeyi nasip etsin inşaAllah
Allah sizden ve sizlerden razı olsun inşaAllah çok teşekkür ederim54.400 kalan 400 okudum
Allah tez zamanda kalıcı şifasını versin. 1000 okuyacağım inşallah
1000 siz okumussunuz 51.400 kalmış
Karışmasın.. sildim yazdığımi1000 daha okudum arkadaşlar 52400 kaldı
Allah hepinizden gani gani razı olsun sizden sonra 47000 kalmıştı.Serap kardesimize Allah’tan kalici sifalar diliyorum. 2000 aldim.
Kalan sayiyi bilmiyorum, karismis biraz. Hesabiniza dahil edersiniz.
Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kardeşinize kalıcı şifa versin aminnnnnArkadaşlar merhaba kardeşim için 70000 ya şafii okuyorum kendim 10000 okuyabildim okumaya devam ediyorum ama çalışan birisiyim gün içindede fırsat buldukça okumayaca calisiyorum ama yetmeyecek gibi geliyor.Lütfen benimle okuyup destek verebilir misiniz.
Amin InşaAllah tüm sevdiklerimize kalıcı şifa versin.Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kardeşinize kalıcı şifa versin aminnnnn
Rahatsızlığı neydi kardeşinizin. Yanlış anlamayın konuda yazmıyor ondan sordum
Geçmişte kötü tecrübeler edindik burada. Ne için okuyacağımızı bilirsek daha iyi olur. Selam ve dua ile
Amin InşaAllah tüm sevdiklerimize kalıcı şifa versin.
Rahatsızlığı toplardamar tıkanıklığı.Karaciğerdeki toplardamar %70 damar tıkalı.Önemsemediğimiz karaciğer miğde bulantısı,kusma,halsizlik yapıyor.Ameliyat çok riskli o bölgede yapılamazmış.İlaç kullanılıyor şimdi ama herşey Allahtan işte o ol deyiverse o damar 1 saniyede açılır ama en azından gözünün feri yerine gelsin kusmasın istiyorum.Başka rahatsızlıklara varda en büyüğü bu.
Okuyandan okumak isteyip okuyamayandan herkesten Allah razı olsun.Kendim olsam düşünmem ama en sevdiklerin olunca hersey değişiyor.
Nasıl tecrübeler hiç bilmiyorumÇok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kardeşinize kalıcı şifa versin aminnnnn
Rahatsızlığı neydi kardeşinizin. Yanlış anlamayın konuda yazmıyor ondan sordum
Geçmişte kötü tecrübeler edindik burada. Ne için okuyacağımızı bilirsek daha iyi olur. Selam ve dua ile
Yeni üye ve hiç mesajlari yoksa eğer, Rahatsızım diyip ya şafi konusu açıyorlar, bizlerde okuyoruz etiket ediyoruz ALLAH rızası için. ama sonrasında öğreniyoruz ki estetik yada baş ağrısı yada karın ağrısı gibi ......Nasıl tecrübeler hiç bilmiyorum