Sen ne yapmak istiyorsun neye ilgin var :)
Detoks etkisi yapıyor insanda :) öyle şeyleri izlemeyi bende seviyorum. Bir süre sonra hipnoz oluyorsun sanki dalıp gidiyorsun :) ruhun rahatlama biçimi gibi bir şey. Müzik desem, sesimin şarkı söylemeye uygun olduğunu sanmıyorum ama beste yazmak isterdim :) resim yeteneği.. Eh işte fena sayılmaz.. :) portre çizmek hoşuma gider.. Yazmayı çok severim. Konu fantastik, dram, aşk her şey olabilir :) ama neden bilmem zaman ayırmıyorum. Bebegimden zaman kalırsa film izlemek istiyorum. Bilirsin "En son izlediğiniz filmler" bölümüne yazıyordum, artık oraya bile yazmıyorum. Ama izliyorum. Çook film seyrettim sonra. Sanırım kendimden uzaklaşıyorum. Eminim sende bunu içinde hissetmişsindir. Bir kitabın sözünde, bir filmin karakterinde kendimi buluyorum. Ama "o" olamıyorum. Onun gibi düşünmek isteyip düşünmüyorum.. Değişik bir durum.Ben sözel ve sanata yatkın biri olarak isteğim dışında sayısal okudum, uzak kaldım ve artık ara ara içimde zor duruyor bazı isteklerim, ruh tatmin olmak istiyor ilerletmesem bile.
Müzik, resim, fotoğraf.. Kafamı toparlayabilsem bir şeyler karalamak belki...
Dün graffiti videolarına denk geldim youtubeden, o kadar güzel yapıyor ki izlerken tatmin hissi yaşıyorum :)
Detoks etkisi yapıyor insanda :) öyle şeyleri izlemeyi bende seviyorum. Bir süre sonra hipnoz oluyorsun sanki dalıp gidiyorsun :) ruhun rahatlama biçimi gibi bir şey. Müzik desem, sesimin şarkı söylemeye uygun olduğunu sanmıyorum ama beste yazmak isterdim :) resim yeteneği.. Eh işte fena sayılmaz.. :) portre çizmek hoşuma gider.. Yazmayı çok severim. Konu fantastik, dram, aşk her şey olabilir :) ama neden bilmem zaman ayırmıyorum. Bebegimden zaman kalırsa film izlemek istiyorum. Bilirsin "En son izlediğiniz filmler" bölümüne yazıyordum, artık oraya bile yazmıyorum. Ama izliyorum. Çook film seyrettim sonra. Sanırım kendimden uzaklaşıyorum. Eminim sende bunu içinde hissetmişsindir. Bir kitabın sözünde, bir filmin karakterinde kendimi buluyorum. Ama "o" olamıyorum. Onun gibi düşünmek isteyip düşünmüyorum.. Değişik bir durum.
Süpermiş :) inşallah bende yaşıcam o aydınlanmayı ama bakalım.. Kız vindd kardeşim şuan yarışmadaaa :) biraz önce aradım meşgule verdiii ayy tam sahneye çıkarken mi aradım acabaa :)) kalbim bir yerlerimde atıyor şuanMüzik kulağım ve ilgim vardı.. Okul hayatımda tek hırs yaptığım dersti :) Sesimi bilmiyorum, belki ders alsam olur ama doğal hali pek iyi değil gibi, hoş ben de kendimi salmıyorum pek. Müzik aleti çalıp notalarla içli dışlı olmak isterim ama. Dans da severim. Resme doğal yeteneğim yok ama bir yapabilsem rahatlayacağım hissi var, ders almak isterim, öyle tablo gibi değil de terapi gibi yapayım, belki uğraşsam internetten falan baksam bir şeyler yapabilirim. Biraz miskinlik, sıkılganlık, odaklanamama var, kafamda doluysa üstelik. Astrolojiyi seviyorum ilgileneyim diyorum mesela ilgileniyorum ama parça parça bakıyorum canım istedikçe, estikçe, enerji değişimlerim hızlı olabiliyor.
Kafam dağınık biraz, bazen hissettiklerimi düşüncelerimi tam anlatamıyorum ya da çok düşünen biri olduğum için kendimce felsefik, ayrıntılı yaklaşımlarım olduğundan toparlamak, büyük resmi oluşturmak zorlaşıyor. Anyadan başlıyorum konyadan çıkıyorum falan :) Iki saat önce aklımdan geçen cümleleri iki saat sonra kuramıyorum tekrar mesela, o moddan çoktan çıkmış oluyorum. Ama gitgide dengeleniyor bazı şeyler.
Dogru mu anladim bilmiyorum; aslında ben bu insan gibiyim ama dışa vuramıyorum, yaptıklarını yapamıyorum anlaminda mı? Öyleyse evet yaşadım... :)
Bir şeylerin farkında olmakla yapabilmek bir olamıyor her zaman maalesef.
Yine de kendimde bir şeylerin ileriye dönük değiştiğini hissediyorum ağır ağır da olsa ama, bakalim ^^
Tek ihtiyacım iş, yani özgürlük.
Süpermiş :) inşallah bende yaşıcam o aydınlanmayı ama bakalım.. Kız vindd kardeşim şuan yarışmadaaa :) biraz önce aradım meşgule verdiii ayy tam sahneye çıkarken mi aradım acabaa :)) kalbim bir yerlerimde atıyor şuan
Kızlaaaaaaarrrr kardeşim 1. Olmuuuuşşşş :)))))) ayyyy çook mutlu oldum ya çok sevindimm :))) inanamıyorummm yaa herkese çok teşekkürlerr :))
Çok güzel bir duygu viiiiindd :))) Ya Allah var şimdi, 1.lik belki zorlar ama 2. 3. Olabilir belki diye düşünüyordum ben :)) her türlü sonuca hazırlamaya calışıyordum dün onu :))) hani hayal kırıklıgına uğrayıp komple bu işi bırakmasın diye. Çok etkilenirdi çünkü aşırı güveniyordu kendine :) 1. Olurum ben diyordu. Asla 2. lik bile düşünmüyordu :))) ayy demek ki o özgüven ne kadar önemliymiş aslında. İnanınca oluyormuş :)Ooo, çook tebrik ederim kendisini
Yeni bir rapçi geliyor ^^
Çok güzel bir duygu viiiiindd :))) Ya Allah var şimdi, 1.lik belki zorlar ama 2. 3. Olabilir belki diye düşünüyordum ben :)) her türlü sonuca hazırlamaya calışıyordum dün onu :))) hani hayal kırıklıgına uğrayıp komple bu işi bırakmasın diye. Çok etkilenirdi çünkü aşırı güveniyordu kendine :) 1. Olurum ben diyordu. Asla 2. lik bile düşünmüyordu :))) ayy demek ki o özgüven ne kadar önemliymiş aslında. İnanınca oluyormuş :)
Çok sağol canımm :)) şimdi bu büyük cesaret oldu ona :) hayırlı olur inşallahKendini biliyormuş ve inanıyormuş demek ki ^^
Yolu açık olsun inşallah
Astiiiiiiiiİstanbul Tantanası'nı mesleğimden dolayı beğendim ehehe, devası rapte olsun madem ne mutlu sevdiği işi yapması :) Şaka bir yana, rap müzik dinlemem pek ama ses tonunu beğendim. Yarışmada bence ilk şarkıyı söylesin, daha gaza getirici sözleri falan. Diğerleri daha hüzünlü, insanların içi kıyılabilir. Başarılar dilerim :)
Kızlaaaaaaarrrr kardeşim 1. Olmuuuuşşşş :)))))) ayyyy çook mutlu oldum ya çok sevindimm :))) inanamıyorummm yaa herkese çok teşekkürlerr :))
AstiiiiiiiiYokuspokus olduu oldu 1. Olduuu :))))))
Çok teşekkür ederim canım benim :))) destegin için asıl ben teşekkür ederimmAaa süper bir haber bu! Tebrik ederim :))
Çok teşekkürleeerr :))))tebrikler
Çok teşekkür ederiim :) gerçekten insanın isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yokmuşş :) (tahtaya resim gibi, rap gibii..) :)Tebrik ederimm
Çok teşekkür ederiim :) gerçekten insanın isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yokmuşş :) (tahtaya resim gibi, rap gibii..) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?