Oooo süper yaaa çok sevindim
İnşallah canım sen yaparsınnn takma kafana :)Ben artık burç yorumlarına kadar dadandım moral için, şu işten bi rezillik çıkarmadan çıkabilsem yetecek bana
Kardeşin için de çok sevindim, severek yapan yapıyor yav, inşallah ben de geçerim kendi eşiğimden ^_^
Çok sağol yaa inan ki bende aşırı mutluyum şuann :)Oooo süper yaaa çok sevindim
Çok sağol marlamm teşekkürlerr :) Ben belki 2. Ya da 3.lük alabilir diye düşünüyordum. 1.lik zor gibi geliyordu.. Ne bileyim belki sürekli dinlediğim için bana o şekilde gelmiştir :) Hatta belki dereceye girememe ihtimaline karşı hazırlamaya çalışıyordum. Birde kardeşimden üst sınıflar da katılacaktı.. Bir sürü rakibi vardı. Çok gurur duydum ama :) 25'inde bir üniversitede ödül töreni yapılacakmış. Artık yerinde duramaz o :) kazandığı parayla daha iyi bir mikrafon almak istiyor. Ses sistemleri falan.. Bütün parayı oraya verecek herhalde :)yaa tebrik ederim cok sevindim.Hayallrine bi adim daha yaklasti simdi hersey daha guzel olacak.Zaten ilk duydugumda demistim ses sozler sahane yolu bajti acik olsun Eflazin
Kızlaaaaaaarrrr kardeşim 1. Olmuuuuşşşş :)))))) ayyyy çook mutlu oldum ya çok sevindimm :))) inanamıyorummm yaa herkese çok teşekkürlerr :))
Ayy sağol canım benim çok sağol ♡♡♡ evett kardeşim çok inanıyordu :) bende sesini begeniyordum ama ne yalan söyleyeyim, 1.lik beklemiyordum :)) başta şaka yapıyor sandımTebrikler sevindiminsannisterse basaramayacagi şey yok yeter ki istesin.Başarılarının artarak devamını diliyorum. Chocolita
İnşallah izcim kııııızŞaka yapıyorsunn
E süper ..Vallahi açtım ben bile kaç defa dinledim dün tüm parçalarını yolu açık olsun inşaALLAH
Çok sağol nurcum teşekkürlerr :)Kardeşinize canı gönülden başarılar diliyorum ..
İnşallah izcim kııııızya inan söyleyince bende şaka yapıyor sandım :)))) hatta eşimle kahvaltı ediyorduk aradığında. Abla 1. Oldum dedi. Ben direk "hasssi..." eşimin gözler üstümde olunca tamamlayamadım tabi ama çok şaşırdım yaa :))) ne bileyim ben dereceye giremezse bu çocugun psikolojisi ne olacak diye düşünüyordum.. Müziği bırakır, bütün hevesi kırılır diye ufaktan hazırlıyordum onu. Annem de "Kızım o olamaz olamaz senin kardeşinde o kadar kafa mı var" diyordu ahahaha en çok o şok oldu :)))
Aynen öyle :))) ama sağolunn iyi ki de o şarkıyı seçmiş. Sizin de payınız var yani bu işte :)Kafasından bir büst yaptırıp annene hediye etmesi şart olmuş
Aynen öyle :))) ama sağolunn iyi ki de o şarkıyı seçmiş. Sizin de payınız var yani bu işte :)
Sagol canım youtube'a koymuş istersen bakabilirsin :) jüri karşısında performans :)) jüri de rapçiymiş. Ben isimlerini duymuştum ama çok bilmiyorum.Hepsi güzeldi canım hangisiyle gitseydi alırdı bence ,tebriklerimiz olsun
Sagol canım youtube'a koymuş istersen bakabilirsin :) jüri karşısında performans :)) jüri de rapçiymiş. Ben isimlerini duymuştum ama çok bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım benim :))) destegin için asıl ben teşekkür ederimm
Nerden bakacağım link atsana
2.500-3.000 arası bir para kazandı :) çok büyük bir şey değil ama öğrenci için iyi para :))) kardeşim için 10.000 gibi bir şey bu :))))Ödül olarak ne kazandı :)
2.500-3.000 arası bir para kazandı :) çok büyük bir şey değil ama öğrenci için iyi para :))) kardeşim için 10.000 gibi bir şey bu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?