- 17 Eylül 2013
- 78
- 3
- 34
- Konu Sahibi ikiyabanci
iyi akşamlar arkadaşlar.. nerden anlatmaya başlasam hiç bilmiyorum. kız kardeşim 17 yaşında 5 aydır bir erkek arkadşı var. 5 eylül tarihinde ben evde yokken annem hastanede babm işde bu sırada ablama ben eczaneye gidecem diyor ablam ver cantana bakacam içinde ne var diyince ablamı iteleyip çıkıp gidiyor. ablamda beni babamı aradı vss. polise haber verdik işde bi sevgilisi var yanına gitmiştri die bu sırada ablam evdeki parayı saydı içinden para ve altın alıp gitmiş. tüm gün boyunca onu aradık bu sırada erkek arkadaşının halası babamı arayıp sizin kızınız yiğinime altın para alıp kaçmış şu şehre gelecek gibisinden seyler söyledi. o akşam kardeşim o sehre giderken yakalandı ama çok çok büyük yeminler etti onun yanına gitmiyodum ben ailemi istemyorum sığınma evinde kalacam falan diye 10 gün sığınma evinde kaldı biz dilekçe falan verdik almak için aldık eve getirdik. yeminler etti anneme artık üzmeyecem seni ben akıllandım diye. ayın 24 ünde anneme markete gidip ped alacam diyip çıkmış. annem dur bende gelecem diyine kadar kapıyı çekip gitmiş yanında benim altın yüzüğümü küpemi götürmüş. ailem perişan durumda polislere 1 saat içinde bildirdik bir haber yok babam hastalandı annem zaten hasta.. ne yapalım lütfen bana akıl verin.. kimseye bir şey anlatamıyoruz.. ne telefonu var ne banka kartı nede facebooku. sadece çocuğun facesi var oda 23 ünden beri girmemiş. ne olur yardımcı olun. okudunuz için çok teşekkür ederim yazım hatalarım için özür dilerim.