kardeşim evden kacti lütfen yardim :(

ikiyabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
78
3
34
iyi akşamlar arkadaşlar.. nerden anlatmaya başlasam hiç bilmiyorum. kız kardeşim 17 yaşında 5 aydır bir erkek arkadşı var. 5 eylül tarihinde ben evde yokken annem hastanede babm işde bu sırada ablama ben eczaneye gidecem diyor ablam ver cantana bakacam içinde ne var diyince ablamı iteleyip çıkıp gidiyor. ablamda beni babamı aradı vss. polise haber verdik işde bi sevgilisi var yanına gitmiştri die bu sırada ablam evdeki parayı saydı içinden para ve altın alıp gitmiş. tüm gün boyunca onu aradık bu sırada erkek arkadaşının halası babamı arayıp sizin kızınız yiğinime altın para alıp kaçmış şu şehre gelecek gibisinden seyler söyledi. o akşam kardeşim o sehre giderken yakalandı ama çok çok büyük yeminler etti onun yanına gitmiyodum ben ailemi istemyorum sığınma evinde kalacam falan diye 10 gün sığınma evinde kaldı biz dilekçe falan verdik almak için aldık eve getirdik. yeminler etti anneme artık üzmeyecem seni ben akıllandım diye. ayın 24 ünde anneme markete gidip ped alacam diyip çıkmış. annem dur bende gelecem diyine kadar kapıyı çekip gitmiş yanında benim altın yüzüğümü küpemi götürmüş. ailem perişan durumda polislere 1 saat içinde bildirdik bir haber yok babam hastalandı annem zaten hasta.. ne yapalım lütfen bana akıl verin.. kimseye bir şey anlatamıyoruz.. ne telefonu var ne banka kartı nede facebooku. sadece çocuğun facesi var oda 23 ünden beri girmemiş. ne olur yardımcı olun. okudunuz için çok teşekkür ederim yazım hatalarım için özür dilerim.

iyi akşamlar arkadaşlar.. nerden anlatmaya başlasam hiç bilmiyorum. kız kardeşim 17 yaşında 5 aydır bir erkek arkadşı var. 5 eylül tarihinde ben evde yokken annem hastanede babm işde bu sırada ablama ben eczaneye gidecem diyor ablam ver cantana bakacam içinde ne var diyince ablamı iteleyip çıkıp gidiyor. ablamda beni babamı aradı vss. polise haber verdik işde bi sevgilisi var yanına gitmiştri die bu sırada ablam evdeki parayı saydı içinden para ve altın alıp gitmiş. tüm gün boyunca onu aradık bu sırada erkek arkadaşının halası babamı arayıp sizin kızınız yiğinime altın para alıp kaçmış şu şehre gelecek gibisinden seyler söyledi. o akşam kardeşim o sehre giderken yakalandı ama çok çok büyük yeminler etti onun yanına gitmiyodum ben ailemi istemyorum sığınma evinde kalacam falan diye 10 gün sığınma evinde kaldı biz dilekçe falan verdik almak için aldık eve getirdik. yeminler etti anneme artık üzmeyecem seni ben akıllandım diye. ayın 24 ünde anneme markete gidip ped alacam diyip çıkmış. annem dur bende gelecem diyine kadar kapıyı çekip gitmiş yanında benim altın yüzüğümü küpemi götürmüş. ailem perişan durumda polislere 1 saat içinde bildirdik bir haber yok babam hastalandı annem zaten hasta.. ne yapalım lütfen bana akıl verin.. kimseye bir şey anlatamıyoruz.. ne telefonu var ne banka kartı nede facebooku. sadece çocuğun facesi var oda 23 ünden beri girmemiş. ne olur yardımcı olun. okudunuz için çok teşekkür ederim yazım hatalarım için özür dilerim.
müge anlıya başvur..izleyenler çok resimlerinide yayınlasınlar mutlaka birileri tanır ihbar eder..böyle kaçanlar vs halk çabuk buluyor..hatta polis bile bu kadar çabuk bulamıyor..

yazık yaa:KK50: bulsanız ne değişecek ki? fırsatını bulunca yine kaçacak.. bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. inşallah aklı başına geldiğinde birşeyler için geç olmaz:KK50:

Bu durumda nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama polise haber verilmeli.
Tlfu olmaması kötü olmuş.
Çocuğun tlf numarasi polise verilebilir
Terminal polisine haber verin.
Daha da aklıma birşey gelmiyor canım
Allah yardımcınız olsun
Babana annene çok geçmiş olsun
En çok onlar yıkılmıştır

Geçmiş olsun arkadaşım.

Hani bağlasan durmaz derler ya kardeşinin ki o hesap şimdi bulsanız yine kaçacak çok belli.

Daha önceki evden kaçma sebebi neydi

Bu durumda nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama polise haber verilmeli.
Tlfu olmaması kötü olmuş.
Çocuğun tlf numarasi polise verilebilir
Terminal polisine haber verin.
Daha da aklıma birşey gelmiyor canım
Allah yardımcınız olsun
Babana annene çok geçmiş olsun
En çok onlar yıkılmıştır

söyledikleriniz hepsi hatta daha fazlası yapıldı çok tşk edrim lütfen dua edin.

Allah kolaylık versin canım.. İnşallah kısa bi sürede bulursunuz kardeşinizi. Sanırım kendisi bunalıma girmiş yada blu çağını ağır geçiriyo gibime geldi. O konuştuğu kişinin çalıştığı işyerinden bi sorgulayın evini falan. Allah korusun gençlik hatasıyla başına bi iş gelmeden aklı başına gelirde döner yanınıza umarım. Annenize babanıza size bu üzüntüyü yaşatmaya haklı yok aslında ama cahillik işte. Bi anlık bunalım sonucu yapmış umarım pişman olur..

Başkaları ne der, ne düşünür derdi kardeşinizin canı söz konusu olduğunda dahi duvar gibi dikiliyor önünüze di mi?!
Aman ne hoş! :KK19:

kardeşiniz 18inden küçüklse o çocuğu napıp yapıp hapse bile attırırsınız gidin şikayet edin müge anlıya çıkın ne demek komşulara söleyemiyoruz ya karnında bebekle gelince anlatırsınız komşulara

çocuğun facebook adresinden bir arkadaşına oradanda ailesine ulaşabilrisiniz

sizi arayan halanın numarasını keşke silmeseydiniz yıne onu arayabilirdiniz

veya hanginizi aradıysa o kişi netten arama dökümanına ulaşarak halanın numarasına ulaşabilir ev telefonundan arandıysanız telekomdan yıne numarayı bulabilirsiniz

onlar çocuğa bi şekilde ulaşırlar.

Allah kolaylık versin canım.. İnşallah kısa bi sürede bulursunuz kardeşinizi. Sanırım kendisi bunalıma girmiş yada blu çağını ağır geçiriyo gibime geldi. O konuştuğu kişinin çalıştığı işyerinden bi sorgulayın evini falan. Allah korusun gençlik hatasıyla başına bi iş gelmeden aklı başına gelirde döner yanınıza umarım. Annenize babanıza size bu üzüntüyü yaşatmaya haklı yok aslında ama cahillik işte. Bi anlık bunalım sonucu yapmış umarım pişman olur..

sağolun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. biz elimize gecen her bilgiyi polise verdik polisde ikamt ettiği şehri falan bulmuş bulunduğumuz şehir değil.

X