• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş kıskançlığı

mahzamer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
16
5
1
25
Merhaba, durmadan internette deli gibi yaş aralığı az olan bebeklerin annelerinin yazdıklarını araştırıyorum. 6 aydır hamileyim doğumdan sonra kızım 1,5 yaşında olacak ve çok tedirginim büyük kızıma yeterli ilgi gösteremeyeceğim diye çok korkuyorum okuduklarım beni korkutuyor bazıları yaş aralığının çok olmaması iyi ne kadar erken olursa o kadar kolay alışıyolar diyolar bazıları da hırcınlaşıyor diyolar. kendimi bazen yetersiz hissediyorum bazende güveniyorum ikisini de eşit davranmak istiyorum her anne gibii.. çok kafam karışık beni neler bekliyor bu durumu yaşayan anneler bilgilendirirse çok mutlu olurum

therealsinner therealsinner canımmm ❤️
Benim kızlarımın arasında 13 ay var. Doğumdan 10 gün öncesinde çocuk odasına taşındı. Babasıyla yatmaya başladı. Kardeşi eve ilk geldiğinde depresyona girdi. Kendini yere atmalar, yerli yersiz sürekli ağlamalar. Şimdi küçük kızım 2 aylık oldu. Yeni yeni durumu kabullendi büyük olan. Kardeşinin bakımına onu da dahil etmeye çalışıyoruz. Ana kucağını sallıyor, bezini getiriyor. Ben gün içersinde büyük kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Parka götürüyorum, markete gidiyoruz.
Size denge kurarsınız diyemeyeceğim. 2. Çocukla beraber ister istemez büyük olan ihmal ediliyor. Ama inşallah biraz büyüdüklerinde birbirleriyle arkadaş olacaklar ve bu eksikliği hissetmezler.
Bir de 2 küçük bebek anne acısından inanılmaz zor. Bizde eşim işi bıraktı. Bana yardım ediyor. Sizde anne, kayınvalide, bakıcı.. vs bir destek alabilecek misiniz? Aksi takdirde mümkün değil yetişemiyorsunuz.

Back