Kardeş kardeşi sevmez mi?

Şöyle ki ben de evlenmeden önce ablamla bu şekildeydim, fakat ne zaman evlendim evler ayrıldı aramız öyle güzel oldu ki.. Şu an ikimiz de birbirimizin en değerlisiyiz. Belki sizin de öyle olur, insan aynı evdeyken bazı duyguları anlayamıyor...

Valla gorumcemde eşimi sevmiyor mesela. Bunu hersekilde belli ediyor ama eşimde aynı siz gibi anlamak istemiyor. Anlıyor aslında ama işte sizin gibi acaba duzelirmi diyor bazen.

Hiç tınlamam.
Kardeşte olsa kimsenin kaprisi çekemem.
Buna böyle yıpranmak yerine bi kaç sağlam dostun olsa daha iyi.

Nasıl bir ailede yetiştiğine de bağlı biraz. Yanlış anlamayın ama anne babanın rolü de büyük bu noktada. Benim kardeşim yok çok şükür ancak annemin kardeşleri ( hepsi erkek ) düşman başına. Hani olmasalarmış kesinlikle çok daha sağlıklı, huzurlu ve kazançlı olacakmışız :) Biri vardır ki en nankörü... yüzümüze açık açık '' zengin olsam sizi tanımam, hapse girseniz yüzünüze bakmam ahahah '' diye konuşan bir arsız. Böylesi sadece kötü kaderdir öyle kan bağını falan umursamam yani. Zaten bedelini de şuan ağır ödüyor bizden merhamet bekliyor. Anneme kalsan hemen affedecek kardeş delisi oda :)
Sizden 4 yaş küçük demişsiniz de tam olarak kaç yaşında? Ergenlik döneminde mi? öyleyse sık görülen bir durum o dönemlerde. Ama her zaman böyle olacaksa Allah sabır versin.

Bence tek problem kardeşiniz de değil. O beni sevmese de mesafeli davransa da ben bu durumu kabullenmem minvalinde düşünce yapınız doğru değil. Benimle arasında soğukluk var ama gidip sarılıp öpüyorum da saçma. Kitapla ilgili verdiğiniz örnekte de sizi hatalı buldum. Karakteriniz farklı ve kardeşiniz sizinle yakın iletişim kurmaktan hoşlanmıyor demek ki. Saygı duyun bence. Aksi iyice itici olur. Belki evlenince kıymetinizi anlar belki de iyice mesafe koyar.

Alin karşınıza konuşun benimle bir derdimi var yoksa sana bilmeden bisey mi yaptım diye konuş

kac yasinda lisede mi okuyor

Ben de bir kız kardeşim. Yeri geldi ablalarimin yüzüne kapı çarptım, yeri geldi evden kovdum utanarak söylüyorum sıkılıyor, sinir oluyordum onlara ama bazen de çok seviyor muhabbet ediyordum o yüzden bana hiç küsmüyorlardı. İki yıldır evliyim ebesinin nikahı kadar uzak bir yere taşınmış oldum. Şimdi hep ben arıyorum onları gece gündüz fark etmiyor hep onlarla konuşmak istiyorum. İyi ki onlar var diyorum iyi ki.
Yani ben pek büyütmedim bu durumu hele evlensin yaşı da küçükmüş birkaç insandan kazık yesin koşulsuz sevildiği yere nasıl kuyruğunu kıstırarak gelir görürsünüz

Takılma adı altında laf sokan, üstüne vazife olmayan konulara karışan tiplerden nefret ederim. Belli ki kız kardeşiniz de böyle bir insan. Haklı bence.

Kardes kardesi severde. Bakin bende hoslanmiyorum kendi ailem kanbagimda olsa arkadas kuzen es dostta olsa surekli boyle yapismaya calisan surekli istemedigim halde iletisim kurmaya calisan insanlardan gercekten hoslanmiyorum. Muhtemelen onda bir sorun var bu kadar sinir harbide normal degil. Ama bana milletin icinde agzini yayacak burun kiviracak bocek gibi hissettirecek kardeside birgun duvara yapistirmadanda o evden cikmazdim. Herseyi surekli aman psikolojisi bozulmasin diye diye insanlari ne hale getirdiler. Bir kere carpacaksin en azindan varsa senden sonrakilere yapmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…