- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
-
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
kardeş olunca,bunun zamanı yok arkadaşım...
ömür boyu sorumluyuz birbirimizden...
ama sizide bu kadar üzmeye,yıpratmaya hakları yok...
bir şekilde konuşup,kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini söylemeniz gerekiyor bence...
sevgiler...
Selam kizlar, sizlerinde bu konudaki düsüncelerinizi merak ediyorum:
Kardesleriniz icin kendinizi ne kadar sorumlu hissediyorsunuz???
Mesela biz 5 kardesiz, bundan 5 ay evvel annemizi kaybettik malesef:çok üzgünüm:
Baba var ama ilgilenmiyor yani görüsmüyor bizlerle annemle babam bosanmisti:çok üzgünüm:
Hadi ben ablam ve kiz kardesim yine bir sekilde hayatimizi kurtardik ama iki erkek icin cok endiseleniyorum cok yoruyorlar bizi cok üzüyorlar.Çok üzgünüm çoook
Faydalari olmasin ama zararlarida cok yani inaninki biktim artik kendi problemlerimi unuttum onlarin dertlerinle ugrasiyoruz... he birde nankörlük diz boyu
Ne düsünüyorsunuz, ne zamana kadar kendinizi sorumlu hissedersinizfisfisfis
canım seni o kadar iyi anlıyorumki anlatamam :teselli:
annemi kaybettikden sonra bizde çok dağıldık
annemmiş bizi toplayan senağlama
bizim derdimizde küçük abim
çok uğraştık didindik ama olmayınca olmuyor
borçlandı borcunu kapattık
tekrardan kredi kartlarına borç yapıp borsa oynadı Çok üzgünüm çoook
en sonunda intihar etmeye çalıştı
ALLAH'ıma şükür kurtardık
şimdi hastanede yatarak depresyon tedavisi görüyor
çok zor çok iyide olsa kötüde kardeş bu
banane diyemiyorsun
yapabileceğin tek şey olanlardan
minumum etkilenmeye çalışmak
onuda yapabilirsen tabi
ALLAH'ım yardımcınız olsun canım :Saruboceq:
seninde basin sagolsun canim, yasayan bilir annesizlik cok zormus, bunu bende anladim.
Hadi destek olalaim hadi maddi manevi ne gerekiyorsa yapalim ama beni en cok üzen ve yipratan sey nedir biliyormusun canim:
Nankörlükleri
Sorumsuzluklari
Düsüncesizlikleri
yani bak ablamlar bize hep destek oluyor ne zaman yine cok affedersin b... icinde olsak bizi cikartiyorlar yardim ediyorlar, bizde artik biraz onlari düsünelim üzmeyelim, ablam evli belki esi ile arasi kötü olur belki enistemiz ona kizar eder, bunlara cok kiziyorum sinirleniyorum ya.
26, 23 yasindalar kücük cocuk cahil cocuk degillerki, ceplerinde 2 -3 kurus olsun yüzlerini göremesin, ama meteliksiz kaldiklari zaman yine kapidalar yani bir sekilde insan kendini kullanilmis hissediyor.
Tamam büyüksün ablasin onlar kücük büyükler hep affedici olmasi lazim ama kücükte biraz düsünecek biraz olsun hatalarini anlicak, ben dedigin gibi onlarin yüzünden cok etkileniyorum bu evliligime bile yansiyor allahtan esim cok iyi bir insan kardeslerin gülsüm onlarin senin ne yapican atamasinki diyor, belki baska adam olsa banane senin kardeslerinden der.
Bilmiyorum ama yoruldum artik cok yoruldum, benimde bir hayatim var benimde sorunlarim var bundan sonra artik yeter diyorum biz onlara yardim ettigmiz sürece bunlar adam olmaz belki birazda birakcaksin ne hali varsa görsün.
Yorumlariniz icin hepinize tsk. ederim kizlar allah cümlemizin yardimcisi olsun.
Sevgiylea.s.