- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
gunaydıın canım.. cook bnde fazla
Neebiri kilomu dedi benim de var fazlam kızlar yaa evlendikten sonra şiştim resme ne olduysa bana işte de yiyip içip oturuyorum kilo aldım ama spora yazılayım diyorum çocuğun geleceği yok bari zayıflıyım
hoşgeldin canımmselam kıslarrr ben geldim ne olmuş böyle taşınmışız haberimiz olmadan süper olmuş başlık valla yaa
hoşgeldin canımmkarbonat a taktı millet tamam akıllı bi test dağildi güldük geçtik ama bi de akıl verenler cıkıyo sanki biz karbonatı konusuyomusuz gibi
aynen canım bende rahatca muhabbet edelim die buraya tasıdımm :)Bizim tanışmamıza vesile oldu işte ne güzel tamam hamile değiliz anladık testte tırt onuda anladık ama test bahane muhabbet şahane
bu arada klomen bende kasık ağrısı yapıo sanırım batıo bazen kasıklarıma bsey..bu aksamda son kullancam :) eşimin test günü bu arada heyçanla bekliyorumm
amin canım benmki bugün gidiyoCanlarım sizinkiler bugün mü gidiyodu teste yarın mı ben her şeyi unutuyorum yaayaptırcakları bi o test ona da stres yapıyolar biz napalım her ay uğraş o hormon senin bu muayene benim Benim eşim atlattı temiz çıktı var ya bi rahat bi rahat haklı bir gurur yaşıyor kendisi bana da takma kafana diyo tabi dedim sende soru yok ya gıcık sizinkilerde öyle olur bir sorun çıkmaz inşallahh
bi solda var ağrı biraz hissediliyo bi de sağda o biraz hafif ama soldaki baya ağrı yapıoYapar canım yumurtaların büyüyo işte ondan oluyo ben bacağımı toplayamıyodum kendime çekemiyodum
amin canım benmki bugün gidiyo
aynen canım valla bizimkilerin nazını çok şükür..Yine biz şanslıyız canım ya eşler mızmızlansa da gidiyolar ben burda çok okudum ya da örneklerini gördüm eşleri kabul edip gitmiyor filan öyle çok sıkıntı bizimkiler yine kuzu kuzu gidiyo sağolsunlar
bi solda var ağrı biraz hissediliyo bi de sağda o biraz hafif ama soldaki baya ağrı yapıoay bi de ikiz hamişi olurmuşum kulun istediği bi göz Allah verdi iki göz olur
ben çıkamam canım çok zor girdim zaten işim iyi çok şükür rahatta.. biraz annem gelir bakar bakıcı bulcaz artık mecburenAllah gönlüne göre versin inşallah canımm.. Kim bakıcak senin çocuk olursa sen işten mi çıkıcaksın.
Verirsin ins canimgunaydıın canım.. cook bnde fazla
Hımm o zor canım yaa kv. filan yokmu bakıcak ya da anenn bakamıyomu sürekli uzak mıben çıkamam canım çok zor girdim zaten işim iyi çok şükür rahatta.. biraz annem gelir bakar bakıcı bulcaz artık mecburenondan yana cok endiseliyim iste..
annem de ters gibi bu sene baska sehire tasındı çalışıo oda izin alamaz fazla..doğumu yanmda yap biraz da bakarım ben sana diyo sornra evinize geçersin dio simdi bilmiorum daha o vakit bi gelsin neolcak bakalımmHımm o zor canım yaa kv. filan yokmu bakıcak ya da anenn bakamıyomu sürekli uzak mı
kv de çok yaslı kendini zor bakıo..Hımm o zor canım yaa kv. filan yokmu bakıcak ya da anenn bakamıyomu sürekli uzak mı