karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

hoşgeldin canımm karbonat a taktı millet tamam akıllı bi test dağildi güldük geçtik ama bi de akıl verenler cıkıyo sanki biz karbonatı konusuyomusuz gibi

Bizim tanışmamıza vesile oldu işte ne güzel tamam hamile değiliz anladık testte tırt onuda anladık ama test bahane muhabbet şahane

bu arada klomen bende kasık ağrısı yapıo sanırım batıo bazen kasıklarıma bsey.. bu aksamda son kullancam :) eşimin test günü bu arada heyçanla bekliyorumm

Canlarım sizinkiler bugün mü gidiyodu teste yarın mı ben her şeyi unutuyorum yaa yaptırcakları bi o test ona da stres yapıyolar biz napalım her ay uğraş o hormon senin bu muayene benimBenim eşim atlattı temiz çıktı var ya bi rahat bi rahat haklı bir gurur yaşıyor kendisi bana da takma kafana diyo tabi dedim sende soru yok ya gıcık sizinkilerde öyle olur bir sorun çıkmaz inşallahh

amin canım benmki bugün gidiyo

Slm kizlar yine uykucu ben sohbeti kacirdim .gerci bugun yola cikicam erken kalktim islerim vardi annecime gidiyorum cok mutluyum . Bu arada zelsmrt benim esim ben yokum diye gitmeyecek teste ben gelince birlikte gircez ben tek korkarjm diyor .benimde gitmem sart ananem ameliyat olacak cunku gormek istiyorum. Ilacimada orda baslicam cok heyecanliyim. Bu arada kasiklarda agri lmasi iyiye isaret demekki buyuyolar

Hımm o zor canım yaa kv. filan yokmu bakıcak ya da anenn bakamıyomu sürekli uzak mı
annem de ters gibi bu sene baska sehire tasındı çalışıo oda izin alamaz fazla..doğumu yanmda yap biraz da bakarım ben sana diyo sornra evinize geçersin dio simdi bilmiorum daha o vakit bi gelsin neolcak bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…