Bende bu sali basladim iyi gidiyo yaklasik iki litte icebiliyorum gunde iki litre suya iki cay kasigi karbonat
arkadaşlar kaç kilo ile başladınız bende perşembe 72 400 le başladım günde 3.5 litre karbonatlı su içiyorum inşallah işe yarar...sizde yazarsanız kim nekadar verecek ona bakarız
canım ben bugün başladım, şu an evde tartı yok ama en son tartıldığımda 80 dim, bugün sadece 1 litre içebildim, ben en fazla 2 litre içebilirim galiba aynı zamanda diyette yapıyorum. Haftaya Pazar günü yazalım sonuçları.
arkadaşlar merhaba,
ben hamıleyım.. kilo tabıkı sorun ama onemı yok sımdılık benım ıcın.. dogumdan sonra bakıcam ona..
ben bagırsaklarımı rahatlatmak ıcın kullanmayı dusunuyorum da
hamıleyken ıcılırmı acaba ?? bı zararı var mıdır?
şimdiden cok tesekkurler
arkadaşım benim dinlediğim kadarıyla hamilelikte hiç zararı yokmuş hatta daha faydalıymış ama sen yinede doktoruna sor derim..
Facebook kullanıyorsan Kemal Milar diye aratırsan bir sürü yazısı var. Hamilelikte de bir sorun olmadığını yazan bir yazısı vardı, ama yine de kendin araştırıp emin ol, öyle kullan.valla dun aksam 500ml in ıcıne cay kasıgının ucuyla koyup karıstırdım.. yedıgımız pogacaların ıcınde de var dıye dusunerek .. :) ama cok korktum.. 2.ye cesaret edebılır myım bılmıyorum .. ınternette hıc veri yok bulamadım :)
valla dun aksam 500ml in ıcıne cay kasıgının ucuyla koyup karıstırdım.. yedıgımız pogacaların ıcınde de var dıye dusunerek .. :) ama cok korktum.. 2.ye cesaret edebılır myım bılmıyorum .. ınternette hıc veri yok bulamadım :)
Facebook kullanıyorsan Kemal Milar diye aratırsan bir sürü yazısı var. Hamilelikte de bir sorun olmadığını yazan bir yazısı vardı, ama yine de kendin araştırıp emin ol, öyle kullan.
nete girerken alkali su diye gir ozaman bulursun canım
Arkadaşlar bu suyu ilk içmeye başladığım günün akşamı eşim işten geldi ve bana sen yüzüne ne sürdün dedi bende hiçbirşey dedim, yüzün çok parlak ve güzel duruyor dedi, aynaya baktım gerçektende öyleydi, cildime dokundum yumuşacıktı, ilk günde bu kadar etkisi olurmu diye şaşırdım ama demekki benim vücudumun bu suya ihtiyacı varmış. şu anda bile kendimi hafiflemiş hissediyorum çünkü ödem attım.
nekadar zamandır kullanıyorsunuz kilo verdinizmi...
kizlar
kullanip zayiflamis birisi bir daha nasil icmemiz gerektigini aciklayabilirmi ? bende baslamak istiyorum .
sonrasinda da kilolarmii yazalim ..