ilk gittiğim doktor prolaktinin yüksek dedi 33 cıkmıstı dostinex verdi günde 1 tok yazmıs beni mahvetti 2 günde bitirdim ilacı meğer yarım yarım 3 gün arayla 2 hafta da içmek gerekiyomus
tsh(troıd) 6.15 cıktı bi test daha yaptı 4.3 cıktı ona bi tedavi uygulamadı ama o dostinex beni mahvetti
kist falan bsey demedi alttan da muayne etti temiz dedi.. doktorumu değiştrdm dostinex kafamı karıstrdı kullanımıyla alakalı bsey demedi korunmak gerekiomus fln hicbsey demedi..cok adet oluodm ilac verdi bi adını unuttum oda adetken içiliomus sadece ben adet bitincede ictim hep.. sonraki ay adetimde doktoru değistrdim anlattım yaptğı tedaviyi yuh dedi adam resmen tekrar kan testi yaptı prolaktin 12 ye düşmüş tsh 2 küsür ultrasonda kist gördü pko değil ama oladabilir onun için inofolic verdi bunu kullanabilrsin dedi 1 yıl gecsin bi de dedi evleneli 5 ay olmustu o zaman.. bir ay kullanamadım bile annem rahatsizlandı fln ise girdim sehir değistırdik tasndık fln kullanmayı ihmal ettim bide azcık kiloluym kilo veriyim dedim biraz verdim biraz aldım yapamadım fazla onuda.. soğan kürünü dedi herkes onu uyguladım iste o da böle yaptı.. simdi baska sehirde yeni bi doktora gidicem bakalım bu ne yapacak...