- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
Dün denedim olmamıştı sabah uykudan uyaninca karbonat testini tekrar denedim kopurdu anlamadım birşey cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisin?Dün denedim olmamıştı sabah uykudan uyaninca karbonat testini tekrar denedim kopurdu anlamadım birşey cidden.
Sonuç ne olduBen limon testi yapmıştım.
Hayırlı olsun . Darısı bizlere olsun :) akıntı Car mıydı sizde? Yani adet olmayı beklerken akıntı oldu mu? Benim günüm geçmek üzere ama yok denecek kadar az akıntım ? Bi ümit işteKızlar bende Reglime 1 hafta kala çok silik bi çizgi görmüştüm ondan 2 gün önce de bu karbonatla çamaşır suyu testini yaptım ikisi de köpürdü. Yani testleri ben denedim sırf meraktan hakkaten hamile çıktım :) şimdi allah izin verirse 3.bebiş geliyo :)
PozitifSonuç ne oldu
Canım 5 yıllık evliyim evliliğimin 2. senesinde karbonatı duyup yapmıştım üstelik 12 gün geçmişti adetimi kabarmıştı artı dalga olsun diye eşimin idrarınıda yapmıştık onunku benden fazla kabarıp baloncuklar oluşmuştu nasıl güldük anlatamam yani 5. senemin içindeyim hala bebeğim olmadı hanımlar asla inanmayın böyle bişey yok ilk olarak troidlerinize baktırın troid sorunu olanların bebeği benim gibi malesef olmuyor Allah ın izniyle bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sevgilerArkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?