Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canim eger yavas yavas fircalarsan bi sorun olmaz cok hafif yap bide 1 dakika falan sürsün ban 1 bucuk dakika yapiyorum ama yinede ilk deneeme 1 dakika iyidir

Ya ben 15 saniye kadar yaptım sonra biraz kanadı diş etlerim bıraktım, cesaret edemedim.

evde kabartma tozu kalmamışta karbonatı denedım şimdi ama pek bi işe yaradıgını soylemeıcem... dişlerle alakalı bısey bence bu pat dıyede bembeyaz olmazkı hergun deneyım bakalımyerimseniben

kizlar fazla fircalamayin hafif bi fircalama yeter sert sekilde degil hafif bi sekilde fircalayin kabartma tozuyla her bünye bir degil zara r verebilir mazallah

bunu deneyeceğim. dişlerim çok sarı değil normal beyazlıkta ama daha beyaz olması güzel olur.

karbonat we kabartma tozu dişin üst tabakasını yok ediyor,doğal olarak dişler belli bir süre bembeyaz gözüküyorlar,diş minesi olmayan dişlerde,lekeler kalıcı oluyor arkadaşlar.bu yöntem sadece dişlere zarar werir.diş fırçasınında yumuşak olması,fazla owulmaması gerekir...limondaki asit lekeleri giderir,ama zararı war mıdır daha önce hiç duymadım :bbo:

dişetlerine çok zarar veriyor kızlar en azından benim
Yani çok hassas dişeti olanlar denemesin...

ben Catherine Zeta Jones un dişlerini çilekle ovduğunu ve beyazlığını buna borçlu olduğunu okumuştum:uhm:

1 çay kaşıgı karbonat
1 2 damla lımın suyu
1 çay kaşıgı zeytın yağ haftada 1 kere fırçalayın süper bir diş beyazlatıcı

denedim
hafif beyazladı sanki :1closedeyes:
ve güzel temizliyor ama tadı iiiiğrenç!

Beyazlatmakta misvağı tek geçerim...

Hem sağlıklı,hem her derde deva,

Hem artık misvak tozu da var,diş fırçanıza batırıp fırçalıyosunuz,sonuç bembeyaz gıcır gıcır dişler,

Deneyin derim arkadaşlar,

Okuyun buyrun...

http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-d...ne-mucize.html (Dişlerinizine mucize!)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…