• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

aaa ilk defa duydum hemen deneyeceğim canım çok saol. peki bi zararı falan varmı yan etkisi oldumu sende, yara falan oldumu. bildiğimiz hamur kabartma tozu yanlış anlamadım demi sonra azım dilim kabarmasında :) teşekkürler canım çokk saoll...

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 aylık evliyim bu arada:))

Benim bir yakınımda çamaşır suyu denemişti. Dişleri daha beter sarı oldu dudakları yırtıldı dili bi garip oldu anlayacağınız bin pişman oldu. Sonra da dişlerini yaptırmak zorunda kaldı. Pamukla silmiş dediğine göre ama çok yanlış. Kulaktan kulağa dolaşan şeylere inanmayın derim. Ben 6 ayda bir dişçiye gidip temizletiyorum. Para bile vermiyorum.

Bu ürünü kullanıyorum gayet güzel 2 hafta oldu ama şu ana kadar denediğim en güzel beyezlatıcı diş macunu diyebilirim.
$cache_500_1__i_1518067_XSJ.jpg

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 aylık evliyim bu arada:))

Benim bir yakınımda çamaşır suyu denemişti. Dişleri daha beter sarı oldu dudakları yırtıldı dili bi garip oldu anlayacağınız bin pişman oldu. Sonra da dişlerini yaptırmak zorunda kaldı. Pamukla silmiş dediğine göre ama çok yanlış. Kulaktan kulağa dolaşan şeylere inanmayın derim. Ben 6 ayda bir dişçiye gidip temizletiyorum. Para bile vermiyorum.

Merhaba sn. gmsesrkn. 6 ayda bir dişçiye gidip temizletiyorum. Para bile vermiyorum demıssınız ya. Acaba ozel dıscıyemı gıdıyorsunuz yoksa devlete baglı agız diş saglık merkezlerıne.Ve bırde istanbul damı oturuyorsunuz:26:

Teşekkurler

merhaba,
bugün limonla birlikte denedim.sonuç:gayet başarılı.çok zararlı olabileceğini düşünmüyorum natürel çünkü,ama fazla olan herşey zarar verir.Bence 15 günde bir yapılabilir.Diş hekimlerinin kullandığı hidrojen peroksitten daha zararlı değildir heralde:D

kabartma tozuyla limonu bir çaydanlığa dökün kirecini söktüğünü göreceksiniz,bu durumda dişlere zaralı olmazmı,ben korkarım şahsen:18:

Son düzenleme:
Back