- 14 Aralık 2012
- 118
- 2
-
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Siz ne kadara yaptirdiniz peki ? Ve suan yuzunuz ne durumda kabuklarin dokuldugu yerler ne renk eskisine gore daha koyu ve buyuk mu?
Bu arada dediginiz kremi arastirdimda kortizon iceriyormus uzun sureli kullanmamak gerekiyomus yani gun asiri kullanmak daha iyiymis bide cok ince tabaka halinde surulmesi gerekmis ayrica gunduz surmeyin isiga karsi duyarliymis bide dediginiz gibi kilcal damarlaari cikartiyomus( eczaci arkadasima sordum o soyledi
Egzama cilt yaniklari icin iyiymis.dojtorunuzla gorusun isterseniz cnku cikan kilcal damarlr kalici olabilirmis
advantanı biliyorum canım ya 2 kere sürdüm kılcallar çıktı. Çok az sürüyorum ama yine de yüzümü mahvetti. Hatta 4-5 gündür sürmedim. Bu benim doktor günde 2 kere sür diye ısrar etti. Sonra yüzümde kılcallar çıkınca onun da parasını isteyecek galiba. Bilerek daha mı kötü yapıyor ne. Bu yüzüm geçmezse ismini yazacağım buraya başkası yanmasın.
O dediğin pembelikler bende ilk önce pembeydi sonra morardı öyle kaldı. Kahve mor gibi bişi arada bir sürdüğüm kremlerden tekrar pembeleşiyor. Yüzüm alerji olmuş gibi duruyor. Çıkan kılcallara da maalesef tekrar lazer gerekecek. İnşallah yara yapan bir tedavi gerektirmez.
Pervin de çok farklı değildir bence. Ben Pervin Hamımla görüşmedim ama yanında çalışan birine sordum senin çillerini 3500 tlye gideririz dedi. Bunlların hepsi paragöz olmuş. Paket içeriği de şöyle : 2 karbon peeling + ışık peeling+ 1 seans qswitch yine mahvolacaktı yüzüm yani neyse biraz para kurtardımBelki de daha iyi olurdu bilemiyorum. Belki bunlar cilt tipinden anlayıp ona göre işlem yaparlardı. Benim doktor çille beni ayırt edemiyor. 3 benimi mahvetti. Çillerin bazısı koyulaştı onlara da diyor ki benlerinize dokunmadım. Nasıl plastik cerrah olmuş hayrret. Off offf çok yanlış kişi. Allah yanlışlarla karşılaştırmasın.
merhaba cildiniz ne durumda acaba.. benim kabuklar dokuldu yuzumun eskiye göre %30 u cillerden arındı ama geriye kalan %70 lik kısım daha buyuk ve daha koyu ve bolgesel olarak lekelendı doktorum daha cok yenısın gecer dio ama inanmıyorum hani 10 gun sonra pırıl pırıl olacaktım ben dediğimde cvp vermedi((o kadar caresiz ve mutsuzum ki tarifi yok bazı çillerim yok olmusken hiç leke kalmamışken neden diğer yerleirim lekelendi anlam veremiyorum.. cok pişmanım eskiden çillerim varken kapatıcı bile surmezken şimdi evde bile suruyorum ki ailem görmesin laf etmesinler dieee (
Kızlar karbon peelingi kime yaptırdınız? Nerede yapıyorlar?
Merhaba hangi sehirdesiniz ben mersinde yaptırdım karbon peelingten memnun kaldım cildimi gözle gorulur bir sekilde aydınlattı parlattı
İstanbuldayım ben. Kalıcı mı peki bu? Sonradan eskisi gibi oldu mu? Yada şuan izlere ne gibi bir faydası oldu. Biraz bahseder misin.
Yaptirdiktan 1hafta ya kadar cook daha canli ve parlak oluyosun ama sonra bu canlilik parlama azaliyo tabi..ben 4seans yaptirdim 10gun araliklarla cok memnundum bubdan sonrada 2ayda bir surekli yaptirmayi dusunuorm beni mutlu etmeye yetio o parlamlik canlilik cunku:)) ama bende sivilce lekesi akne skari falan yoktu sadece cillerim vardi cilleri yok etmedi ama cilt tonumu aydinlatti.
Lekerin yeni miydi? Derinliği nasıldı?
ben bu yukarıdaki bütün işlemleri yaptırdım.cildim deneme tahtası gibi oldu.cildinizde çok büyük problem yoksa CO2 lazer olayına girmeyin derim zaten bir iyileşme süreci var.ben kendi adıma en çok memnun kaldıgım tedavi Karbon peeling diyebilirim.Mucizevi bişey o lekeler azalıyor cilt aydınlanıyor.her hafta toplamda 5 hafta yaptırdım yazın bile yapılabiliyor.Co2 lazeri ise geçen sene 4 seans yaptırdım bu sene de 19 kasımda bu sene sadece 1 seans olacak diye yaptırdım geçen seneye göre daha büyük atışlar yapıldı şu an sonucu bekliyorum.pazartesi kontrolüm var.
Merhabalarda
Son 1.5 senede çok zorlu dönemler geçirdim hala da geçiriyorum.Bu aşamada insan sabahlara kadar nette kendisi gibi problemler yaşamış kişilerin nasıl bir tedavi süreci atlattıgını merak ediyor ve araştırıyor.Ben de 1.5 yıllık Fraksiyonel CO2 lazer,Karbon peeling,kimyasal peeling ve q swicth lazer deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve içinizi rahatlatmak amacıyla bu başlık altında sorularınızı cevaplamak istiyorum.Ayrıca bunun bana da iyi geleceğini düşünüyorum,çünkü ben de malesef ki hala bir tedavi sürecindeyim ve desteğe morale çok ihtiyacım var ...Haydi sorusu olan,gerçekten sağlam bilgiler almak isteyen herkes buraya !!
3 gün önce 9.seans roller ve son seans prp yapıldı.son 1 seans dermarollerım kaldı.doktorum onu da yaptıktan sonra cildim hakkında genel bir değerlendirme yapabileceğimizi söyledi.Ancak insan önce kendisi hissetmeli doktor ne söylerse söylesin kendimizdeki değişimi fark etmiyorsak bence verilen emeğe çokta değmemiş demektir..ve bana göre sonuç şu ki cildimde;akne izlerimde yani yanaklarımdaki çukurluklarda ciddi bir düzelme,lekelerimde ciddi bir azalma var...Doktoruma sadece şunu söyledimoktor Hanım hayatıma ışık oldunuz.iyi ki sizi tanımışım..artık memnuniyetimi bu cümleden siz çıkarın :) hepinize kucak dolusu sevgiler..İNCİ HOCA