- 20 Nisan 2009
- 224
- 3
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Ayy korktumm simdii( banada foto gosterdi benim doktorumdaa ii birisi guveniyorum hatta karbondan cok memnunum ama cillerin kesin gecsin istiosan qswitch yapalim tek seans seni tatmin edecek inan bana dedienfazla 1hafta kabuk olur cokda dikkat cekmezsin dediislem cok acili deil ama yinede aciyacak dedi be sonra bi kac saat devam edecek acisi dedi sizinki cok mu acidi zahmet olmazsa bana tum durumu aciklarmisiniz yani cilleriniz cok mu koyuydu doktor kac seans dedi falan ben cumaya gitcem cnku gitmeden ogrenmem lazim cok korktum walla( benim lekelerimdr cok az kas yapim derken goz cikartmayimm
Benim 2 hafta oldu, eskisinden daha kötü yüzüm. 2 hafta daha geçince düzelir mi bilmiyorum. Bana 1 aylık resim gösterdi. Yüzüm benek benek. Bazı çillerim de bene döndü. Bıyık gibi duruyor. İlk yapılınca 2 saat yüzüm cayır cayır yandı. 2 saatten sonra biraz hafifledi. Ertesi güne kadar geçmiyor. Kabukların bazısı erken dökülüyor, bazısı 8. güne kadar duruyor. Dökülen yerlerde benek benek pembelik oluyor. Sonra bazısı geçiyor bazısı morarıp kahverengi gibi oluyor olduğu yerde duruyor. Benim çiller ufaktı, benekler kocaman olduğu için kabullenemedim. Geçiyor gibi de değil yani. Çillerimle görüntüm daha iyiydi, şu anki doğal bile değil.