- Konu Sahibi incihocaedebiyat
kızlar tedaviniz nasıl gidiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün önce 9.seans roller ve son seans prp yapıldı.son 1 seans dermarollerım kaldı.doktorum onu da yaptıktan sonra cildim hakkında genel bir değerlendirme yapabileceğimizi söyledi.Ancak insan önce kendisi hissetmeli doktor ne söylerse söylesin kendimizdeki değişimi fark etmiyorsak bence verilen emeğe çokta değmemiş demektir..ve bana göre sonuç şu ki cildimde;akne izlerimde yani yanaklarımdaki çukurluklarda ciddi bir düzelme,lekelerimde ciddi bir azalma var...Doktoruma sadece şunu söyledimoktor Hanım hayatıma ışık oldunuz.iyi ki sizi tanımışım..artık memnuniyetimi bu cümleden siz çıkarın :) hepinize kucak dolusu sevgiler..İNCİ HOCA
peki ne kadara mal oldu bu işlem....
tirane q swicth sadece atış şeklinde yapılıyor leke ve dövme silmede kullanıyor.farklı dalga boyları var fakat sarkmalara tedbir amaçlı olup olmadıgını bilemiyorum.hiç duymadım şahsen.sizin probleminiz nedir?
93 gün önce 9.seans roller ve son seans prp yapıldı.son 1 seans dermarollerım kaldı.doktorum onu da yaptıktan sonra cildim hakkında genel bir değerlendirme yapabileceğimizi söyledi.Ancak insan önce kendisi hissetmeli doktor ne söylerse söylesin kendimizdeki değişimi fark etmiyorsak bence verilen emeğe çokta değmemiş demektir..ve bana göre sonuç şu ki cildimde;akne izlerimde yani yanaklarımdaki çukurluklarda ciddi bir düzelme,lekelerimde ciddi bir azalma var...Doktoruma sadece şunu söyledimoktor Hanım hayatıma ışık oldunuz.iyi ki sizi tanımışım..artık memnuniyetimi bu cümleden siz çıkarın :) hepinize kucak dolusu sevgiler..İNCİ HOCA
Arkadaşlar ben de gidip qswitch yaptırdım yüzüme çiller için. 1 hafta oldu kabuklar düştü. Altından pembe cilt çıkıyor, sonra morarıyor sonra da kocaman bir lekeye dönüşüyor. Ortasından da orasına atış yapılmasına neden olan çil beliriyor daha da koyu renkte. Bunlar leke mi olacak bütün yüzümde boya dökülmüş gibi bir görüntü var. Çocuğum öpünce elini siliyor. Ağlıcam nerdeyse. Ya bana biri yardım etse çok sıkıntılıyım.
Eki Görüntüle 626276
burcin dermarollerın seansı 250 tl ve 3 seanslık PRP peşin 1000 tl..toplam 3.250 tl tuttu..
Arkadaşlar ben de gidip qswitch yaptırdım yüzüme çiller için. 1 hafta oldu kabuklar düştü. Altından pembe cilt çıkıyor, sonra morarıyor sonra da kocaman bir lekeye dönüşüyor. Ortasından da orasına atış yapılmasına neden olan çil beliriyor daha da koyu renkte. Bunlar leke mi olacak bütün yüzümde boya dökülmüş gibi bir görüntü var. Çocuğum öpünce elini siliyor. Ağlıcam nerdeyse. Ya bana biri yardım etse çok sıkıntılıyım.
Eki Görüntüle 626276
Antalya Medical Park hastanesi,Dr.Ayşe Pınarbaşı..tavsiye ediyorum..
Merhaba bende cumaya ciller icin q switch yaptiracam yazdiklarinizi okuyunca korktum ne durumdasiniz suan gectimi lekelenmeler
Ayy korktumm simdii( banada foto gosterdi benim doktorumdaa ii birisi guveniyorum hatta karbondan cok memnunum ama cillerin kesin gecsin istiosan qswitch yapalim tek seans seni tatmin edecek inan bana dedienfazla 1hafta kabuk olur cokda dikkat cekmezsin dediislem cok acili deil ama yinede aciyacak dedi be sonra bi kac saat devam edecek acisi dedi sizinki cok mu acidi zahmet olmazsa bana tum durumu aciklarmisiniz yani cilleriniz cok mu koyuydu doktor kac seans dedi falan ben cumaya gitcem cnku gitmeden ogrenmem lazim cok korktum walla( benim lekelerimdr cok az kas yapim derken goz cikartmayimm
bende karbon peeling yaptırmak istıyorum. yüzümde güneş lekesi ve yogun mıktarda sivilce lekesi var. sizin memnunıyet oranınız nedir? acılı bır uygulamamı ne kadara yapıyorlar seansını? gözenekleri agnında sıkılaştırdıgını okudum ve duydum dogru mu? hangi şehirde yaptırıyorsunuz ben ankaradayım eger aynı şehirdeysek ades alabılırım. yardımcı olursanız çok memnun olurum heyecanla yazacagınız cevabı beklıyorum