Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri karaüzüm çeğirdeği kullananlar

WAYMIS

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
330
53
37
arkadaşlar benim programımda kara üzüm çekirdeği de var. Toz haline getirtip kullanıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ise-yaradigini-dusundugum-planim.748988/
dolu dolu bir tatlı kaşığını bir kase yoğurtla karıştırıp yiyorum günde iki kez. bir çok siteye baktım hepsinde bu şekilde kullanımı yazıyor. ama ben kara üzüm çekirdeği tozunu ne zaman tüketsem göz kapaklarıma bir ağırlık. tahmin dahi edemezsiniz aşırı bir halsizlik ve uykusuzluk hasıl oluyor. etkilerinde ise aksine daha dinç bir vücut bekleniyor. sizler de bunu yaşayan var mı. acaba başka bir şeyden mi bilemedim tabi de

Doğrudur canım, benim uykusuzluk problemim vardı ve üzüm suyu içiyordum, deliksiz uyuyordum o zaman :)

Bende yemek istiyorum kilo aldircak diye yiyemiyorum

Bende yemek istiyorum kilo aldircak diye yiyemiyorum
VALLA CNM BEN BİR HAFTADIR YİYİYORUM HENÜZ BANA NE İŞTAH AÇMA NE DE KİLO ALDIRMA GİBİ Bİ ŞEY YAPMADI. BEN KİLODAN YANA PROBLEMLİ BİRİ DEĞİLİM ZATEN. HANİ KİMİSİ DER YA SU İÇSEM YARIYOR DİYE BEN ÖYLE DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR... BENİM SORUNUM HALSİZLİK VERİYOR. YANİ UYKUNUN DIŞINDA ETLERİM KIRILIYOR DERİZ BİZ AYNEN ÖYLE OLUYOR. GÖZ KAPAKLARIM DÜŞÜYOR ELİMİN AYAĞIMIN HALİ HALMIYOR. (( SADECE GECE YATMADAN ÖNCE YİYECEĞİM ZATEN BU GİDİŞLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…