Ben kendım hep cektım bu zmna kadar 75 den bu yana kadar hep esıme gostermek için simdi onlara arada bakıyorum neydım de ne oldum dıyorum yola devam dıyorum :)Baskul baskül boydan ben kaybederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendım hep cektım bu zmna kadar 75 den bu yana kadar hep esıme gostermek için simdi onlara arada bakıyorum neydım de ne oldum dıyorum yola devam dıyorum :)Baskul baskül boydan ben kaybederim
Bu çok iyi olur bence hırslanıp ideal kiloya ulaşırızEvet yaa bize kilo lazım... F Fyyy ben de uzun zamandır kilosu kiloma uygun biri gelse de yarışsak diyordum var mısın canım... Ben de 73 kiloyum. Her salı resimli kilo paylaşacağız
tuanairem ben de yediklerimi yarıya indireceğim artık sanırım abartıyorum... 1 çay bardağı ceviz yerine yarım bardak 20 zeytin yerine 10 zeytin gibi. Zaten zor bitiriyorum kahvaltıyı aslında. Acıkmamak için yiyordum.
İns canim saglikli olarak ulasalimBu çok iyi olur bence hırslanıp ideal kiloya ulaşırız
Tursu suyu leptini bozar tipki gecen hafta senin beni bozdugun gibi..hahahahhaKizlar benim kahvalti karatay kahvaltisi idi uc 4 gibi biraz corba filan ictimsimdi ise kurufasulye bulgur ve salata. Dedigim gibi kilo almisim yarin fazla cikacam ama diger hafta icin tuanairem canim sana tekrar meydan okuyacagim. Rekabet olmazsa olmuyor. Birde tursu suyu leptini bozar mi
Aramiza hosgeldin canim yarin tarti gunumuz.Kizlar hepinize iyi akşamlar
Bende aranıza katılabilir miyim.
Oh oh ne guzel ne mutlu sana arkadasim..Kızlar bende dvit ve b12 eksikliği çıktı başka hiç bişey yok çok şükür. Bunları da biliyordum zaten. Dr bir de kadın doğuma git dedi. Bir de yağ kas olçumu yaptır ayda 1 belki kas oranın artıyordur dedi. Tabi bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnsulin 3.5 çıktı. İnsulin direncim vardı eskide 18-19 gibiydi. O da düşmüş. Troid şeker hepsi normal. 140 tan aşağı düşmezdi şekerim aslında. 75 e düşmüş. Neyse yediklerimi yarıya indirip devam edeceğim bakalım. Sağlığım düzelmiş çok şükür kilo da veririm bir gün inşallah.
Estagfurullah canim. Iyiki varsinTursu suyu leptini bozar tipki gecen hafta senin beni bozdugun gibi..hahahahha
Bu hafta bende fazla cikabilirim cunku spor yapamadim.
Cok sukur canim yalniz mavi ter cok ilgincKızlar bende dvit ve b12 eksikliği çıktı başka hiç bişey yok çok şükür. Bunları da biliyordum zaten. Dr bir de kadın doğuma git dedi. Bir de yağ kas olçumu yaptır ayda 1 belki kas oranın artıyordur dedi. Tabi bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnsulin 3.5 çıktı. İnsulin direncim vardı eskide 18-19 gibiydi. O da düşmüş. Troid şeker hepsi normal. 140 tan aşağı düşmezdi şekerim aslında. 75 e düşmüş. Neyse yediklerimi yarıya indirip devam edeceğim bakalım. Sağlığım düzelmiş çok şükür kilo da veririm bir gün inşallah.
Hosgeldin canim. Insallah faydali olur sayfa senin icin. Benim icin cok faydali oldu cunkuBeni aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Sekersiz bozmuyor canimkızşar akşam sekizden sonra çay içsek leptine etkisi oluyo mu
Cok sukur canim yalniz mavi ter çok ilginç
çok şükür o da olmasa napardım bilmiyorum. Üç küçük minnoşum var onlarla baş etme yolum çaySekersiz bozmuyor canim
Şekersiz limonlu iç canım. Limonlu daha güzel oluyor.kızşar akşam sekizden sonra çay içsek leptine etkisi oluyo mu