- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
BÜYÜK İHTİMAL ONDAN CANIM YAAgünaydın canım askeriyeye yakınlığımızdan diyordun onunla mı alakalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BÜYÜK İHTİMAL ONDAN CANIM YAAgünaydın canım askeriyeye yakınlığımızdan diyordun onunla mı alakalı
bitki çayı sallama çay olmamalı.davet derken dügün tarzımı yoksa gün tarziı falan mıGünaydın kızlar kahvaltım klasik Karatay olarak yaptım bitki çayımı da içiyorum bugün yarın ve pazara gitmem gereken davetler var umarım tavizsiz anlatabilirim
gündü ve hasarsız döndüm çok şükür yoğurtlu biber turşu ve bol yeşillik li kısır yedim çok mutluyumbitki çayı sallama çay olmamalı.davet derken dügün tarzımı yoksa gün tarziı falan mı
harikasınngündü ve hasarsız döndüm çok şükür yoğurtlu biber turşu ve bol yeşillik li kısır yedim çok mutluyum
canım tartı günümüz noldu kesinleştirelimmi artıkBÜYÜK İHTİMAL ONDAN CANIM YAA
canım nerelerdesinİyi akşamlar kızlar. Ben yine cıvıttım motivasyon falan kalmadı toparlanmam lazım. Mart hedefime ulaşamayacağım yine. En azından 69 olsam keşke
Senin uzun mu sürüyor Reglinnapıyorsunuz kızlar?kv geldi bugün çatkapı kafam ambalaj halde şuan.ağrı kesici de içmek istemiyorum regli etkiliyor.eşim gelsede ılık duş alıcam hemen.siz ne yaptınız keyifler nasıl
Aynen nerdesin yacanım nerelerdesin
yookk keşke sürse.3 güne biter.polkistik over var bende ondan dolayı sıkıntılıdır hepSenin uzun mu sürüyor Reglin
kız bide tabloyla uğraşıyonnapıyon nasılsınBuralardayım kızlar. Okuyorum ama pek yazamıyorum. Yarışma açmıştım onla uğraştım 30 kişilik tablo oluşturdum
Akşam meyve yemişsin ondan olabilir mi kikızlar varya canım bişeyler atıştırmak istiyor neden acaba
Napayım yaa motivasyonumu kaybetmemek için uğraşıyorum valla. Yoksa hemen bırakıyorum kaçıyor ipin ucukız bide tabloyla uğraşıyonnapıyon nasılsın