- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Tarçın çayı sütü artırıyor canım farklı olur istersenRezene anason ıhlamur içiyorum zaten de. Bazen onları demlemek zor oluyor humana hemen kolay oluyor. Yeşil mercimek de benim için üretiliyordur sanırım ayda tek başıma 4-5 kilo yiyorum
Şimdi böyle söyleyince çok geldi ya
Öyle mi suyuma atıyorum ama çayını bilmiyorum. Son zamanlarda uyumuyorum ya ondan galiba iyice azaldı. Sutle kaynatsam da olur mu ki.Tarçın çayı sütü artırıyor canım farklı olur istersen
Öyle mi suyuma atıyorum ama çayını bilmiyorum. Son zamanlarda uyumuyorum ya ondan galiba iyice azaldı. Sutle kaynatsam da olur mu ki.
Evet uykusuzluk etkilidir tabi olur süt ile de olur benceÖyle mi suyuma atıyorum ama çayını bilmiyorum. Son zamanlarda uyumuyorum ya ondan galiba iyice azaldı. Sutle kaynatsam da olur mu ki.
misafirim geldi öğlen yemek zorunda kaldım sabah geç yedim falan dedim ama kurtaramadım mecbur oturdum sofrayaNiye ki?
Yaptım kızlar karnabahar pizzasını,gayet güzel oldu. Üstüne özel yaptırdığımız pastırma var,annem de zeytinin çekirdeklerini çıkardı
Başka da bir şey yok
Zamanla dışardan da farkedilecek sabret biraznapıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
Tebriklerrrnapıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
haklısınZamanla dışardan da farkedilecek sabret biraz
Tebrik ederim seni canım.. Harikasın.. Devam ediyoruznapıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
Burda kaçamak yapan var diye sinyal mi geldi sana tam kaçamağın üzerine geldinkaçamak yapan hatunlar kaçamak yapmadan önce alttaki linke uğrayıp kaçamak isteğinizi yazarsanız sizi durduranlar olacaktır
konuyu bu durumlar için açmıştım faydalanın ,faydasını görün
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biri-beni-durdursun-diyet-gruplari.780296/
ahaha evet ben kaçamak polisiyim suçlu neredeBurda kaçamak yapan var diye sinyal mi geldi sana tam kaçamağın üzerine geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?