Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem falım sakız çiğneyince midesine iyi geldiğini iddia ediyor yarın okuyayım bunu ona:)Küçücük bir sakızda neler neler var. Ne oldugunun bile kimse bilmiyor.
Unutmadan sakız çiğnemek leptin bozar
Canım emziriyorsun 2 az olmaz mı ben 3 kesin içiyorum da bazen 4 u buluyorumAnnem falım sakız çiğneyince midesine iyi geldiğini iddia ediyor yarın okuyayım bunu ona:)
Kızlar bn şu içmeyi hatırlatması için bir program yükledim,geçmişte de kullanmıştım.Şu an ki kiloma göre 2 lt diyor yine de 3 ü mü zorlasam napsam
Haklısın aslında ama sanki çok içince midem bulanıyor keza çevredekilere göre iyi içiyorum eşim 1 bardak içmez:)Canım emziriyorsun 2 az olmaz mı ben 3 kesin içiyorum da bazen 4 u buluyorum
Eşinin sütü mu kesilecek içmesinHaklısın aslında ama sanki çok içince midem bulanıyor keza çevredekilere göre iyi içiyorum eşim 1 bardak içmez:)
Humana tea mi süt için olan?Bende köfte salata var
Kızlar humana leptini bozar dimi
Evet o canım humana stil teaHumana tea mi süt için olan?
Karnabahar pizzası mı denesem diyorum,sadece peynirli bir tarif buldum
Bn çok önce ilk başlarda yani içmiştim,muhtemelen içinde şeker yani tatlandırıcı vardırEvet o canım humana stil tea
Niye ki?Kızlar benim leptin bugün güme gitti ya
Rezene anason ıhlamur içiyorum zaten de. Bazen onları demlemek zor oluyor humana hemen kolay oluyor. Yeşil mercimek de benim için üretiliyordur sanırım ayda tek başıma 4-5 kilo yiyorumBn çok önce ilk başlarda yani içmiştim,muhtemelen içinde şeker yani tatlandırıcı vardır
Bizde süt olsun diye çökeleği zeytinyağla kekikle falan tatlandırıp yerler,birde yeşil mercimek yedirirler doğal bir şeyler bul istersen bn sütü arttırdığını hissetmedim o çayın
Rezene de içebilirsin