Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Mutlukizcigim,tatli ve meyva ihtiyacini baslangicta sabahlari gunkurusu kayisi ve kuru erikle giderebilirsin nacizane tavsiyelerim.Tabii miktarini abartmadan iki kayisi iki erik olabilir baslangic oldugu icin.Cayinin icine cubuk tarcin koyabilirsin dogal tatlandiricidir.Dostlarimin belirttigi gibi.Sutune keza toz veya cubuk tarcin ekleyebilirsin.Ama mumkunse aksam sekizden sonra Gulcugumun cok guzel onerisidir sut yerine limonlu su veya bitki cayi icebilirsin ki leptin olabildigince faydali calissin.

Ablacim çok doğru soyluyorsun tarcini..ilk basladigimda ani tatli krizlerime ve ani acikmalarima ilac gibi geldi tarçın. .o dönem tarçınlı yeşil cay iciyordum birde cam şişeye bir kabuk tarcini iyice yikayip atiyordum üzerine su, bittikce ekliyordum..

ablacım uyku sersemi saati yanlış yazmışım
e kolay değil gece nöbeti..
akşam 19.50 de bitti yemeğim.
sana şunu somak istiyorum.
şimdi benim öğle ve akşam öğün
m arasında tam 4 saat var
leptin çalışmır mırıd sence
..ama daha sonra hiç bi şey yemedim..
inşallah çalışmışsındrı leptin
bugün yine kızımı hastaneye götürdük.
çıkışta eşmle madoya gittik ama Alllah ım pastalar baklavalr börekler tatlılar ve çikolatalarla kalplı her taraf
diyetimi bozdum..
..dermişim bozmadım hiç canım da çekmedi maşallH

anladım ablacığım uygulayacağım abla dediklerini yardım ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim

Sevgili mydenizzzcigim benim,umarim ve dilerim hersey yolundadir insaallah yavrum.Herzaman en iyi haberlerinizi almak dilegiyle.

Sevgili mydenizzzcigim benim,umarim ve dilerim hersey yolundadir insaallah yavrum.Herzaman en iyi haberlerinizi almak dilegiyle.

Canim ablamm çok şükür ki her şey yolunda..yogunlugum var biraz hastamiz toparlandi çok şükür hastaneden çıkardık misafirlerin bi kismi gitti..bebegimin diş huzursuzlugu aralarda zorluyor büyük oglumun temposu çok agir..ben de onlarin arasinda gidip geliyorum işte. ..Allah bu günümüzü aratmasin
Senin adina çok sevindim güzel bi haftasonuydu sizin için. .inşallah yarinda harika geçer
Bu arada lahanali kür için teşekkürler abla mutlaka deneyeceğim

leptin 4 saatten sonra çalışır canım onun için araları en az 5 saat yapın diyoruzki 1 saat çalışmış olsun

bozmamışsın maşşallah sana

bizim kullandığımız kriistal kaya tuzları suçsuz ama rafinelerde ödem konusunda suçlular

Rafine tuz vücudumuzu neden tahrip ediyor?

Vücut rafine tuzu saldırgan bir zehir olarak algıladığı için tüketilen rafine tuzu kendini korumak amacıyla bir an önce atmak istiyor ve bu nedenle de tüketilen aşırı miktarda tuzun süzülmesi ve atılması başta böbreklerimiz olmak üzere tüm boşaltım sistemi üzerinde önemli bir yük ve baskı oluşturuyor. Bu durumda rafine tuz vücudumuzda aşırı su birikimlerine (ödem) sebep oluyor ki kalp yetersizliğine yol açabiliyor. Kadınların en önemli şikâyetlerinden biri olan selülitin temel sebeplerinden biri de yine bu.
Vücuttan atılamayan rafine tuz ise tekrar kristalleşerek direkt olarak eklem ve kemiklerde depolanıyor. Rafine tuz artrit, gut gibi değişik türdeki romatizmal hastalıklar ile safra kesesi ve böbrek taşı oluşumlarının önemli sebeplerinden. Tekrar kristalleştirerek saklama çözümü orta ve uzun vadede hastalıklara sebep oluyor ama atılmasını gerçekleştiremediği aşırı miktarda rafine tuzun kendisine vereceği akut zararı engellemek için vücudun bulabildiği tek çözüm bu. Yani zararı zamana yayıyor.

Son düzenleme:

Ben daha geçmedim kristal kaya tuzuna

bu arada bizim aldığımız tuzların sıvılaşmış olanları çıkmış, kuzenin büyük bir holdingde bunların pazarlanması için uğraşıyor büyük marketlerle görüşüyorlar satışlar başlayınca söylerim ondan da alabilirsiniz değirmenden çekme derdi olmayacak ama öncelikle benim içeriğini okumam lazım katkı maddesi varmı

Sıvılaşmış tuz işlenmiş gıda olmuyor mu?

herkese tekrar merhabalaaarrr
Az önce yeni gelen arkadasa ekincim sabah kahvaltida neler yemesi gerektigini yazarken, sabah 2 yumurta yada 1 yumurta 1 muz diye yazmis, ben ya karatay kahvaltisi, yada muz yenecek diye biliyorum, e ben simdi yanlismi anlamisim, yani normal karatay kahvaltisi, sadece 2 yumurta yerine 1 yumurta ve 1 muz ,ve digerleride olabiliyormu, eger öyleyse buna cok sevindim, hergün degildir muhtemelen muzla sütte beni cok tok tutuyor kahvaltimi saat 9 da yapmistim, suan saat 3,15 e yeter artik degilmi, leptinim epey calismis, ben simdi yemegimi yiyeyim, sorumada cevap yazarsaniz memnun olurum, yarin sabahki menüm belli, eger yanlis anlamadiysam
Bu arada yeni gelen arkadas hosgeldiniz , umarim istediginiz kiloya inersiniz

2 yumurta ya da 1 yumurta 1 muz

Sıvılaşmış tuz işlenmiş gıda olmuyor mu?

içeriğini bilmiyorum canım bugün başladılar o işe...

biizim aldığımız tuzları su ile belirli ölçüde karıştırınca sole oluyor, ister yemeklere,salatalara kulln ister farklı ölçüleri var cilde kullan banyo yap, egzamalara kullan, hücrelerin yenilenmesi için v.b bir sürü işe yarıyor

bunlarda kaya tuzunun su ile karışımı gibi geldi bana ama yeni olduğu için inceleme imkanım olmadı patron banada gödermiş ama ben kuzeni ne zaman göreceğim bilmem

Hem sadece muz yersen acıkırsın. Şahsen ben bazen aceem olunca sadece muz yiyip çıkıyorum ama çabuk acıkıyorum. Yani muzu normal karatay kahvaltında 1 yumurtayı çıkartarak yiyorsun. O gün günkurusu da yemiyorsun.

ekincigim dogru anlamisim yani, 1 yumurta 1 muz, peynir, zeytin, ceviz bunlarin hepsi olabiliyor peki haftada kac kez böyle olur

2 yumurta ya da 1 yumurta 1 muz

muzlar yerli muz olacak ama canımmmm, heveslendinde orada yerli muz bulabilecekmisin

gül ablacim burda hicbirseyin tam yerlisini bulamiyoruz, muzda dahil, artik elimizdeki imkanlarla karataya uymaya calisiyorum, o zaman bende yarim muz yerim, olmazmi

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim canım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…