Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Dedim ya canım. Meyve sadece sabah kahvaltılarının yanında yiyebilirsin. Yada öğlen yanında bir kase yoğurt ile birlikte öğün olarak. Ama ilk tercih sabah kahvaltıları. Diğer bir altın kural, 2 öğünün arasında en az 5 saat olacak. Bu 5 saat içinde sadece şekersiz içecekler ve su ya da limonlu su tüketebilirsin. 5 saat aç kalabilmek için da sabah tam karatay kahvaltısı yapman gerekir. En az 10 zeytin 2 yumurta( 2 yumurta yerine 1 yumurta 1 muz olabilir) 1 çay bardağı ceviz ya da çiğ bade fındık kaju ve avuç içi kadar peynir, yanında yeşillik, 2 adet gün kurusu kayısı ....

Daha önce uyarmamıştın ama ben okumuştum. Ama hatırlattığin iyi oldu tamamen unutmuşum. Bu hafta çok spor yapıcam ki o 1100 gr artı fazlası gitsin. Gerçi adet olamadım biraz gecikti onunda şişkinliği vardır biraz ( ya da kendimi kandırıyorum).

anladım canım sabah kahvaltısında istediğim meyveyi yiyebilirmiyim yani canım doğru anlıyorum dimi

birde bu tibet hareketlerine baktım ama gözükmüyo resimler bende canım

Mutlukizcigim,hosgeldin aramiza iyi ki geldin cok dogru bir topiktesin.En basta topigimizin kurucusu Gul hanim ve diger butun dostlarimiz cooook degerli insanlar.Bilgileri muhtesem dogru ve kusursuz.Yavrum eger sence de bir mahsuru yoksa seni biraz taniyabilirmiyiz,boy kilo yonunden sonra evde olmakla calismak ogunler acisindan fark edebilir, o sebepten sormustum canim.

Son düzenleme:
Ben de yarım saat yürüdüm,gelirken 40 gr.kadar kavrulmamış kuruyemiş aldım ..açlığımı bastıracağım..yanına limonlu su..Akşam 7 ye kadar bişey de yiyemem ...

Son düzenleme:

aynı şey 2 gün önce benimde aklıma gelmişti sorayım diye düşünüyordum acaba ilk başladığı günlerde yazdı da ben mi unuttum diye düşündüm...

Merhabalar gul ablacim ve canan ablacim, daha önce yazmistim evet..geçen sene martta basladim.karatayi bilmiyordum hic ..emzirdigim icin her şeyden azar azar yiyerek ve yuruyerek 65' indim
Sonra biraktim.zor bi dönem gecirdim.habire yedim 69'a çıktım.2 kasimda 69'dan sizinle karataya basladim..benim al verlerim çok olduğu için ve ilk kilolarimi verdigim için çok zor gidiyor, birde kansızlık olunca daha da zorlasiyor malesef..

diren mydenizzz diren

böyle olmak istemiyorsan DİREN Eki Görüntüle 920321

sen cokk tatlisin...

Allahim korusun dusmanimi bile yapmasin böyle..

Bir konuda dikkat çekmek istiyorum. Karatay diyetine başlamadan önce zaman zaman hatta çoğu zaman sabahları kalktığımda vücudumda ödem olurdu. Parmaklarım şişer yüzüğüm parmağıma otururdu akşama doğru inmeye başlardı. Ama karatay diyeti yapmaya başladıktan sonra hiiiç olmamıştı taaki geçen haftaki kaçamaklara kadar. Geçen hafta şekerli şeyler yiyince ödem geri geldi. Yani Canan Hocanın 1 molekül şeker vücutta 190 molekül su tutar gerçeğini bizzat yaşadım ve teyid ettim.

Sabahki börek krizi basariyla aşıldı. .bir gözüm açık bir gözüm kapali pisirip gönderdim:))
Yeni gelen arkadasim hoşgeldin:) kolay gelsin elimizden geldigince yardımcı oluruz takıldigin her seyi sorabilirsin:)

canaım erken kalkınca 3 öğün yapacaksın sakın 2 yapma dayanamazsın hem yenisin hemde aç kalınca leptin çalışmaz
sabah ya evde yap ya işe götür, öğlenide işyerinde yiyorsan uygunlardan ye yada yine evden götür

zeytine kedi cevap vermiş zaten

Ekincim çok haklısın..ben hamile olmama rağmen,sabahları çok iyi kalkıyorum..ödemim ,şişliğim v.s. yok şimdilik
Nazar değmesin ama inşallah son ayıma kadar böyle kuş gibi olurum..bir tek burda paylaşıyorum korkuyorum kendime nazar edicem..

merhaba ablacım hoşbuldum

doğru topikte olduğumu düşünüyorum çünkü kilo veren arkadaşlarımızı gördükçe çok heveslendim valla

topik kurucusu gül ablaya ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler iyiki böyle bir topik açmışlar

ben 26 yaşındayım abla çalışıyorum 1 kızım var 2 yaşına girecek olan

ben 2 aylık bir depresyon ilacı kullandıktan sonra kilo aldığımı fark ettim doğumdan sonra iyiydi kilom

abur cuburuda kesemiyorum ben abla nedense çayı şekersiz içemiyorum tatlı istiyo canım sürekli

benim boyum 1:63 kilom en son 66,5 du ama aldım hissediyorum bunu abla ve yardımlarınızı bekliyorum

anladım canım sabah kahvaltısında istediğim meyveyi yiyebilirmiyim yani canım doğru anlıyorum dimi

birde bu tibet hareketlerine baktım ama gözükmüyo resimler bende canım

Evet istediğin meyveyi yiyebilirsin ama 1 tane sadece. Gİ düşük olanlar tercihin olsun. (Elma, portakal, mandalina, ayva, havuç ....)
5 Tibet hareketi için uzmanımız Kedi :) Internete Gençlik pınarı 5 tibet egzersizi ya da tibet yogası yazarsan çıkar. Kilo vermekten çok zinde olmaya yarıyor. Ama benim göbek kaslarımı da çalıştırdı ne yalan söyleyim

Maşallah sana da bebeğine de Gebelikte ödem ciddi sıkıntı sanırım. Ben görüyorum tanıdıklardan zayıf bile olsalar davul gibi şişiyorlar. Parmağınla tenlerine dokununca çukurlaşıyor. Demek ki şeker ve tuzdan kaynaklıymış ama en önemlisi de şeker. 1 molekül tuz 1 molekül su tutarken 1 molekül şeker tam 190 molekül su tutuyormuş. Şaka gibi. Bizde hep tuza yükleniriz halbuki.

Aramıza hoşgeldin mutlukız ..

hoşbuldum canım sağolasın...

hoşbuldum canım allah razı olsun hepinizden de çok güzel bi topikmiş hepinizde çok sıcak kanlisiniz çok sağolun hepinizde

anladım canım

bakıcam canım şimdi

Gecmis olsun her ikinizede.. buradan uzak kalmak motivasyonu azaltiyor gerçekten. ..
Sık sık gir yaz fırsat buldukca:)

Ikimizde zorlu sinavdan gecmisiz desene tebrik ederim yemedigin için :)

Zaten diyete yeni başlayanlara biraz kilo verip öyle spora baslayin diyorlar.....emzirmek zaten ciddi bi kalori yaktiracaktir sana..umarım benim gibi degilsindir..ben doğumdan 1 ay sonra bu kilomdaydim emzirme surecinde doymak bilmiyordum 77 kiloya o zaman çıktım(
Sen benim gibi yapmazsan çabucak gider..hoş bende dikkat edince çabucak gitti..
Bebegin daha kucuktu dimi acele etme bence...Yürüyüş farkli ama yapabilirsin..sonrasinda yine esneme hareketleriyle bitirerek. .kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…