Dedim ya canım. Meyve sadece sabah kahvaltılarının yanında yiyebilirsin. Yada öğlen yanında bir kase yoğurt ile birlikte öğün olarak. Ama ilk tercih sabah kahvaltıları. Diğer bir altın kural, 2 öğünün arasında en az 5 saat olacak. Bu 5 saat içinde sadece şekersiz içecekler ve su ya da limonlu su tüketebilirsin. 5 saat aç kalabilmek için da sabah tam karatay kahvaltısı yapman gerekir. En az 10 zeytin 2 yumurta( 2 yumurta yerine 1 yumurta 1 muz olabilir) 1 çay bardağı ceviz ya da çiğ bade fındık kaju ve avuç içi kadar peynir, yanında yeşillik, 2 adet gün kurusu kayısı ....haklısın canım beyinde bitirmek gerekiyo galiba önce bende içmicem artık çünkü kilolar alıp başını gidiyor valla
çok sağol canım denicem bende bunları peki meyve hiçmi yemicem portakal mandalin elma falan yenilmicekmi?
3'ten başlamalısın o zaman. Daha önce uyarmışmıydım hatırlamıyorum ama regl döneminde 2. ve 4. hareketlere dikkat. Onunla ilgili konunun topiğinde alternatif hareketleri paylaşmıştım, regl döneminde ya hiç yapma yada alternatifleri yap.
alternatif hareketlerin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket-91.html
Dedim ya canım. Meyve sadece sabah kahvaltılarının yanında yiyebilirsin. Yada öğlen yanında bir kase yoğurt ile birlikte öğün olarak. Ama ilk tercih sabah kahvaltıları. Diğer bir altın kural, 2 öğünün arasında en az 5 saat olacak. Bu 5 saat içinde sadece şekersiz içecekler ve su ya da limonlu su tüketebilirsin. 5 saat aç kalabilmek için da sabah tam karatay kahvaltısı yapman gerekir. En az 10 zeytin 2 yumurta( 2 yumurta yerine 1 yumurta 1 muz olabilir) 1 çay bardağı ceviz ya da çiğ bade fındık kaju ve avuç içi kadar peynir, yanında yeşillik, 2 adet gün kurusu kayısı ....
Canim mydenizzzcigim,sizlere de hayirli geceler.Birsey soracaktim mumkumse kilo cizelgende gordugum uzre masallah onbir kilo vemissin cok guzel.Acaba ne kadar zamanda ve sadece Karatay tarziylami verdin,yoksa once farkli diyetler denedin mi ? Tesekkur ederim canim.
aynı şey 2 gün önce benimde aklıma gelmişti sorayım diye düşünüyordum acaba ilk başladığı günlerde yazdı da ben mi unuttum diye düşündüm...
anladım canım sabah kahvaltısında istediğim meyveyi yiyebilirmiyim yani canım doğru anlıyorum dimi
birde bu tibet hareketlerine baktım ama gözükmüyo resimler bende canım
tünaydınnn
dün akşamdan beri ne kadar sayfa dolmuş hepsini okuyup öyle yazym dedim burdaki muhabbetinize sıcaklığınıza dayanışmanıza bayıldımmm iyiki bulmuşum sizi
bugün işe gitmedim bu sayede geç kahvaltı yapabildim başlayakı 4 gün oldu 4 gündür 12 de yapıyorum. yarından itibaren sabah 7 de kahvaltı yapmak zorunda kalcm nasıl geçcek gün bilmiyorum
sabahları yeşil zeytin yiyorum ben ama farkedermi siyah yada yeşil?
Bir konuda dikkat çekmek istiyorum. Karatay diyetine başlamadan önce zaman zaman hatta çoğu zaman sabahları kalktığımda vücudumda ödem olurdu. Parmaklarım şişer yüzüğüm parmağıma otururdu akşama doğru inmeye başlardı. Ama karatay diyeti yapmaya başladıktan sonra hiiiç olmamıştı taaki geçen haftaki kaçamaklara kadar. Geçen hafta şekerli şeyler yiyince ödem geri geldi. Yani Canan Hocanın 1 molekül şeker vücutta 190 molekül su tutar gerçeğini bizzat yaşadım ve teyid ettim.
Mutlukizcigim,hosgeldin aramiza iyi ki geldin cok dogru bir topiktesin.En basta topigimizin kurucusu Gul hanim ve diger butun dostlarimiz cooook degerli insanlar.Bilgileri muhtesem dogru ve kusursuz.Yavrum eger sence de bir mahsuru yoksa seni biraz taniyabilirmiyiz,boy kilo yonunden sonra evde olmakla calismak ogunler acisindan fark edebilir, o sebepten sormustum canim.
anladım canım sabah kahvaltısında istediğim meyveyi yiyebilirmiyim yani canım doğru anlıyorum dimi
birde bu tibet hareketlerine baktım ama gözükmüyo resimler bende canım
çok güzel bi sayfa buldum demin ve sizlerle paylaşym istedim beni baya motive etti
KARATAY SAĞLIKLI BESLENMESİNİ UYGULAYANLAR, GENÇLEŞİYOR VE SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR...
Ekincim çok haklısın..ben hamile olmama rağmen,sabahları çok iyi kalkıyorum..ödemim ,şişliğim v.s. yok şimdilik
Nazar değmesin ama inşallah son ayıma kadar böyle kuş gibi olurum..bir tek burda paylaşıyorum korkuyorum kendime nazar edicem..
Aferin sanaSabahki börek krizi basariyla aşıldı. .bir gözüm açık bir gözüm kapali pisirip gönderdim:))
Yeni gelen arkadasim hoşgeldin:) kolay gelsin elimizden geldigince yardımcı oluruz takıldigin her seyi sorabilirsin:)
Karatay Menüsü
üzerine tıklayın,ne bişirecem deye düşünmeye deymez,burda her tür lezzetler var
Aramıza hoşgeldin mutlukız ..
Sabahki börek krizi basariyla aşıldı. .bir gözüm açık bir gözüm kapali pisirip gönderdim:))
Yeni gelen arkadasim hoşgeldin:) kolay gelsin elimizden geldigince yardımcı oluruz takıldigin her seyi sorabilirsin:)
Evet istediğin meyveyi yiyebilirsin ama 1 tane sadece. Gİ düşük olanlar tercihin olsun. (Elma, portakal, mandalina, ayva, havuç ....)
5 Tibet hareketi için uzmanımız Kedi :) Internete Gençlik pınarı 5 tibet egzersizi ya da tibet yogası yazarsan çıkar. Kilo vermekten çok zinde olmaya yarıyor. Ama benim göbek kaslarımı da çalıştırdı ne yalan söyleyim
herkese günaydın iyi haftalar...
1 haftadır sizi takip edemedim. Buralardan uzak kalınca. Karataydanda uzak kaldım. Ben ve kızım grip olduk. Yılbaşı telaşı. YIl sonuişlemleri derken hiç giremedim. Bugünden itibaren sizinleyim.
mydenizcim merhaba ardaşım,
şu pasta börek işi fena..dün de benim misafirim vardı.eşim baklava almıştı.herkes yedi.bi dilim kaldı.yemedim.zaten canım da istemedi...
ben de spora başlamadım daha .sitenin içinde çok güzel egzersiz yeri var.kadınlar etrafında tur atıp duruyolar..
acaba diyorum spora bebeğim 6 aylık olunca mı başlasam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?