Bende internet bozuk cepten girdim:) cok hatalar yapmissin canm ceviz sevmiyorsan digerleirnden yeki tok tutsun...aksam 9 kayisi cok 3#4 den fazla olmayacak...patates yok musakka kizartmadir oda yok,,,bunlar insulini yukseltip yaga donustu aclik uyandirdi onun icinde 11 de aciktin...dun karatay olmamis...bugunde sehriye corbasi olmamis nohutta fazla yenmeyecek
merhaba herkesee yemeğimi yedim geldim
bugünkü menüm
sabah (12-13:00)
bir avuç ceviz
1,5 haşlanmış yumurta
tereyağda lor
10 zeytin
akşam (20:00-20:30)
2 but haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
birkaç parça haşlanmış brokoli
2 litre su
2 kupa yeşilçay
1 kupa açık şekersiz çay
sabahtan akşam yemeğine kadar hiç acıkmadım bugün saat 20:00 ı geçmesin diye zorla yedim.ama midem çok bulanıyo şu anda nedenini anlamadım normalmidir?
Ilk gunden olur boyle hatalar ogrendikce yapmazsin sormaktan cekinme yanlis yapmaktansa sormak daha iyi o an kim varsa cevaplar canimBende istemeye isteme yedim elimin altindaki tek etli yemek patatesli musakkaydi bida dokunmicam:18: ama bugun nohuttan cok yemedim allahtan ya bulgurla corba oyle iyi geldiki anca 7de aciktim aksam yemegmde kuzu sis ile misir kisir yedim misira hayir diyemedim :):) ustune canim tatli istedi 8gbide 2 kuru kayisi yedim kapattim gunuyani umarim kapanmistir acikmam..
olabilir benimde sonradan aklıma geldi tavukların da ne olduğu belli değil artık.köy tavuğunu nerden bulabilirim kasaplarda var mı :44:Afiyet olsun canim menun iyi ama tavuk supheli koy tavugu degilse zararli ondan bulanmis olabilirmi ki karatay yapan hic kimseden duymadim
Benim bugün leptin meptin çalışmadı.
10:00 gibi
Zeytin
Turp
Kaşar peyniri, çok az
Kabak çekirdeği
Gün kurusu
13:00
Çeçil peyniri
Muz
Fındık, badem
Nar
Malatya kuru kayısı, elma kurusu
Domates, salatalık (zeytinyağı)
17:20
Muz
Koyun, dana eti karışık kavurma yemeği
Domates, salatalık, biber (zeytinyağı)
Malatya kuru kayısı, elma kurusu
Eve geldim, keten tohumlu yoğurt yedim, yine birkaçtane meyve kurularından, kabak çekirdeği yedim.
olabilir benimde sonradan aklıma geldi tavukların da ne olduğu belli değil artık.köy tavuğunu nerden bulabilirim kasaplarda var mı :44:
Afiyet olmasin
Ben sana bosuna yaramaz kedi demiyorum leptini meptini bile bozmussun :) :) :)
Ilk gunden olur boyle hatalar ogrendikce yapmazsin sormaktan cekinme yanlis yapmaktansa sormak daha iyi o an kim varsa cevaplar canim
Evet, bugün.
Basta olucak artik hatalarim haklisin canim telekur ederim ama hemen gormemi sagliyosunuz:) hazir buradayken bi sorum da var aslinda ben aksamlari 12ye kadar filan 2 bardak nescafe iciyorum her gun seker sut tozu yok sade , yasak mi kahve kitapta hic hatirlamiyorum
manisadayım.2 sene önceye kadar istanbulda ailemleydim orada marketlerde kasaplarda görüyodum ama burda hiç rastlamadım yarın bi bakym.siz hangi şehirdesinizMandiralarda ve organik urun satan yerlerde goruyorum hangi sehirdesin sen
manisadayım.2 sene önceye kadar istanbulda ailemleydim orada marketlerde kasaplarda görüyodum ama burda hiç rastlamadım yarın bi bakym.siz hangi şehirdesiniz
EKİN
ekinciğim evine ve topiğimize hoş geldin canım
Sen nasil oldun canim
Hoşbulduuuuuk. Gezdim tozdum hasret giderdim geldim. Kaçamaklarım:18: yarın sabah çıkacağım tartıya göreceğiz bakalım neler olmuş neler. Bu gün öğle yemeğinden sonra kaçamaklara elveda dedim sabah tam bir kk ile eski düzenime devammmm. Bu arada hala hastalığım tam geçmedi. Grip salgını çok. Geçen cumartesiden beri hastayım. Yılbaşı gecesi çok kötüydüm. Bu arada topic almış başını gitmiş. 1 haftada kaç kişi katılmış sayamadım geçmişi okuyamadım. gelenlere hoşgeldin diyim bari
çok şükür ablacım iyiyim.. çok azıcık ağrı var ama o da geçer..bugün misafirimizi gönderdik sonrada evde dinlendim hep.. jillian bile yaptım şimdi
iyi ter attırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?