Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende istemeye isteme yedim elimin altindaki tek etli yemek patatesli musakkaydi bida dokunmicam:18: ama bugun nohuttan cok yemedim allahtan ya bulgurla corba oyle iyi geldiki anca 7de aciktim aksam yemegmde kuzu sis ile misir kisir yedim misira hayir diyemedim :):) ustune canim tatli istedi 8gbide 2 kuru kayisi yedim kapattim gunu yani umarim kapanmistir acikmam..

Benim bugün leptin meptin çalışmadı.
10:00 gibi
Zeytin
Turp
Kaşar peyniri, çok az
Kabak çekirdeği
Gün kurusu

13:00
Çeçil peyniri
Muz
Fındık, badem
Nar
Malatya kuru kayısı, elma kurusu
Domates, salatalık (zeytinyağı)

17:20
Muz
Koyun, dana eti karışık kavurma yemeği
Domates, salatalık, biber (zeytinyağı)
Malatya kuru kayısı, elma kurusu

Eve geldim, keten tohumlu yoğurt yedim, yine birkaçtane meyve kurularından, kabak çekirdeği yedim.

Son düzenleme:

Afiyet olsun canim menun iyi ama tavuk supheli koy tavugu degilse zararli ondan bulanmis olabilirmi ki karatay yapan hic kimseden duymadim

Ilk gunden olur boyle hatalar ogrendikce yapmazsin sormaktan cekinme yanlis yapmaktansa sormak daha iyi o an kim varsa cevaplar canim

Afiyet olsun canim menun iyi ama tavuk supheli koy tavugu degilse zararli ondan bulanmis olabilirmi ki karatay yapan hic kimseden duymadim
olabilir benimde sonradan aklıma geldi tavukların da ne olduğu belli değil artık.köy tavuğunu nerden bulabilirim kasaplarda var mı :44:

Afiyet olmasin
Ben sana bosuna yaramaz kedi demiyorum leptini meptini bile bozmussun :) :) :)

nihayet internet arızası bitti de lap topa geçebildim
8 saat olmuş...telden de küçücük ekran zor oluyordu

Ilk gunden olur boyle hatalar ogrendikce yapmazsin sormaktan cekinme yanlis yapmaktansa sormak daha iyi o an kim varsa cevaplar canim

Basta olucak artik hatalarim haklisin canim telekur ederim ama hemen gormemi sagliyosunuz:) hazir buradayken bi sorum da var aslinda ben aksamlari 12ye kadar filan 2 bardak nescafe iciyorum her gun seker sut tozu yok sade , yasak mi kahve kitapta hic hatirlamiyorum

bişey değil canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
nescafe yasak filtre kahve ve türk kahvesi içilebiliyor

manisadayım.2 sene önceye kadar istanbulda ailemleydim orada marketlerde kasaplarda görüyodum ama burda hiç rastlamadım yarın bi bakym.siz hangi şehirdesiniz

ben Ankara'dayım
bilmediğim bir şehir olduğu için yardımcı olamayacağım ama oralarda daha çok bulursunuz büyükşehirlerde zor oluyor hile çok buralarda

EKİN

ekinciğim evine ve topiğimize hoş geldin canım

Hoşbulduuuuuk. Gezdim tozdum hasret giderdim geldim. Kaçamaklarım :18: yarın sabah çıkacağım tartıya göreceğiz bakalım neler olmuş neler. Bu gün öğle yemeğinden sonra kaçamaklara elveda dedim sabah tam bir kk ile eski düzenime devammmm. Bu arada hala hastalığım tam geçmedi. Grip salgını çok. Geçen cumartesiden beri hastayım. Yılbaşı gecesi çok kötüydüm. Bu arada topic almış başını gitmiş. 1 haftada kaç kişi katılmış sayamadım geçmişi okuyamadım. gelenlere hoşgeldin diyim bari

kış tatili yapmış oldun
spor yok kaçamak çok bakalım sonuç ne olacak
bu sefer kaçamaksız ve sporla beraber başla aldığın bu hafta çabuk gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…