Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

BU SPORLARI VİDEOYLA FALAN MI YAPIOSUNUZ aLLAHIM NE CAHİLİM HİÇ Bİ BİLGİM YOK BU KONUDA:(

Günaydın....

Zıppp zıpp zıppp hoppppppppp gümmmmmmm...:52::52::52:

Bugün böyleyim,çok iyiyim çok şükür arkadaşlar...
Yeni yıla ,keyifle ailemle birlikte girdim..
İnşallah bir dahakine minik oğlumda bize katılacak,yılbaşı soframızı karıştırıcak ..:52::52:
Yarın onu görmeye gidiyoruz,çok ama çokkk özledim,o gece resmi yanımdaydı bol bol öptüm sevdim onu..

Kaçamaklarım tabiki de oldu,ama çok az yedim burda da yazmıştım zaten :))

Herkes çok çok iyidir inşallah ...:nazar::nazar::nazar:

ooooooooo gümbür gümbür geldin bugün yeni yıl sana yaramış:9:
yarın görüş günü demek.....:1: hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

herkese günaydın hanımlar:) bu yıl inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır ve sonrasında da sağlık ve mutlulukla yoluna devam eder..

Günaydın....

Zıppp zıpp zıppp hoppppppppp gümmmmmmm...:52::52::52:

Bugün böyleyim,çok iyiyim çok şükür arkadaşlar...
Yeni yıla ,keyifle ailemle birlikte girdim..
İnşallah bir dahakine minik oğlumda bize katılacak,yılbaşı soframızı karıştırıcak ..:52::52:
Yarın onu görmeye gidiyoruz,çok ama çokkk özledim,o gece resmi yanımdaydı bol bol öptüm sevdim onu..

Kaçamaklarım tabiki de oldu,ama çok az yedim burda da yazmıştım zaten :))

Herkes çok çok iyidir inşallah ...:nazar::nazar::nazar:

ne güzel heyecanlar :) sizi görünce hep hamilelğim aklıma geliyor ben o süreci çok sevmiştim ya, 2.ye cesaret edebilsem yine istiyorum da:) cesaretim yok henüz.. ufaklık biraz daha büyüsün diyorum sonra acaba yaşları yakın mı olsa daha mı iyi olur diyorum hamile birilerini görünce özeniyorum böyle geçiyor :9:
siz çalışıyorsunuz değil mi, büyük oğlunuza bakıcı mı bakıyor?

ikimizi topiğin kilo veremeyen en istikrarlıları ilan ediyorum..kafa kafaya verip ağlayalım halimize:43::43::43::1::1::1:

yaa abla var yaaa şokkk ne kelime yuhhh dedim çok pardon..bu nasıl bi bünye vs diye saydım durdum sabahın 8 'ınde...

senin yediklerinde benim yediklerimde ortada ben anlamadım valla başkası olsa tığğğğ gibi olmuştu:36::36::36:

:9::9: ben aylardır neler çekiyorum ah ah eylülden 68 dim 200 geri 300 ileri 300 geri 400 ileri geçen hafta detoksla gitti sözde sabah yine 68.000 di bu ne ya 3 ay geçti hala 68 bu kadar istikrarlı olmama rağmen sonuç 3 aydır sıfır....çizelgeyide değiştirmiyorum artık ileri geri bıktım artık millet spor yapmadan çatır çatırrrr veriyor

bende sabah 8 de tartıldım şok senin saydıklarının aynısını saydım ölçülerime baktım değişen bişy yok yuh dedim...

kızlar ipi nerde atlıyosunuz?

evde atlıyorlar canım

BU SPORLARI VİDEOYLA FALAN MI YAPIOSUNUZ aLLAHIM NE CAHİLİM HİÇ Bİ BİLGİM YOK BU KONUDA:(

cahillik değil canım bilmemek, bizde başladığımızda bilmiyorduk burada öğrendik, herkesin farklı bilgileri var birbirimize yardımcı olarak topiği yürütüyoruz, motivasyonumuz artıyor onun için buradan kopmayalım diyoruz...

internette videolar var onları açıyoruz yaptıklarını yapıyoruz ilgini çekenler hangisiyse linkini veririz sende yaparsın

:9::9: ben aylardır neler çekiyorum ah ah eylülden 68 dim 200 geri 300 ileri 300 geri 400 ileri geçen hafta detoksla gitti sözde sabah yine 68.000 di bu ne ya 3 ay geçti hala 68 bu kadar istikrarlı olmama rağmen sonuç 3 aydır sıfır....çizelgeyide değiştirmiyorum artık ileri geri bıktım artık millet spor yapmadan çatır çatırrrr veriyor

bende sabah 8 de tartıldım şok senin saydıklarının aynısını saydım ölçülerime baktım değişen bişy yok yuh dedim...

maşallah iradenize hayran kaldım. aylarca uğraşıp veremesem pes edebilirdim ama işte kilo vermeyi hedeflememişsiniz demek ki.. sağlıklı yaşamı isteyince insan devam edebiliyor demekki..maşallah valla..

herkese günaydın hanımlar:) bu yıl inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır ve sonrasında da sağlık ve mutlulukla yoluna devam eder..

ne güzel heyecanlar :) sizi görünce hep hamilelğim aklıma geliyor ben o süreci çok sevmiştim ya, 2.ye cesaret edebilsem yine istiyorum da:) cesaretim yok henüz.. ufaklık biraz daha büyüsün diyorum sonra acaba yaşları yakın mı olsa daha mı iyi olur diyorum hamile birilerini görünce özeniyorum böyle geçiyor :9:

günaydın canım kaç gündür yoktun hoşgeldin
inşallah hepimiz yaza kadar çıtır olacağız ( sizler olursunuzda mydenizz le beni bilemeyeceğim :50:)

yeni kalkim, bu hafta son uzun uyumalarim, pazartesi cocuklar tekrar okula basliyorlar, ben esime 4,30 da kalkiyorum ve bir daha yatmiyorum, e tabii öyle oluncada erken yatiyorum, eski düzene dönecegim yani :1: :1: birazdn kahvaltimi yapacagim
Kahvalti : 2 kiymali yumurta, peynir, zeytin, turp, maydonoz, ceviz 3 kuru kayisi (saat 10 da)
simdi hazirlayip saat 10 gibi yerim herhalde

gül ablacim evet bende o durum var yenemiyorum bir türlü, cok yiyemiyorum o zaman kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum, dün , hatta bir kac gündür kahvaltida kayisi yememistim, öglende aclik hissedince yer fistiginin yaninda yedim bir tane, bazen meyveleri öyle canim istiyorki, mesela normalde cokta yemem meyve ama diyette olunca onlarida canim cekiyor, dün aksam yemegini 5, 30 gibi yedik, bugün bakalim iki ögün mü olur 3 mü olur bakacagim, aclik durumuna göre ayarlarim artik

Aminnnn....

Ben de çok zor karar verdim, oğlum çok istiyordu hatta kardeş istiyorum diye ağlıyordu..dayanamadım ona :)) ..10 yıl aradan sonra olunca herşeyi ilk kez yaşıyor gibi hissettim..Ama bu kadar güzel duygular yaşayacağımı bilseydim daha önceden düşünürdüm..Anne olduğumu hissettim..Oğlumla arkadaş gibiyiz biz çünkü..O kadar yardımcı ve olgun ki ,herşeyi paylaşıyorum onunla dertleşiyorum..yaş farkı belki çok olucak ama olsun..büyüdüklerinde sorun olmaz..Bana hiç bir yükü kalmadı ,çok rahatım aksine bana yardım ediyor...

Oğlum tam gün okulda zaten,5 gibi çıkıyor ,kayınvalidem bakıyor ben gelene kadar,bende zaten 5,30-6 gibi evde oluyorum..Aynı binada oturuyoruz ,Yıllardır o bakıyor zaten sağolsun,14 aylıkken işime geri dönmüştüm :))

Eğer düşünüyorsan ufaklık kaç yaşında bilmiyorum ama okula başlamadan yap derim,okul çok yoruyor o srırada hamilelik bebek zor olur..en ideal bence 4 yaşa girince yapılmalı :))

Gül ablacım; duraklama dönemine girmişsindir belki ,12 kilo kadar vermiştin yanlış hatırlamıyorsam,inşallah en kısa zamanda istediğin gibi kilo vermeye başlarsın..

maşallah iradenize hayran kaldım. aylarca uğraşıp veremesem pes edebilirdim ama işte kilo vermeyi hedeflememişsiniz demek ki.. sağlıklı yaşamı isteyince insan devam edebiliyor demekki..maşallah valla..

karatay da pes edersen kg ları geri alırsın canım:50: öyle çok arkadaşlar var topikten kopuyorlar kaçamakların sonu gelmiyor

canım yaşım 50 sizden çok fazla deneyimlerim var, 35 sene her çeşit rejimi yaptım verdim kışın geri aldım hep sağlıktan gitti,,,,karatay kitaplarını okuduğum zaman çok etkilendim hem kg ver hem sağlığına kavuş detaylarıylada yazıyordu, sağlıklı yaşıyoruzda da canlı örnekleri vardı mantıklı geldi ve baştan sağlıklı yaşam biçimi olarak kabullendim başladım artık ömürlük uyguluyorum ve evdekilerede uygulatıyorum , evde karataya uymayan bütün yiyecekleri dağıttım, 7 aydır ekmek alınmıyor eve yatılı gelenlerde bize uyuyor sen yemezsen bizde yemeyiz diyorlar,,,okullar kapanınca çok misafirim gelecek kızkardeşim çocuklarıyla, erkek kardeşim çocuklarıyla, kızım, ev dolacak o zaman erkek kardeşim ve çocuklar için ekmek alacağım mecburen:50:

günaydın canım kaç gündür yoktun hoşgeldin
inşallah hepimiz yaza kadar çıtır olacağız ( sizler olursunuzda mydenizz le beni bilemeyeceğim :50:)

sağolun, dün tatil olunca dışarda plan yaptık, yaşadğımız kampüste ufak bir gölet varmış, çölün ortasında vaha gibiydi resmen:) orada oturduk, çok güzeldi..burada da kış var ama türkyienin bhaarı gibi, akşam olunca soğuyor ama gündüz çok güzel oluyor..işe geldiğimde fırsat buldukça bakıyorum:)siz işte misiniz şimdi:)

bu kadar kiloyu vermişsiniz kalmış şurda 2,5 kilo, o da gider inşallah..
pilates de belki sıkılaşmaya iyi gelebilir, yaptınız mı hiç?

yeni kalkim, bu hafta son uzun uyumalarim, pazartesi cocuklar tekrar okula basliyorlar, ben esime 4,30 da kalkiyorum ve bir daha yatmiyorum, e tabii öyle oluncada erken yatiyorum, eski düzene dönecegim yani :1: :1: birazdn kahvaltimi yapacagim
Kahvalti : 2 kiymali yumurta, peynir, zeytin, turp, maydonoz, ceviz 3 kuru kayisi (saat 10 da)
simdi hazirlayip saat 10 gibi yerim herhalde

gül ablacim evet bende o durum var yenemiyorum bir türlü, cok yiyemiyorum o zaman kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum, dün , hatta bir kac gündür kahvaltida kayisi yememistim, öglende aclik hissedince yer fistiginin yaninda yedim bir tane, bazen meyveleri öyle canim istiyorki, mesela normalde cokta yemem meyve ama diyette olunca onlarida canim cekiyor, dün aksam yemegini 5, 30 gibi yedik, bugün bakalim iki ögün mü olur 3 mü olur bakacagim, aclik durumuna göre ayarlarim artik

günaydın canım
kuru yemiş bir çay bardağı kadar olsun canım az yeme, havuç ta ekleyebilirsin
başlarda 3 öğün yap zamanla yediklerine alışınca 2 ye indir direk 2 ile başlayınca çabuk acıkıyor sonrada doymadım kg veremiyorum diye bırakmak istiyorsunuz
meyvede canın çok çekerse sabah kahvaltıda kayısı yeme onu ye değiştir ikisini

Gül ablacım; duraklama dönemine girmişsindir belki ,12 kilo kadar vermiştin yanlış hatırlamıyorsam,inşallah en kısa zamanda istediğin gibi kilo vermeye başlarsın..

teşekkür ederim canım
12 kg verdim ama benimle başlayan ve kaçamak yapanlar 25 kg yu geçti :50:
ilk 3 ay 10 kg verdim, eylül başı sabahlara kadar çalıştık 5 günde 1.5 kg verdim, eylül 7 den bu zamana kadarda nerdeyse 4 ay olacak yarım kg verdim:43: nasıl duraksama bu anlamadım millet bir ayda çıldırıyor isyan ediyor

sağolun, dün tatil olunca dışarda plan yaptık, yaşadğımız kampüste ufak bir gölet varmış, çölün ortasında vaha gibiydi resmen:) orada oturduk, çok güzeldi..burada da kış var ama türkyienin bhaarı gibi, akşam olunca soğuyor ama gündüz çok güzel oluyor..işe geldiğimde fırsat buldukça bakıyorum:)siz işte misiniz şimdi:)

bu kadar kiloyu vermişsiniz kalmış şurda 2,5 kilo, o da gider inşallah..
pilates de belki sıkılaşmaya iyi gelebilir, yaptınız mı hiç?
iyi yanlarınıda bulmaya başlamışsınız değişiklik olmuş sizede
evet canım işteyim memur olunca sabah 8.30 akşam 5.30 mesai
pilates yapmaya cesaret edemiyorum belde 3 fıtık dizlerde problemler var

kedicim nazarlara geldim :1::1::1: yapamıyorum spor... bacağımda bi kasılma var bu ara yoksa 3 günden fazla arar vermicektim ama bakalım artık, ilaç kullanıyorum geçer geçmez başlıcam spora:)

ipi 500'e düşürmen isabet olmuş ziraaa korkuyorum senin için bu kadar zayıflama arkadaşım yaaa güzel yüzün çökecek:)

ben dün 250 atladım..50-100-100 şeklinde

:1::1::1: Bugün kajuları götürdüm. Cevizlerim bitti. Çökmemesi için onları yemem lazım. :9:

kızlar ipi nerde atlıyosunuz?
Evde, odamda atlıyorum. :)

Son düzenleme:
Kahvaltıda yiyecektim ama 1 tanesini yedim, ikincisinin şöyle içine baktım, beyaz beyaz birşeyler, çöpe attım. 2 kayısı, 1 hurma yedim. :)

bende herşeyin içine bakma hastalığı var fıstıkların, kaju ların içine bile bakıyorum ve kurtlarda hep bana denk geliyor:50:

evde atlıyorlar canım

cahillik değil canım bilmemek, bizde başladığımızda bilmiyorduk burada öğrendik, herkesin farklı bilgileri var birbirimize yardımcı olarak topiği yürütüyoruz, motivasyonumuz artıyor onun için buradan kopmayalım diyoruz...

Internette videolar var onları açıyoruz yaptıklarını yapıyoruz ilgini çekenler hangisiyse linkini veririz sende yaparsın

ya evet link varsa alayım çok ağır olmayan böle yürüyüşten sonra yapabileceğim basen ve kol hareketleri olan video linki varsa alabilirim:)

Back