Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hayirli seneler ve Hayirli geceler diliyorum arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir, ben iyiyim elhamdülillah, dün bizdede ufak kacamaklar oldu ama bugün kaldigimiz yerden devam insallah
Sabah : kkk
Öglen : yer fistigi ve mandalina
Aksam : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye , havuc salatasi , ve firinda tavuk
Hepsinden az az yedim, dün suyu az icmistim, bugün biraz daha dikkat ettim, bakalim hayirllisi

Hayirli seneler ve Hayirli geceler diliyorum arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir, ben iyiyim elhamdülillah, dün bizdede ufak kacamaklar oldu ama bugün kaldigimiz yerden devam insallah
Sabah : kkk
Öglen : yer fistigi ve mandalina
Aksam : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye , havuc salatasi , ve firinda tavuk
Hepsinden az az yedim, dün suyu az icmistim, bugün biraz daha dikkat ettim, bakalim hayirllisi

Sanada hayirli geceler canim
Bundan sonra kacamak ve bahane yok:) ocak ayinada girdik kaldi 3 ay yediklerinin saatinide yazarsan kac saat arayla yiyorsun ona gore yorum yapayim...oglen mandalina olmamis zayiflama asamasinda yememek lazim....sabah kayisi yedinmi .....sakin cabuk zayiflayayim diye az yeme

Ben de yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Kitabı okuduğum için bilinçli bir karataycıyım diyebilirim :) sadece yaptırmam gereken testler var. Tek eksiğim onlar . Vitamin, kolesterol, seker ve alerji testleryle bedenimin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum..

Doymazsan yesilligi artir biber ekle yarin bakalim acikacakmisin

evet bi de öyle deneyeyim bakalım ablacım çok sağol,
bak hemen da çözdün anladın durumu,
bugün akşamdan suya koydum peynir ve zeytinimi
çok tuzlu oluyo yaa yencek gibi değil..

dünki menüm

sabah:56:...KKK

akşam:56:...karalahana çorbası, somon şiş, karalahana dolması, fasulye kavurması, salata,turşu (kedi senin yemeklerine benzedi:9:..karadeniz mutfağı diye bir yerde yedik hepsi karadeniz yemeği)

spor:8: yok,:50: boş boş oturdum tek başıma spor bile yapmadım, kendime akşam izin verdim çamaşır yıkamak dışında bişey yapmadım:52:
Bende şaşırdım, nereden biliyorsun bu yemekleri diye. Annemin lahana çorbası daha farklı oluyor. Daha çok seviyorum ve yemyeşil duruyor. :)
sağol ablacım:16: hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım:52::1: inşallah sonuçta iyi olacak.

Süpersin, ama fazla zorlama kendini, zaten jillian ağır.
İyi Akşamlar arkadaslar sifir kacamakli bir gün daha bitti:))

Sabah kkk
Aksam yeşil mercimek çorbası, dunden kalan kozlenmis kırmızı biber, kiymali taze fasulye

Bollll su 1 yeşil çay yatmadan 2 yapacagim

Spor biraz ip atladim
:))) Bende sayıyı 500'e düşürdüm artık.

:))))) hakikaten abla biz emekleye emekleye gidiyoruz doğru tespit...
Ablam koşu bandinda yuruyecegim ama bacagimin üstü ağrıyor bi kac gündür. .jilliandan sonra boşluk birakmamam lazim yoksa incelmelerim yerini genislemelere birakabilir :52:
Bir yerde an fazla 3 gün ara verin yazıyordu. Jillian değil, farklı program ama hepsi aynı kaslara yönelik sonuçta.

Ben de yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Kitabı okuduğum için bilinçli bir karataycıyım diyebilirim :) sadece yaptırmam gereken testler var. Tek eksiğim onlar . Vitamin, kolesterol, seker ve alerji testleryle bedenimin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum..
hoşgeldin.:16:

merhaba

$1euo9y[1].gif

umarım herkes iyidir güzel bi gün olsun inşallah

yarın tartı günü ve ben sabah çok feciiii artı çıktım:43::43:

karatay hoca beni tanısa eminim yakından incelemek isterdiii:52::52:

günaydın aramıza hoşgeldiniz :71:
baştan tahlil yaptırmak iyi oluyor hem eksikler belli oluyor hemde 3-4 ay sonra yenidn yaptırınca karatay ın farkını farkediyorsunuz

Bugün 2 hurma ile 2 kayısı yemeyi düşünüyorum. :9:

merhaba hoşgeldiniz

kolaylıklar dilerim

Bende bu sabah 46.9 çıktım. :52:

bende aynıyım sabah şok oldum cumartesi,pazar,pazartesi, çarşamba kız yok diye hafif ve protein ağırlıklı şeyler yedim niye bu kadar artı çıktım....geneldede yarma ile yoğurt çorbası yedim başkası yese bunu 1 kg gitmişti:41:

kedicim nazarlara geldim :1::1::1: yapamıyorum spor... bacağımda bi kasılma var bu ara yoksa 3 günden fazla arar vermicektim ama bakalım artık, ilaç kullanıyorum geçer geçmez başlıcam spora:)

ipi 500'e düşürmen isabet olmuş ziraaa korkuyorum senin için bu kadar zayıflama arkadaşım yaaa güzel yüzün çökecek:)

ben dün 250 atladım..50-100-100 şeklinde

Günaydın....

Zıppp zıpp zıppp hoppppppppp gümmmmmmm...:52::52::52:

Bugün böyleyim,çok iyiyim çok şükür arkadaşlar...
Yeni yıla ,keyifle ailemle birlikte girdim..
İnşallah bir dahakine minik oğlumda bize katılacak,yılbaşı soframızı karıştırıcak ..:52::52:
Yarın onu görmeye gidiyoruz,çok ama çokkk özledim,o gece resmi yanımdaydı bol bol öptüm sevdim onu..

Kaçamaklarım tabiki de oldu,ama çok az yedim burda da yazmıştım zaten :))

Herkes çok çok iyidir inşallah ...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bende aynıyım sabah şok oldum cumartesi,pazar,pazartesi, çarşamba kız yok diye hafif ve protein ağırlıklı şeyler yedim niye bu kadar artı çıktım....geneldede yarma ile yoğurt çorbası yedim başkası yese bunu 1 kg gitmişti:41:

ikimizi topiğin kilo veremeyen en istikrarlıları ilan ediyorum..kafa kafaya verip ağlayalım halimize:43::43::43::1::1::1:

yaa abla var yaaa şokkk ne kelime yuhhh dedim çok pardon..bu nasıl bi bünye vs diye saydım durdum sabahın 8 'ınde...

senin yediklerinde benim yediklerimde ortada ben anlamadım valla başkası olsa tığğğğ gibi olmuştu:36::36::36:

Günaydın....

Zıppp zıpp zıppp hoppppppppp gümmmmmmm...:52::52::52:

Bugün böyleyim,çok iyiyim çok şükür arkadaşlar...
Yeni yıla ,keyifle ailemle birlikte girdim..
İnşallah bir dahakine minik oğlumda bize katılacak,yılbaşı soframızı karıştırıcak ..:52::52:
Yarın onu görmeye gidiyoruz,çok ama çokkk özledim,o gece resmi yanımdaydı bol bol öptüm sevdim onu..

Kaçamaklarım tabiki de oldu,ama çok az yedim burda da yazmıştım zaten :))

Herkes çok çok iyidir inşallah ...:nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende şaşırdım, nereden biliyorsun bu yemekleri diye. Annemin lahana çorbası daha farklı oluyor. Daha çok seviyorum ve yemyeşil duruyor. :)

süpersin, ama fazla zorlama kendini, zaten jillian ağır.

:))) bende sayıyı 500'e düşürdüm artık.

Bir yerde an fazla 3 gün ara verin yazıyordu. Jillian değil, farklı program ama hepsi aynı kaslara yönelik sonuçta.

Hoşgeldin.:16:

kızlar ipi nerde atlıyosunuz?

Back