- Emoji Skoru
- 80
- Puanlar
- 78
doyana kadar yersen 5 satten önce acıkmazsın canım
çalışmıştır canım
evet ablam yaa
peynirimiz bozulmuştu peynir yiyemedim zeytin de tuzlu geldi yemedim
o yüzden sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doyana kadar yersen 5 satten önce acıkmazsın canım
çalışmıştır canım
evet ablam yaa
peynirimiz bozulmuştu peynir yiyemedim zeytin de tuzlu geldi yemedim
o yüzden sanırım.
Hayirli seneler ve Hayirli geceler diliyorum arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir, ben iyiyim elhamdülillah, dün bizdede ufak kacamaklar oldu ama bugün kaldigimiz yerden devam insallah
Sabah : kkk
Öglen : yer fistigi ve mandalina
Aksam : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye , havuc salatasi , ve firinda tavuk
Hepsinden az az yedim, dün suyu az icmistim, bugün biraz daha dikkat ettim, bakalim hayirllisi
Doymazsan yesilligi artir biber ekle yarin bakalim acikacakmisin
Bende şaşırdım, nereden biliyorsun bu yemekleri diye. Annemin lahana çorbası daha farklı oluyor. Daha çok seviyorum ve yemyeşil duruyor. :)dünki menüm
sabah...KKK
akşam...karalahana çorbası, somon şiş, karalahana dolması, fasulye kavurması, salata,turşu (kedi senin yemeklerine benzedi..karadeniz mutfağı diye bir yerde yedik hepsi karadeniz yemeği)
spor yok, boş boş oturdum tek başıma spor bile yapmadım, kendime akşam izin verdim çamaşır yıkamak dışında bişey yapmadım
sağol ablacım hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım inşallah sonuçta iyi olacak.
:))) Bende sayıyı 500'e düşürdüm artık.İyi Akşamlar arkadaslar sifir kacamakli bir gün daha bitti:))
Sabah kkk
Aksam yeşil mercimek çorbası, dunden kalan kozlenmis kırmızı biber, kiymali taze fasulye
Bollll su 1 yeşil çay yatmadan 2 yapacagim
Spor biraz ip atladim
Bir yerde an fazla 3 gün ara verin yazıyordu. Jillian değil, farklı program ama hepsi aynı kaslara yönelik sonuçta.:))))) hakikaten abla biz emekleye emekleye gidiyoruz doğru tespit...
Ablam koşu bandinda yuruyecegim ama bacagimin üstü ağrıyor bi kac gündür. .jilliandan sonra boşluk birakmamam lazim yoksa incelmelerim yerini genislemelere birakabilir
hoşgeldin.Ben de yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Kitabı okuduğum için bilinçli bir karataycıyım diyebilirim :) sadece yaptırmam gereken testler var. Tek eksiğim onlar . Vitamin, kolesterol, seker ve alerji testleryle bedenimin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum..
Ben de yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Kitabı okuduğum için bilinçli bir karataycıyım diyebilirim :) sadece yaptırmam gereken testler var. Tek eksiğim onlar . Vitamin, kolesterol, seker ve alerji testleryle bedenimin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum..
Ben de yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Kitabı okuduğum için bilinçli bir karataycıyım diyebilirim :) sadece yaptırmam gereken testler var. Tek eksiğim onlar . Vitamin, kolesterol, seker ve alerji testleryle bedenimin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum..
umarım herkes iyidir güzel bi gün olsun inşallah
yarın tartı günü ve ben sabah çok feciiii artı çıktım
karatay hoca beni tanısa eminim yakından incelemek isterdiii
umarım herkes iyidir güzel bi gün olsun inşallah
yarın tartı günü ve ben sabah çok feciiii artı çıktım
karatay hoca beni tanısa eminim yakından incelemek isterdiii
Bugün 2 hurma ile 2 kayısı yemeyi düşünüyorum.
bende aynıyım sabah şok oldum cumartesi,pazar,pazartesi, çarşamba kız yok diye hafif ve protein ağırlıklı şeyler yedim niye bu kadar artı çıktım....geneldede yarma ile yoğurt çorbası yedim başkası yese bunu 1 kg gitmişti
Günaydın....
Zıppp zıpp zıppp hoppppppppp gümmmmmmm...
Bugün böyleyim,çok iyiyim çok şükür arkadaşlar...
Yeni yıla ,keyifle ailemle birlikte girdim..
İnşallah bir dahakine minik oğlumda bize katılacak,yılbaşı soframızı karıştırıcak ..
Yarın onu görmeye gidiyoruz,çok ama çokkk özledim,o gece resmi yanımdaydı bol bol öptüm sevdim onu..
Kaçamaklarım tabiki de oldu,ama çok az yedim burda da yazmıştım zaten :))
Herkes çok çok iyidir inşallah ...
bende şaşırdım, nereden biliyorsun bu yemekleri diye. Annemin lahana çorbası daha farklı oluyor. Daha çok seviyorum ve yemyeşil duruyor. :)
süpersin, ama fazla zorlama kendini, zaten jillian ağır.
:))) bende sayıyı 500'e düşürdüm artık.
Bir yerde an fazla 3 gün ara verin yazıyordu. Jillian değil, farklı program ama hepsi aynı kaslara yönelik sonuçta.
Hoşgeldin.