Bugün;
Sabah: 9:45 kkk 1 yumurta 1 muzla
Akşam 17:00 ızgara balık midye salata ( midye tavaydı dışındaki kabukları sıyırıp sadece midyeleri yedim)
18:00 kahve yanında 3 tane kahve çekirdekli bitter draje.
Şu an kanaltürkte Canan Karatay leptini anlatıyor :)
kac gündür giremedim, okullar tatil, is yerleride su siralar tatil oldugu icin esim ve cocuklar evde olunca laptop bana düsmüyor pek, masallah sayfalari takip etmek cok zor, arkadaslar sizleri kiskaniyorum, azminize hayranim, son bir senedir, diyete baliyorum ama en fazla bir yada iki hafta yapip birakiyorum nedense yapamiyorum, verdigim 2-3 kiloyuda hemen geri aliyorum, derken bu böyle uzadi ve ben gittikce kilo aldim malesef. zayiflamayi cok istiyorum, ama istahimada söz geciremiyorum, nasil bir sey bu anlamadim, kilo aldikcada moralim bozuluyor, ne giyinmek nede evden cikmak dahi istemiyorum, kafayi yiyecem bu gidisle, sanki icimde iki kisi var birisi yeme zayifla derken digeri inadina hadi sunu yapta ye, bunu yapta ye diyor, ooofff yoruldum inanin artik, iyice ümitsizlige düstüm , galiba ben bu isi yapamayacagim, bu yeni degil ilkte degil dedimya yaklasik 1-1,5 senedir böyle, cok üzgünüm
iyi geceler hemen menümü verip kaçmam gerek nöbetteyim ve yogunsizlerin muhabbetlerine katılmayı çokk isterdim ama görev işte
sabah 08:00 3 incir
saat 09:30 kırmızı biber domates peynir 5 yeşil zeytin şekersiz çay
saat 12:00 nohut yemeğinin nohutlarından salata naneli kekikli pulbiberli yoğurt
saat 12:30 türk kahvesi
saat 19:00 1 kase şehriye çorbası 2 köfte 1-2 kaçık bulgur pilavı işte bukadarrrrr
buarada cuma bildirim günü değilmi çokkk heyecanlıyım yaaa:18::18::18:
ilerleyen saatlerde gündemi ve yazdıklarınızı okuyacağım şimdilik byyyy
sagolasin ablacigim, zaten karatay bencede en mantiklisi, kendi kendimede düsünüyorum, mutsuz olacagina, kilo ver mutlu ol diyorum , istedigini giyin diyorum ama acikinca herseyi unutuyorum, birde colayi birakamiyorum, onu bir biraksam iyi olacak . neyse su tatili bir atlatayim sonra insallah kaldigim yerden devam ederim
Gurbetcicegi canim benim.Oncelikle hos geldin .Birazcik gayret,tamam bu ilk degil diyorsun ama,simdi en azindan bizler hepimiz seninleyiz ve biz sana senden daha cok inaniyoruz ve zayiflamayi nekadar cok istediginin farkindayiz.Bizleri ornek al en azindan.Misal ben elliuc yasindayim,ama bakimli olmyi ve guzel giyinmeyi cok seviyorum ve de kilo verince de giydiklerimi coook guzel tasiyorum.Yanilmiyorsam ilk yazilarinda sende guzel giyinmeyi cok sevdigini yazmistin,iste en azindan bir hedefin,bir amacin var,masallah kiymetini cok iyi bilmen ve degerlendirmen gereken gencligin var masallah.Btun bu guzel verileri bir yana itip istahimi tercih ediyosun.Istah sana ne veriyor;mutsuzluk zevk almama bikkinlik sil bastan sil bastan guzelim.Canim benim kismetse bahara yaza uc ay sayiyla doksan gun kaldi ,hadi guzelim yanindayiz buradayiz son bi gayret.Istemek basarmanin yarisidir.Seninleyizzzzzz.
Allah sizden razi olsun benim ablalarim, evet cok dogru hatirliyorsun, güzel giyinmeyi cok seviyorum, sürekli, internette tesettür modasini takip ediyorum, siparis veriyorum, ama en begendigim bedenler 44- 46 ya kadar oluyor, o zamanda cok canim sikiliyor, moralim bozuluyor, yani anlayamadigimda bu zaten o kadar istiyorum zayiflamayi ama neden istahimi kontrol edemiyorum ben , aliskanliklarimdan vazgecmem lazim, aslinda akrep burcuyum, kararliyimdir, ama bende kendimi taniyamiyorumGurbetcicegi canim benim.Oncelikle hos geldin .Birazcik gayret,tamam bu ilk degil diyorsun ama,simdi en azindan bizler hepimiz seninleyiz ve biz sana senden daha cok inaniyoruz ve zayiflamayi nekadar cok istediginin farkindayiz.Bizleri ornek al en azindan.Misal ben elliuc yasindayim,ama bakimli olmyi ve guzel giyinmeyi cok seviyorum ve de kilo verince de giydiklerimi coook guzel tasiyorum.Yanilmiyorsam ilk yazilarinda sende guzel giyinmeyi cok sevdigini yazmistin,iste en azindan bir hedefin,bir amacin var,masallah kiymetini cok iyi bilmen ve degerlendirmen gereken gencligin var masallah.Btun bu guzel verileri bir yana itip istahimi tercih ediyosun.Istah sana ne veriyor;mutsuzluk zevk almama bikkinlik sil bastan sil bastan guzelim.Canim benim kismetse bahara yaza uc ay sayiyla doksan gun kaldi ,hadi guzelim yanindayiz buradayiz son bi gayret.Istemek basarmanin yarisidir.Seninleyizzzzzz.
ay alemsin gül ablaAynen buradada 3 ay sonra mantolar cikacak sapka dustu kel gorundu misali butun kg lar fazlaliklar cikacak ortaya disimizi biraz daha sıkıp yaza hepimiz kg vermis olarak girmemiz lazim....ha gayret topigimizin birbirinden guzel bayanlari yaza hep birlikte citirlasalim....
Allah sizden razi olsun benim ablalarim, evet cok dogru hatirliyorsun, güzel giyinmeyi cok seviyorum, sürekli, internette tesettür modasini takip ediyorum, siparis veriyorum, ama en begendigim bedenler 44- 46 ya kadar oluyor, o zamanda cok canim sikiliyor, moralim bozuluyor, yani anlayamadigimda bu zaten o kadar istiyorum zayiflamayi ama neden istahimi kontrol edemiyorum ben , aliskanliklarimdan vazgecmem lazim, aslinda akrep burcuyum, kararliyimdir, ama bende kendimi taniyamiyorum
ama herseye ragmen bana destekleriniz icin cok tesekkür ederim, sagolun, bende böyleyim iste biraz yaramaz , biraz mizmiz bir cocuk gibi,
ay alemsin gül ablacok dogru hepiniz citir olacaksiniz ben dombili dombilimi dolasacagim ortalikta tamam tatilin bitmesini beklemiyorum, yarin ufak ufak basliyorum, karataya bende citir olacaaaaaammmmm
ay alemsin gül ablacok dogru hepiniz citir olacaksiniz ben dombili dombilimi dolasacagim ortalikta tamam tatilin bitmesini beklemiyorum, yarin ufak ufak basliyorum, karataya bende citir olacaaaaaammmmm
aaa öylemi ablacigim, sendemi akrepsin, demekki ondan kan cekti, akrep akrepi heryerde bulur degilmi, cok sevindim, insallah abla bende yapmak istiyorum, ama bastan bende bir detoks mu yapsamda ilk 3 kiloyu hizlica versemde öyle karataya gecsem:44:
Bende yengeç :))))Bende akrep im ben yapiyorsam sende yaparsin genc oldugun icin metabolizman bizimkinde hizli calisiyor buda avantaj senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?