- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tabiki katılabilirsinbende katılabilirmiyim? bu arada karataydaki omega 3 ve k2 alımı nasıl olacak?ben ocean omega 3 ve k2 almayı düşünüyorum..sürekli facedende takip ediyorum karataycıları ama nedense ben veremiyorum..bana yardımcı olursanız sevinirim
slm tabiki katılabilirsin
aslında onu gül abla daha iyi biliyordu ama artık siteye uğramıyor sanırım ben görmüyorum
menülerinin arasında ne kadar zaman farkı var?bende bi ara veremiyordum deli olmuştum sonra saatleri arttırınca takır takır gitmeye başlamıştı
tmm işteaslında ben çalışan bi bayanım.sabah 7de kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşam 6-7 gibi akşam yemeğim olyo. ama doymuyorum.tahlillerimide yaptırdım.hiç bi sorun yok .iki haftada bir koruma amaçlı dvit ve b12 ignesi oluyorum.karataya başlamadan 67.8 dim.dün 70i gördüm.şiştim bi nevi..
ne yeyim mesela?çorba kuruyemiş yoğurt o türden bişeymitmm işte
sabah 7 de yapıyorsan öğlen mesela 13 gibi yemek ye tabi böyle tabak tabak olmasın da
akşamda en geç 8 de yemiş ol
yani en az 5 saat ayır aralarda
çok açsan çorba-salata-normal bi yemek olur-yok değilsen bi sütlü kahve ayran cacık gibi ara bişey olur..kitabı yok mu elinizde aslında orda detaylı yazıyor?ne yeyim mesela?çorba kuruyemiş yoğurt o türden bişeymi
3 tane kitabı var ama canan hanım 2 ögün yeyin diyo ..2 ögün yedigimde aksam kurt gibi acıkıyorum.mesela çorba salata yiyorum çayın yanında çerez yemeye kalkıyorum.sorun bende .buurada konusarak uygulayarak kendimi disipline etmek istiyorum:)çok açsan çorba-salata-normal bi yemek olur-yok değilsen bi sütlü kahve ayran cacık gibi ara bişey olur..kitabı yok mu elinizde aslında orda detaylı yazıyor?
ben hep 3 öğün yaptım3 tane kitabı var ama canan hanım 2 ögün yeyin diyo ..2 ögün yedigimde aksam kurt gibi acıkıyorum.mesela çorba salata yiyorum çayın yanında çerez yemeye kalkıyorum.sorun bende .buurada konusarak uygulayarak kendimi disipline etmek istiyorum:)
banada yaramadı iki ögün..tabikide deneyecem..mesela akşam çayı bırakmam lazım.spor yapmam lazım.ben hep 3 öğün yaptım
ama az yedim öğünlerde
bazen aç değilsem kahve falan içtim yada ayran
ama 2 öğün bana yaramadı hiç..bilemiyorum..bi dene istersen dediğimi sonuçtadeneyerek kavrıyoruz bedenimizi
banada yaramadı iki ögün..tabikide deneyecem..mesela akşam çayı bırakmam lazım.spor yapmam lazım.
Hangi.kitaplar acaba... Bende karatay diyeti, karatay mutfağı var.. Obezite ve diyabete çözüm kitabını da alayım diyorum ama aynı şeyler mi yazıyordur farklı mı onu merak ediyorum... Tatlı krizlerine çözüm arıyorum...3 tane kitabı var ama canan hanım 2 ögün yeyin diyo ..2 ögün yedigimde aksam kurt gibi acıkıyorum.mesela çorba salata yiyorum çayın yanında çerez yemeye kalkıyorum.sorun bende .buurada konusarak uygulayarak kendimi disipline etmek istiyorum:)
SARI VE YEŞİL MEZROLU KİTAPLARI VE KARATAY MUTFAĞI VARHangi.kitaplar acaba... Bende karatay diyeti, karatay mutfağı var.. Obezite ve diyabete çözüm kitabını da alayım diyorum ama aynı şeyler mi yazıyordur farklı mı onu merak ediyorum... Tatlı krizlerine çözüm arıyorum...
bende koşu bandı var leslie yapabilirmiyim denerim yaparız birlikte olmadı.kaçta yapsak uygun olurSpor yapmadan olmuyor yaa akşamları beraber leslie yapalım.... Walk walk walk
Aaa ne güzel... Ben leslie yaparken sen koşu bantı yaparsın olmazsa... Ben 7 den sonra ne zaman istersen uyarım... 7 de eşim geliyor çocuklara bakarken yaparız.bende koşu bandı var leslie yapabilirmiyim denerim yaparız birlikte olmadı.kaçta yapsak uygun olur
7 ÇOK ERKEN ANCA YEMEK HAZIRLIYORUM.çalışıyorum çünkü.Aaa ne güzel... Ben leslie yaparken sen koşu bantı yaparsın olmazsa... Ben 7 den sonra ne zaman istersen uyarım... 7 de eşim geliyor çocuklara bakarken yaparız.