• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün niyetli olduğum için sahur ve iftar şeklinde bir menüm oldu.

sahur: tarhana çorbası, omlet, peynir, badem

iftar: mercimek çorbası, lahmacun, ayran

ekstra: tarçınlı süt, hibisküs cayi (henüz icmedim)

Allah kabul etsin. .
Benim bu gün yine kaçamak var yarın kaçamaksız bi menu eklerim inşallah. Emzirince çok tatlı istiyor canım.

Rumuz:esen13
Başlangıç tarihi:07.12.2016
Başlangıç kg:70
Beden:42
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg

bende katılabilirmiyim? bu arada karataydaki omega 3 ve k2 alımı nasıl olacak?ben ocean omega 3 ve k2 almayı düşünüyorum..sürekli facedende takip ediyorum karataycıları ama nedense ben veremiyorum..bana yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar
dün bildirim yapamadım
hem regl oldum hem başım ağrıyodu erkenden çıktım siteden :S

hemen dünkü menüme geçeyim

sabah çok güzel bi karatay kahvaltısı

öğlen: çorba-köfte ve salata

akşam: yoğurt-salata-barbunya

su: pek içemedim
spor: yapamadım :S dün kötü bi gündü benim için :(

bende katılabilirmiyim? bu arada karataydaki omega 3 ve k2 alımı nasıl olacak?ben ocean omega 3 ve k2 almayı düşünüyorum..sürekli facedende takip ediyorum karataycıları ama nedense ben veremiyorum..bana yardımcı olursanız sevinirim
slm tabiki katılabilirsin

aslında onu gül abla daha iyi biliyordu ama artık siteye uğramıyor sanırım ben görmüyorum

menülerinin arasında ne kadar zaman farkı var?bende bi ara veremiyordum deli olmuştum sonra saatleri arttırınca takır takır gitmeye başlamıştı

aslında ben çalışan bi bayanım.sabah 7de kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşam 6-7 gibi akşam yemeğim olyo. ama doymuyorum.tahlillerimide yaptırdım.hiç bi sorun yok .iki haftada bir koruma amaçlı dvit ve b12 ignesi oluyorum.karataya başlamadan 67.8 dim.dün 70i gördüm.şiştim bi nevi..
slm tabiki katılabilirsin

aslında onu gül abla daha iyi biliyordu ama artık siteye uğramıyor sanırım ben görmüyorum

menülerinin arasında ne kadar zaman farkı var?bende bi ara veremiyordum deli olmuştum sonra saatleri arttırınca takır takır gitmeye başlamıştı

aslında ben çalışan bi bayanım.sabah 7de kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşam 6-7 gibi akşam yemeğim olyo. ama doymuyorum.tahlillerimide yaptırdım.hiç bi sorun yok .iki haftada bir koruma amaçlı dvit ve b12 ignesi oluyorum.karataya başlamadan 67.8 dim.dün 70i gördüm.şiştim bi nevi..
tmm işte
sabah 7 de yapıyorsan öğlen mesela 13 gibi yemek ye tabi böyle tabak tabak olmasın da
akşamda en geç 8 de yemiş ol
yani en az 5 saat ayır aralarda

ne yeyim mesela?çorba kuruyemiş yoğurt o türden bişeymi
çok açsan çorba-salata-normal bi yemek olur-yok değilsen bi sütlü kahve ayran cacık gibi ara bişey olur..kitabı yok mu elinizde aslında orda detaylı yazıyor?

çok açsan çorba-salata-normal bi yemek olur-yok değilsen bi sütlü kahve ayran cacık gibi ara bişey olur..kitabı yok mu elinizde aslında orda detaylı yazıyor?
3 tane kitabı var ama canan hanım 2 ögün yeyin diyo ..2 ögün yedigimde aksam kurt gibi acıkıyorum.mesela çorba salata yiyorum çayın yanında çerez yemeye kalkıyorum.sorun bende .buurada konusarak uygulayarak kendimi disipline etmek istiyorum:)

3 tane kitabı var ama canan hanım 2 ögün yeyin diyo ..2 ögün yedigimde aksam kurt gibi acıkıyorum.mesela çorba salata yiyorum çayın yanında çerez yemeye kalkıyorum.sorun bende .buurada konusarak uygulayarak kendimi disipline etmek istiyorum:)
ben hep 3 öğün yaptım
ama az yedim öğünlerde
bazen aç değilsem kahve falan içtim yada ayran
ama 2 öğün bana yaramadı hiç..bilemiyorum..bi dene istersen dediğimi sonuçtadeneyerek kavrıyoruz bedenimizi

ben hep 3 öğün yaptım
ama az yedim öğünlerde
bazen aç değilsem kahve falan içtim yada ayran
ama 2 öğün bana yaramadı hiç..bilemiyorum..bi dene istersen dediğimi sonuçtadeneyerek kavrıyoruz bedenimizi
banada yaramadı iki ögün..tabikide deneyecem..mesela akşam çayı bırakmam lazım.spor yapmam lazım.

Ben emzirdiğim için sanırım yapamıyorum yaa canım tatlı çekiyor sürekli... Bu gün de gitti... Hayır kilo veremediğime değil sabah yediğim cevizlere acıyorum :-) sanki boşa gidiyorlar gibi geliyor...

Hangi.kitaplar acaba... Bende karatay diyeti, karatay mutfağı var.. Obezite ve diyabete çözüm kitabını da alayım diyorum ama aynı şeyler mi yazıyordur farklı mı onu merak ediyorum... Tatlı krizlerine çözüm arıyorum...

Hangi.kitaplar acaba... Bende karatay diyeti, karatay mutfağı var.. Obezite ve diyabete çözüm kitabını da alayım diyorum ama aynı şeyler mi yazıyordur farklı mı onu merak ediyorum... Tatlı krizlerine çözüm arıyorum...
SARI VE YEŞİL MEZROLU KİTAPLARI VE KARATAY MUTFAĞI VAR

bende koşu bandı var leslie yapabilirmiyim denerim yaparız birlikte olmadı.kaçta yapsak uygun olur
Aaa ne güzel... Ben leslie yaparken sen koşu bantı yaparsın olmazsa... Ben 7 den sonra ne zaman istersen uyarım... 7 de eşim geliyor çocuklara bakarken yaparız.;)

Back
X