• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

jillian muhtesem yaa ama bana göre değil 1 gün yaptım 2. gun heryerim hamlamıştı
benimde öyle olmuştu
ikinci gün canım acıyordu ama ben daha önceden de spor yaptığımdan biliyorum ki kasların açılması için üstüne gitmen lazım..bırakarak hata yapmış oluyorsun..

sonuçta canım yansada acısada yaptım hatta jillian'ın 3 er egzersizini yapıyorum günde 1.5 saat :) sonuç çok güzel bi fizik olmuştu :) havalar az ısınsa başlıycam tekrar

benimde öyle olmuştu
ikinci gün canım acıyordu ama ben daha önceden de spor yaptığımdan biliyorum ki kasların açılması için üstüne gitmen lazım..bırakarak hata yapmış oluyorsun..

sonuçta canım yansada acısada yaptım hatta jillian'ın 3 er egzersizini yapıyorum günde 1.5 saat :) sonuç çok güzel bi fizik olmuştu :) havalar az ısınsa başlıycam tekrar
Kac kilo verdin ne kadar zamanda verdin jillianlami verdin

Kac kilo verdin ne kadar zamanda verdin jillianlami verdin
jillian ve karatayla 1.5 ayda 11 kilo verdim yazın..hala aynı kilomdayım..bazen 3 alıp 4 veriyorum çünkü bu ara düzensizim biraz ve spor yapamıyrm soğuktan..

benimde öyle olmuştu

Epic cardio workout yazdigimda youtube a 3kisi cikiyo onu cok begendim bel ve kol calisiyo.acaba bi gun inu bigun jillian mi yapsam.1,5 saat cok degilmi canim.okadarmi yapmam gerekli.

Epic cardio workout yazdigimda youtube a 3kisi cikiyo onu cok begendim bel ve kol calisiyo.acaba bi gun inu bigun jillian mi yapsam.1,5 saat cok degilmi canim.okadarmi yapmam gerekli.
hayır cnm gerekli değil tabiki
ben spora yatkın olduğum için beni 30 dkka kesmiyor..en az 2 saat yapardım eskiden..
yani seviyorum terlemeyi :)
sen kendini daha iyi bilirsin..ben jillianla çok güzel tepiniyorum :D bittiğinde kanter içinde kalıyordum ama 2 haftalık sonucumu görmeni isterim albümüm var :)

Ayyy ne güzel darısı başıma inşallah

verirsin ya mrk etme :) millet 30 kilo veriyor karatayla :)

hayır cnm gerekli değil tabiki
ben spora yatkın olduğum için beni 30 dkka kesmiyor..en az 2 saat yapardım eskiden..
yani seviyorum terlemeyi :)
sen kendini daha iyi bilirsin..ben jillianla çok güzel tepiniyorum :KK70: bittiğinde kanter içinde kalıyordum ama 2 haftalık sonucumu görmeni isterim albümüm var :)

verirsin ya mrk etme :) millet 30 kilo veriyor karatayla :)
Bende albumunu gormeyi isterim..pul koleksiyonuna dondu hahaha

Günün özeti

sabah: k.k

öğle: yayla çorbası, patlıcan, bulgur pilavı

aksam: tarhana çorbası, ıspanak, et kavurması

1,5 su

Back
X