- 18 Şubat 2010
- 15.959
- 19.847
- 498
kesinlikleSpor yapmadan olmuyor yaa akşamları beraber leslie yapalım.... Walk walk walk
ben yazın jillian ablanın egzersizlerini yaptım
fiziğim öyle güzel oldu ki
hava soğuk hiç bişey yapamıyorum bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikleSpor yapmadan olmuyor yaa akşamları beraber leslie yapalım.... Walk walk walk
jillian muhtesem yaa ama bana göre değil 1 gün yaptım 2. gun heryerim hamlamıştıkesinlikle
ben yazın jillian ablanın egzersizlerini yaptım
fiziğim öyle güzel oldu ki
hava soğuk hiç bişey yapamıyorum bu ara
benimde öyle olmuştujillian muhtesem yaa ama bana göre değil 1 gün yaptım 2. gun heryerim hamlamıştı
Kac kilo verdin ne kadar zamanda verdin jillianlami verdinbenimde öyle olmuştu
ikinci gün canım acıyordu ama ben daha önceden de spor yaptığımdan biliyorum ki kasların açılması için üstüne gitmen lazım..bırakarak hata yapmış oluyorsun..
sonuçta canım yansada acısada yaptım hatta jillian'ın 3 er egzersizini yapıyorum günde 1.5 saat :) sonuç çok güzel bi fizik olmuştu :) havalar az ısınsa başlıycam tekrar
jillian ve karatayla 1.5 ayda 11 kilo verdim yazın..hala aynı kilomdayım..bazen 3 alıp 4 veriyorum çünkü bu ara düzensizim biraz ve spor yapamıyrm soğuktan..Kac kilo verdin ne kadar zamanda verdin jillianlami verdin
7 ÇOK ERKEN ANCA YEMEK HAZIRLIYORUM.çalışıyorum çünkü.
Epic cardio workout yazdigimda youtube a 3kisi cikiyo onu cok begendim bel ve kol calisiyo.acaba bi gun inu bigun jillian mi yapsam.1,5 saat cok degilmi canim.okadarmi yapmam gerekli.benimde öyle olmuştu
ikinci gün canım acıyordu ama ben daha önceden de spor yaptığımdan biliyorum ki kasların açılması için üstüne gitmen lazım..bırakarak hata yapmış oluyorsun..
sonuçta canım yansada acısada yaptım hatta jillian'ın 3 er egzersizini yapıyorum günde 1.5 saat :) sonuç çok güzel bi fizik olmuştu :) havalar az ısınsa başlıycam tekrar
jillian ve karatayla 1.5 ayda 11 kilo verdim yazın..hala aynı kilomdayım..bazen 3 alıp 4 veriyorum çünkü bu ara düzensizim biraz ve spor yapamıyrm soğuktan..
hayır cnm gerekli değil tabikiEpic cardio workout yazdigimda youtube a 3kisi cikiyo onu cok begendim bel ve kol calisiyo.acaba bi gun inu bigun jillian mi yapsam.1,5 saat cok degilmi canim.okadarmi yapmam gerekli.
Ayyy ne güzel darısı başıma inşallah
Ok canim yazarim zaten surekli.aksam yemegine yogurtlu sehriyeli corbam var salata ve tursu yapacamİşte ne zaman istersen. 8 olur 9 olur 10 olur amaç motive olmak. İstersen tabi. Ben sabah akşam 1 mil yapmaya çalışıyorum...
evet tamamdır görebilirsin :)pofu ben de görmek isterim albümünü... Beni mi takip etmen lazım...
Bende albumunu gormeyi isterim..pul koleksiyonuna dondu hahahahayır cnm gerekli değil tabiki
ben spora yatkın olduğum için beni 30 dkka kesmiyor..en az 2 saat yapardım eskiden..
yani seviyorum terlemeyi :)
sen kendini daha iyi bilirsin..ben jillianla çok güzel tepiniyorum bittiğinde kanter içinde kalıyordum ama 2 haftalık sonucumu görmeni isterim albümüm var :)
verirsin ya mrk etme :) millet 30 kilo veriyor karatayla :)
görebilirsin açık şuan :)Bende albumunu gormeyi isterim..pul koleksiyonuna dondu hahaha
Vayyyy cidden süper olmuşsun... Gozlerim açık kaldı... Ayyy ben de istiyorummmmmmevet tamamdır görebilirsin :)
aynen jilliana borçluyum...onun için tek geçerim :)Vayyyy cidden süper olmuşsun... Gozlerim açık kaldı... Ayyy ben de istiyorummmmmm
İnşallah 4 ay sonra denerim i.. Yada belki gerek kalmazaynen jilliana borçluyum...onun için tek geçerim :)
Ya ben goremedimİnşallah 4 ay sonra denerim i.. Yada belki gerek kalmaz