Karatay diyeti ile mum gibi eriyoruz 106. Kilodan 72.2 hedef 60 durmak yok

Karatay gunlugum :) Her diyette olduğu gibi yarın hep yeni bir sayfa bayram öncesi tartida 71 görmek istiyorum
merhaba canım. konun hayırlı olsun:dua:

ben karatayı tam oturtamadım. illaki bozuyorum. en fazla birkaç hafta tam olarak sürüyor. ben de farklı karbo türleri kullanarak diyet yapmaya karar verdim. bakalım hayırlısı olsun. ama tabiki bazı günlerde de tam karatay gibi yapacağım inşallah:halay::halay::halay:

merhaba canım. konun hayırlı olsun:dua:

ben karatayı tam oturtamadım. illaki bozuyorum. en fazla birkaç hafta tam olarak sürüyor. ben de farklı karbo türleri kullanarak diyet yapmaya karar verdim. bakalım hayırlısı olsun. ama tabiki bazı günlerde de tam karatay gibi yapacağım inşallah:halay::halay::halay:
Karatay yeni basladiysan 3 ogun 5 saat arayla zamanla 2 ogun yetiyor

Karatay yeni basladiysan 3 ogun 5 saat arayla zamanla 2 ogun yetiyor
ben 2,5 öğünle yaptım. sabah, ara öğün, akşam olarak..... güzel kilo gidiyor. ama devamını getiremiyorum. sorun bu. illaki gün içinde karbo istediğim oluyor. canım çekiyor diyelim. bir de yumurtadan ve etten bıkıyorum. önceki hafta tam karatay yaptım 2,7 kilo verdim. ama geçen hafta bozdum.

bu nedenle en iyisi diyorum. gün içinde kendimi çok sıkmadan karboyu karabuğday, kinoa, yulaf, yulaf kepeği, siyez unu, bulgurdan azar azar alayım. sonradan bozmak daha kötü oluyor:KK43::KK43::KK43:

X