• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Süpersin canım hep böyle istikrarlı olursun inşallah :nazar::nazar:
sağol canım bu haftam süper geçti gerçekten hiç kaçamaksız ve hareketli bir hafta oldu ondan bu hafta umutluyum düşüş yasiycam inslh :dua:bugün reglede oldum regle bitişi iyi bir düşüş bekliyorum artık :halay:

Canım ya, durma dönemi olması için önce başlaması gerekmiyor mu.. Startı versin sonra dursun razıyım da yolun başında inatlaşması olmuyor.. Kaldı ki ben kayıplarım erken doğum dışında hiç doğum da yapmadım.. Olmazsa bir ara senin yöntemi de denerim..
bence 1hafta daha dayan..rwjine devamet..baktin hala sabit o zaman bnmkini denersin..elbet kirilma noktasina gelecek kacari yok :)

bence 1hafta daha dayan..rwjine devamet..baktin hala sabit o zaman bnmkini denersin..elbet kirilma noktasina gelecek kacari yok :)

Ediyorum canım onda bir sorun yok, bırakmıyorum da sadece stres oluyorum. Stres de kilo vermeyi engelliyor, hep bi kısır döngü :KK14: İnşallah çat diye kırılır :dua:

Akşam sadece 1,5 kase kıymalı tarhana çorbası içtim.. Çok acıkmamıştım zati, canım başka birşey de istemedi.
Bugün spor yapılmadı..
Bende iki gündür yatıyorum spor yok. Olur inşallah bu ara gece uykusuz kalıyorum bebekten dolayı.gunduz sersem gibiyim. Canım birşey istemiyor.

Sabah
KKK
Sütlü kahve
Akşam
Bir tabak yoğurt lu semizotu yemeği
Yoğurt lu kuru patlıcan biber kurusu
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Afiyet olsun canim
Süt bagirsaklarimin calismasini durduruyor oysa çok severim taze sütü. Evde de hep bulunur. Sende de aynı sorun oluyor mu?

Sabah yumurta peynir zeytin kahve

Aksam et haslama 3 bardak ayran bol salata
Sonra kahve
Ayran mi salata mi cok sisirdi beni.agzima kadar doluyum sanki.bir daha boyle yemiyecegim

3gundur leptin saatlerine uyuyorum. Bakalim pazara ne olacak
Ayrandır canım sulu ya afiyet olsun :KK200::KK200:

Back