Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ellerine sağlık canım

Orada bu haplar anlatılıyor ve bu kürü yaparsan ki Zaten Karatay ile aynı sana iyi gelir Canım
Ya ilaç tedavisi tamam ama şu anda pskiyatriste hangimiz gitsek ilaç verecek maalesef çok büyük bir pazar oldu .

Ellerine sağlık canım

teşekkür ederim

psikiyatra dün gittim cymbalta diye bir ilaç verdi okudum yan etkileri öyle feciyki... kendimi biraz mutsuz hissediyorum kanserle ilgili endişeler yaşıyorum diye böyle bir ilaç kullanmama gerek olduğunu sanmıyorum kullanmamaya karar verdim ben de minerva1988

Boyum 1,66 canım.. Ben armut tipi olduğum için 63 kilo çok olmasa da tek bir yerde toplanınca çokmuş gibi duruyor..
Aslında bütün alternatifleri denedim deniyorum derken sanırım tartım bozuk diyeceğim sonunda.. Başka çare kalmadı..

Çok mantıklı düşünen bir insanısın tebrik ederim seni

Işte gidilen uzman çok önemli psikoloji dünyası şu anda çok kirli . Yuksek rakamlar siz konusu sağlam uzmanların seansi 350 den başlıyor . Büyük ihtimalle devlete gittin anlattın o da hafif bi antidepresan yazdı . Psikolog desteği isteseydin en azından terapi sana destek olur bu süreçte.

Henüz sonuçların çıkmadı değil mi? Endişe seni esir almasın, izin verme.. İnşallah hiçbirşey çıkmayacak. O kadar çok insan var kanserle savaşan ama kazanan, eskisi gibi çaresiz değil. Benim okuduğum ve gözlemlediğim tedavilerin başarısında psikolojinin çok etkili olduğu. Eğer ilgilenirsen tibet yogasına bir bak derim..

Kitap okumak en sevdiğim şeydi ama uzun zamandır kitap okuyamıyorum elime alıyorum ama devam edemiyorum.
Televizyonsuz ev ne güzel.Birlikte sohbet en güzeli .Eşini ve seni tebrik ederim televizyonsuz geçen 5 sene için..Televizyon insanı çok kandırıyor.

Benim kalbimden o rakam geçti senin için canım metabolizman çalıştığı için normal canım bende öyleydim Zaten seninle boylarımız aynı
İnşallah canım,teşekkür ederim.Çok isterim 68 kilo olmayı.9 yıldır görmedim o rakamı.

Canım 2 hafta onca ayagimi sakatladim yatıyorum maalesef 1 aya anca başlarım yürüyüşe
Geçmiş olsun canım,Allahım şifa versin biran önce ayaklanırsın inşallah.

Eline sağlık canım,hafta sonu kilolarımızı ekler güncelleriz inşallah.
Çok iyi düşünmüşsün,düşünce gücü her şeyin üstünden gelir .iNŞALLAH BU SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELECEKSİN SAĞLICAKLA.

Cok gecmişolsun cnm benım.

Kizlar gunaydinnn
Sabah omletimi yedim yarim saat yürüdum işe geldim.
Bugün bitse biran önce haftasonu tatili başlasa
Çalısmayi hic sevmiyorum.evde olsam hep
Günaydın cnm. Afıyet olsun. Ev daha stresi ınankı, Çalışınca kafan dağılıyor :))

Cnm enerjını düşürme sakın 2 haftadır bende gram vermedim . Pazar gunu bakacağım kac kılo vermışım, oda verdıysem :))
Sen pes etme en sonunda kazanırsın :)

evet canım porsiyonları küçült... abartınca kilo verilmiyor karatayda... fındığı fıstığı 10 a sabitle yumurtanın beyazına dön... sebze salata sınırsız ye...
Cnm ya yumurta beyazını zorla yutuyorum ben. Sarıyla Karışık ANCA yıyorum. Sevenler ıcın cok ıyı fıkır :)

Afıyet oldun cnm. Arada kaçamak ıyıdır :)

Bugün ise gitmedim
Saat 10.00
1 kayısi kıvamı yumurta
Yeşillik
Ceviz
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Afıyet leptın oksun cnm.
Ufff bunu demeyecektin :)))
Azıcık ucundan tırtıkla cnm.:))
Bulsbılırsem okumak ısterım cnm.
Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyor
Aaa bu benım aklına hıc gelmedi :))) teşekkürler cnm.
yenidencan adı runtastic Pedometer
Hemen ındıreyım bende
Tebrıkler cnm

Ellerıne saglık cnM

Canım 2 hafta onca ayagimi sakatladim yatıyorum maalesef 1 aya anca başlarım yürüyüşe
Cok gecmişoldun

Ya ilaç tedavisi tamam ama şu anda pskiyatriste hangimiz gitsek ilaç verecek maalesef çok büyük bir pazar oldu .
Ben ılaca karşıyım cnm. Ne olsa hemen ilaç.

Cok dogru bır karar cnm. Mecbur kalmadıkça Ağrı kesıcı bıle alma bence. Hep kımyasal hep vücuda zarar. Bı yerı ıyılestırırken öbürünü bozuyoruz.:))

Kizlar gunaydinnn
Günaydın cnm. Afıyet olsun. Ev daha stresi ınankı, Çalışınca kafan dağılıyor :))

Cnm enerjını düşürme sakın 2 haftadır bende gram vermedim . Pazar gunu bakacağım kac kılo vermışım, oda verdıysem :))

evet canım porsiyonları küçült... abartınca kilo verilmiyor karatayda... fındığı fıstığı 10 a sabitle yumurtanın beyazına dön... sebze salata sınırsız ye...
Cnm ya yumurta beyazını zorla yutuyorum ben. Sarıyla Karışık ANCA yıyorum. Sevenler ıcın cok ıyı fıkır :)

Bugün ise gitmedim
Saat 10.00
1 kayısi kıvamı yumurta
Yeşillik
Ceviz
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Afıyet leptın oksun cnm.
Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyor
Hemen ındıreyım bende
Tebrıkler cnm

Ellerıne saglık cnM

Cok gecmişoldun

Cok dogru bır karar cnm. Mecbur kalmadıkça Ağrı kesıcı bıle alma bence. Hep kımyasal hep vücuda zarar. Bı yerı ıyılestırırken öbürünü bozuyoruz.:))

Kizlar gunaydinnn

Bugün ise gitmedim
Saat 10.00
1 kayısi kıvamı yumurta
Yeşillik
Ceviz
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Afıyet leptın oksun cnm.
Hemen ındıreyım bende
Tebrıkler cnm

Ellerıne saglık cnM

Cok gecmişoldun

Sağol canım Allah razı olsun

Arkadaşlarımız ve cevremiz çok yadırgadı ve dalga geçildik ama olsun iyi oldu şuan bile sadece internet üzerinden film bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…