Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım ya, durma dönemi olması için önce başlaması gerekmiyor mu.. Startı versin sonra dursun razıyım da yolun başında inatlaşması olmuyor.. Kaldı ki ben kayıplarım erken doğum dışında hiç doğum da yapmadım.. Olmazsa bir ara senin yöntemi de denerim..

Kızlar hamilelikte toplam 25 kilo aldım 5 aylıkken hepsini verdim gelelim nasıl verdiğime her akşam bir çubuk tarçın içine 6 karanfil iki bardak Çeşme suyuna atıp sabah içtim kahvaltı da malum bebişim var istediğim gibi hazırlama imkanım olmadı genelde 1 haşlanmış yumurta yeşil çay maydonoz 5 zeytin yedim kahvaltıdan sonra lesi e 3 mill 46 dkk sporumu yaptım öğle istediğim çorbadan 1 kase içtim salata 3 kaşık yoğurt akşam da isteğe göre çorba sebze ne isterseniz 5 6 kaşık çok tahıllı ekmekle yedim salatamı saat 8 gibi de 1 bardak süt içtim veya ayran tabi aralarda meyvemi yedim ve 1 buçuk ayda tam 10 kilo verdim 85 kilodan 59 Kiloya düştüm diğer kilolarım da emzirme yoğunlukla gitti soracağınız birşey olursa burdayım

Tebrikler canım,çok güzel kilo vermişsin.Diyet ve sporla kavuşmuşsun istediğin kiloya ne güzel.Darısı bizlerin başına özellikle de bana.Önerilerin ve verdiğin bilgiler için çok teşekürler.Yaptığın çayın sütünün artmasına etkisi oldu mu acaba?Ben şuan 98 kiloyum.

Yanlış anlama canım da ağır bir olay mı yaşadın ben yaşadım da aynı senin gibiydim
Kendi kütle ağırlığım dışında mı Evet bir dönem benim için atlatılması çok zordu, şimdi daha iyiyim çok şükür..
Zaten o dönemden sonra pek rayına oturtamadım hayatımı ama böyle de gitmez ki, tek isteğim 3-5 kilo vermek..
Sana da her ne ise yaşadığın çok geçmiş olsun, peki nasıl iyileştin?

Bir gün bu 98 ters dönecek csnım 68 kg olucaksın

Aynen ya yanında ev yapımı ayran yAda cacık oh ne güzel olurdu
Ohhhh missss.

Bir gün bu 98 ters dönecek csnım 68 kg olucaksın
Ayyyy ne güzel olurdu valla.Ben 80 e razıyım derken bu rakamı görmek hayal etmek bile çok iyi geldi bana.
Olur mu acaba?Bir sevinç kapladı içimi birden rahatlama ,öğle yürüyüşünden beri kendimi kötü hissettim ateş basıyor hatta yanımdaki pencereyi açtım dışarda yağmur çiseleniyor.

Çok sağol ben henüz tam toplayamadım gecen seneden bu yana tekrar spora başladım şuan eskisi gibi kitap okuyorum yanlız bir farkla sağlık kitapları okuyorum vücudumu tanımaya çalışıyorum daha çok film izliyorum Zaten tv bakmam evleneli 7 yıl oldu eve tv gireli 2 yıl ancak olmuştur dedikodu yapan ve gereksiz hayatımda olan insanlardan kurtuldum

Canım senin kütle ağırlığın neki 63 kilo ideal bir kilo aslında,boyun kaçtı belki vücudun zayıflamanı istemiyordur,bu ara kaçamak miktarını arttır ama serbest olanlardan ye mesela bulgur 3-4 kaşık ,meyve ye değiştir menülerini.

onthebeach 62.9kg - 62.7kg - 62.2kg - 62.5kg - 62.0kg
papatyada123 61.9kg
Pegasus07 64,2kg - 65 .0- 64,2kg
yenidencan 101.1kg - 99.9kg - 98.3kg
mirafatos 70.5kg - 69.9kg -69.2kg - 69.2kg
ZO2718 69.4kg - 68.6 - 67.9kg - 66.5kg
missFrezya 68.5kg -67.5kg - 66.3kg - 65.3kg
ElvedaKilolar 63.2kg - 62.0kg -62.0kg
Elalis 72.2kg- 71.1kg - 69.9kg - 69.7kg
denvir 71.5kg - 70.9kg - 71.5kg -70.6kg
marselinda 80.2kg - 79.7kg
mini93 51.8kg
elmadilimi 111.0kg
tudoshimido 59.4kg
lastrose6 102kg - 102.1kg -99.5kg
TandemFelix 86.6kg - 84.5kg -83.4kg
Sinem33 68.1kg - 66.0kg
Akasya1612 63.0kg - 62.8kg - 63kg
miyav_su 75.5 kg - 74.5 kg - 74.1kg
zorakibebek 70.0kg - 67.5kg - 66.7kg
Sevimasi 72.0 kg - 72.0 kg

Arkadaşlar Sinem33 uğrayıp kilosunu bildirmiş onunkini ve kendiminkini güncelledim, diğer eklemek, düzeltmek ve güncellemek isteyenler varsa bu liste üzerinden ekleye ekleye gidebilirsiniz derim

Benim kalbimden o rakam geçti senin için canım metabolizman çalıştığı için normal canım bende öyleydim Zaten seninle boylarımız aynı

İnşallah canım sabır ve azimle gerçekten oluyor tarçın zaten artıyormuş bol bol dere otu maydanoz yedim onlarda artırıyor

Süpersin canım afiyet olsun hava çok güzel birde üstüne yürüyüş yap oh eve gelince birde şekersiz Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi iç
Canım 2 hafta onca ayagimi sakatladim yatıyorum maalesef 1 aya anca başlarım yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…