Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allahım şifa versin canım , hiç görmemişe döndürsün inşallah canımmm.

Ben de eminim canım bunun bilinçli yapılan birşey olmadığını , kaldıki öyle bir ortamdayızki amacımız yarış değil bunun ötesinde birlik ve beraberlik içinde azmimizi arttırmak.Belki de çoğumuz bu grupta paylaşım yapmasaydık diyeüimuze devam etmeyecektik.
Benim şaşırdığım nokta yanlış anlaşılan birr konu yüzünden alınan tavrın sert olması. grup olmak gereksizmiş algısı oluştu şuan bende ve neden bilmem inanın gerildim.

tskr ederım cnm . Kılo vermiyorum 2 haftadır maalesef :))

bu nedir farklı bir güncelleme mi, buraya farklı birşey eklediysen söyle de diğer liste karışmasın, sonra alınganlıklar oluyor
Cnm söyle soylım. Sen rahatsızım yazmıştın ve benıde atlamıştım. Kılom cok gerıde kaldığı için senı yormadan kılomu guncelkeyeyım dedım. Aslında herkes son lısteyı alıntılayıp güncel kilosunu yazsa sorun kalmaz dıye düşünüyorum :))
Cok gecmışolsun cnm. Umarım kötü bısey çıkmaz.

Cok cok gecmis olsun cnm

Cnm ınankı buradaki destek olmasa sımdıye kadar bozmuştum dıyetı. Burda bırbırınıze karsı sorumlu hıssettıgımızden daha dıkkatlı davranıyoruz. :)

Cnm ınankı buradaki destek olmasa sımdıye kadar bozmuştum dıyetı. Burda bırbırınıze karsı sorumlu hıssettıgımızden daha dıkkatlı davranıyoruz. :)
Evet canım ben de aynı durumdayım.Hergün interneti açtığımda ilk baktığım yer ve bana mutluluk veriyor .Herkesin ayrı ayrı mesajını okuduğumda mutluk duyuyor örnek alıyorum.
Herkese saygım ve sevgim var ve bunun devam etmesini çoooookk istiyorum.

Allah sifa versin

Ben de öyle umuyorum tatlım, aslında copy paste yaparak ve kendi kilosunu ekleyerek herkesin güncellemesi mümkün... bu bir yarışma da değil zaten, o işin şakası, bunu bir arşiv olarak görüyorum ben, yani haftadan haftaya verilen kiloların takibiyle karatay beslenmesinin seyrini ispatlamış oluyoruz, farklı boy ve kilolarda insanlar farklı farklı kilolar veriyor ama sonuçta herkes veriyor, herkes tok ve mutlu

Ne yedin canım , canın çok istiyordu yoksa tost mu ?

Çok haklısın canım aynen dediklerine katılıyorum

Afiyet olsun canım.Akşam yemeğine kadar tok tuttu mu seni süt ve ceviz.
Tutmadı:))) baya acıktim ama sabah hic istahim yoktu pazar abartinca boyle oldu

Günaydin arkadaslar
Sabah yine peynirli omlet yedim.artik sikildim ayni kahvaltidan .ne domates salatalik yiyorum ne ceviz ne de zeytin
Insallah kilolarimizdan biran önce kurtuluruz da biter bu diyet işi.gerci benim yolum uzuunnn
Sabah icin kofte yapabilirsin cok tok tutuyo ben ilk zamanlar haftada iki gun yerdim sabahlari

Günaydin arkadaslar
Sabah yine peynirli omlet yedim.artik sikildim ayni kahvaltidan .ne domates salatalik yiyorum ne ceviz ne de zeytin
Insallah kilolarimizdan biran önce kurtuluruz da biter bu diyet işi.gerci benim yolum uzuunnn
Sabah icin kofte yapabilirsin cok tok tutuyo ben ilk zamanlar haftada iki gun yerdim sabahlari

Ay sen çok tatlisin yaaa İzmirde olsam bir kahve icelim derdim

Evet aslında oda olur daha mantıklı Canım bugün nasılsın iyi misin

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bence senin dediğin ikinci şık daha mantıklı herkes kilosunu yazıp cope yapsa çok daha uygun Zaten herkes geçmişte kaç kilo olduğunu da biliyor az çok

teşekkür ederim tatlım, iyiyim valla, moralim çok iyi önemli olan da bu zaten... sabah tartıda 62.9 gördüm biraz gıcık oldum tabi ama olsun yarın iner aşağıya eminim
İyi olmana sevindim sen kaç kilo ile başladın Canım inşallah Karatay ike şifa bulursun rabbim bütün hastalara şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…