Canım çizelge den adımın silinmesini yazdığım da Elalis ve sen nedenini sordunuz ya ben çoklu alıntı yapmayı bilmediğimden ikinizi etiketleyip cevap verdim.Yani size birşey söylemedim derdimi anlattım canım.canım ortada bir sey yokken elalis ve mirafatos olayi yazmissin ben onu anlamadım benim liste ile bir alakam yokki kilo bile vermedim ki senide tebrik ettim hatta espiri bile yaptım fıstık oldun diye kiskanip listeye yazmadilar gibi bir sey yazdım sana ama sen niye bana böyle şeyler yazdın hiç anlamadım ve şok yaşadım
o ozamn yanlış anlaşılma oldu canim bende adima yazilinca bütün sözleri bize yazdın sannettim ve bütün akşam boşuna üzüldüm demekki yanlış anlaşılma olduCanım çizelge den adımın silinmesini yazdığım da Elalis ve sen nedenini sordunuz ya ben çoklu alıntı yapmayı bilmediğimden ikinizi etiketleyip cevap verdim.Yani size birşey söylemedim derdimi anlattım canım.
Of be olucak bu halimiz bilmiyorumBenimde aksam yemeginde
yarın kaldığın yerden devam canım yarın tam bir karatay yaparız iyi gecelerNeyse ben bugün diyetimi yedim sporda yapmadım.Yarın tekrar başlarım umarım.İyi geceler.
iyi geceler tatlımİyi geceler kızlar ben kaçıyorum
Fena değil ne demek, çok iyiKizlar gunaydin
Tartildim
Gecen hafta 67.5 bu hafta 66.7
-800 gr
Regli donemine ragmen fena degil sanki.
Afiyet olsun canımIyi geceler kızlar
Dün serbest gun ilan etmistim kendime. aksam da iki koca bardak şalgami lupletince koca bir gobekle gezdim butun gunne sislikmis yahu:)))
Sabah
Tarcinli sut ve 3 ceviz
Aksam
Yesil mercimek
Yogurt
Karnabahardan pogaca yapmaya calistim sekli tuhaf ama tadi guzel oldu:) iki dilim yedim
Arada turk kahvesi aksam yesil cay 1 saat yuruyus
Herkese tatli ruyalar
Bencede aslında listede çoğu aktif olmayan insanlar var onları çıkarsanız hem daha iyi olur hem böyle karışıklık olmaz diye düşünüyorumArkadaslar 3 günlük dünya. Benceonthebeach bunu bilerek yapmamıştır. Hasta olduğu halde bile görev sorumluluğu ile gelip cizelgeyi hazırladı. Gözden kaçtığını düşünüyorum. Olabilir hangimiz yalnış yapmıyoruz ki. Lütfen alınma Freyza__ moralini bozma keyifler yerinde karınlarımız tok. Leptinler hızla çalışırken bizde yazışmaları okuyalım. Hepinizi öpüyorum. Allah rahatlık versin. Aferin bize iyi calisiyoruz kilo verebilmek için. Son hız devam.
Fena değilim mi bence süpersin tebriklerKizlar gunaydin
Tartildim
-800 gr
Günaydın canım.çok iyi tabiki.Darısı hepimize diğer haftalara.Kizlar gunaydin
Tartildim
-800 gr
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Günaydın canım , amin inşallah.Günaydın kızlar güzel sağlıklı bir gün dilerim
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar.
Akşam yemeğim 1 tabak pırasa
5 6 tane kanat kısmının vücuda yakın kısmı
Bol salata
1 kase yoğurt
Sabah kahvaltım
1 yumurta ile menemen
10 15 adet zeytin
Peynir
Dereotu
Islanmış 10 13 kadar vardı badem
onthebeach liste için teşekkürler canım dün yazmaya fırsatım olmadı , ellerine saglık.
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?