Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım çizelge den adımın silinmesini yazdığım da Elalis ve sen nedenini sordunuz ya ben çoklu alıntı yapmayı bilmediğimden ikinizi etiketleyip cevap verdim.Yani size birşey söylemedim derdimi anlattım canım.

o ozamn yanlış anlaşılma oldu canim bende adima yazilinca bütün sözleri bize yazdın sannettim ve bütün akşam boşuna üzüldüm demekki yanlış anlaşılma oldu

Arkadaslar 3 günlük dünya. Bence onthebeach bunu bilerek yapmamıştır. Hasta olduğu halde bile görev sorumluluğu ile gelip cizelgeyi hazırladı. Gözden kaçtığını düşünüyorum. Olabilir hangimiz yalnış yapmıyoruz ki. Lütfen alınma Freyza__ moralini bozma keyifler yerinde karınlarımız tok. Leptinler hızla çalışırken bizde yazışmaları okuyalım. Hepinizi öpüyorum. Allah rahatlık versin. Aferin bize iyi calisiyoruz kilo verebilmek için. Son hız devam.

Iyi geceler kızlar
Dün serbest gun ilan etmistim kendime. aksam da iki koca bardak şalgami lupletince koca bir gobekle gezdim butun gun ne sislikmis yahu:)))

Sabah
Tarcinli sut ve 3 ceviz

Aksam
Yesil mercimek
Yogurt
Karnabahardan pogaca yapmaya calistim sekli tuhaf ama tadi guzel oldu:) iki dilim yedim

Arada turk kahvesi aksam yesil cay 1 saat yuruyus

Herkese tatli ruyalar

Afiyet olsun canım

Bencede aslında listede çoğu aktif olmayan insanlar var onları çıkarsanız hem daha iyi olur hem böyle karışıklık olmaz diye düşünüyorum

Günaydın kızlar.
Akşam yemeğim 1 tabak pırasa
5 6 tane kanat kısmının vücuda yakın kısmı
Bol salata
1 kase yoğurt

Sabah kahvaltım
1 yumurta ile menemen
10 15 adet zeytin
Peynir
Dereotu
Islanmış 10 13 kadar vardı badem

onthebeach liste için teşekkürler canım dün yazmaya fırsatım olmadı , ellerine saglık.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…