Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canım, ay büyürken su topluyoruz maalesef..

Tebrik ederim canım, onthebeach arkadaşımız hastaymış gözünden kaçmıştır muhtemelen, çok iyi gidiyorsun ve motive ediyorsun bizi. Lütfen listede kalmaya devam et..

Çok geçmiş olsun canım, hasta halinle liste için ellerine sağlık..

Bol su iç ve yürüyüş yAda hareket yap canım

Canım ben Zaten 24 kg ağırlık ile verdim 3 yıldır spor yapıyorum dediğin gibi olmadım 75 değil 65 gösterdiğimi söylerler

cnm senınle alakalı bısey degıl bence, yanlış anlamışsınız. Senınde dedıgın gıbı lısteyı sen hazırlanıyorsun :)

Afiyet olsun spor yapıyor Musun ?birde kahvaltını öne çeksen 3 öğün yapsan olmaz mı
Tesekkur ederım cnm. Saat 6 da kalkıyorum, cocukları okula götür gel 8-9 arası kahvaltı yapıyorum. Aralarda hıc acıkmıyorum bu yuzden 2 öğün yapıyorum.2 hafta okul tatılı var ve kahvaltılarını bıraz daha geç oluyor. Okullar açılırsa 3 öğün denerım bırde. :)

Bencede birde öyle dene

Canım ben Zaten 24 kg ağırlık ile verdim 3 yıldır spor yapıyorum dediğin gibi olmadım 75 değil 65 gösterdiğimi söylerler
tevrik ederim canım vücut aliskindir ozaman tabi sen baya bilincli yapiyorsun 3yıl süper ve sen zaten acayip kas yapmissindir tabi 65 gorunursun zaten senin 65 kilo olan birine gore vucunda çok çok daha az yag vardır canım zaten kasdan ağır basıyorsun sen harika valla spor yapanın fiziği çok ayrı güzel oluyor

Teşekkür ederim Canım çok sağol

Kızlar güzellikler beybiler yavrular biraz alınmaları gibi birşey olmuş.
Miss freyza arkadaşım ben özellikle birinin sizi görmezden geldiğini inanmıyorum.
Burda kim kimi tanıyor. Birlikte motive olmak için buradayız. Açıkçası daha öncede diyet yaparken başka gruplarda böyle şeyler oluyordu. Öyle birşey hissetsem bende yazmazdım.
Kopmayalim güzel bir sinerji yakaladik. Hepinizi seven denviriniz.

Canım yanlış anladın beni senden bahsetmedim ben.Kilo çizelgesine kilomun hatırlatığım halde yazılmaması ndan bahsettim.Olayın sizle bir ilgisi yok.Olayın ne olduğunu bende bilmiyorum zaten.Sen alınma lütfen .

İnşallah senin dediğin gibidir canım.Çokta önemli değil.

İnşallah senin dediğin gibidir canım.Çokta önemli değil.
Canım bence görmemiştir.hele tartı günü sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki.bence o da görünce üzülecek.
Sakın gitme fatoşla beni feci gaza getiriyorsun sen.seni geçmemizden korktun dimiiiii

canım ortada bir sey yokken elalis ve mirafatos olayi yazmissin ben onu anlamadım benim liste ile bir alakam yokki kilo bile vermedim ki senide tebrik ettim hatta espiri bile yaptım fıstık oldun diye kiskanip listeye yazmadilar gibi bir sey yazdım sana ama sen niye bana böyle şeyler yazdın hiç anlamadım ve şok yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…