- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
sag ol canim ..oglum benim icin bir mucize...ayni anda tedavi gordugumuz kadinlrdan onun ustunde yumurta toplanirken brnim sadece birdi..kabus gibi gunlerdi..ama sukur elimiz bos donmedik....anneligi babaligi tattik. Zaten bundan sonra ogluma kardes olsun yalniz kalmasin diye istiyorum.ama zor gibi..hayirlisi artik..canım çok zor şeyler yasamissin geçmiş olsun ama çok şükür Allah sana bir evlat vermiş canım benimde bir kızım var çocuk sahibi olmussun sonuçta artık gerisini düşünme canım bu durumda iken çocuğu daha olamadan komple şansını kaybedenler olabiliyor sen şanslisin ve stres gerginlik de adeti geciktiren sebeplarden canım diyetle beraber stres yapmış olabilirsin
umarimcanim..ama regli +1kg oluyor..sabit kalmaya raziyim :)Afiyet olsun canım salı günü eksiye düşersin
Görürsün Canım merak etmeinşallah canim ya olursun bende bu ay çıktığında 65-66 olup rahat rahat yazdıklarımı giymek istiyorum canım hazirana kadarda bikini için 58-59 ları görmem lazım
Hayırlısı canımsag ol canim ..oglum benim icin bir mucize...ayni anda tedavi gordugumuz kadinlrdan onun ustunde yumurta toplanirken brnim sadece birdi..kabus gibi gunlerdi..ama sukur elimiz bos donmedik....anneligi babaligi tattik. Zaten bundan sonra ogluma kardes olsun yalniz kalmasin diye istiyorum.ama zor gibi..hayirlisi artik..
Arkadaşlar aranızda diyette hiç emzirmeyen yani emzirme döneminde olmadığı halde karatay ile iyi kilo veren varmı?var ise nekadar zamanda ne kadar kilo verdiniz ve spor ne kadar yaptınız?
Evet ben emzirmiyorum:))ZO2718 var canım
Çok guzel bir gun gecirmissin afiyet olsun..Sabah
Yoğurt lu 2 haşlanmış yumurta
Biber közlenmiş
Diğerleri
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Soğanlı mantar
Salata
Yoğurt
Sütlü kahve
Ben aile hekimine gidip bütün kan değerlerine baktirmak istiyorum diyorum. Hangisine bakilabiliyorsa hepsine bakıyor. İçinde troid de var. Eğer sorun varsa bir yüksek hekime gidersin. Ben öyle yapıyorum.canım bu yaptırcağım kan testinde çıkacakmı yoksa troidlere ayricami baktirmam lazim
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın tatlı yerine lapa yiyerekMerhaba kızlar
Sabah klasik karatay
Aksam tam bir karatay sofrası paça çorba kuzu pizza ve bol sebze bur de bugün bol doğa yürüyüşü güzel bir gündü.
Şimdi çay içerken yanına yulaf li elma lapasi yedim çünkü canım çok tatlı istiyordu ve evde nir sürü şey var. Şimdi bol bol su icsem süper olacak.
Güzel bir pazar günü idi.
Afiyet olsun diğerleri derken canım kuruyemiş mi demek istedinSabah
Yoğurt lu 2 haşlanmış yumurta
Biber közlenmiş
Diğerleri
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Soğanlı mantar
Salata
Yoğurt
Sütlü kahve
Tamam canım uyar yarından itibaren başlayalım bende 6 gün yapıcam bugün 2. Günümdüblonde ambition Miyav_su
Kızlar bende yarından itibaren 6 gün dukan atak yapıcam.hedefimin 500 gr gerisindeyim.haftaya 1.5 kilo vermem lazım.hep beraber yapalım bari
Leptin saatine uyacak mıyız yineTamam canım uyar yarından itibaren başlayalım bende 6 gün yapıcam bugün 2. Günümdü
Çok severim karnıyarığı yaz gelsede bol bol patlıcan yesem şu dukan atak bitsin evde kuru patlıcan var yemeğini yapıcam zatenAkşam yemegim
Haşlanmış tavuk
Bir tabak salata
Bir karniyarik
2 kasik yogurt
Karnım çok şişti ama karniyarigi canım çekti. Herkese afiyet olsun.İyi geceler.
Tabiki ben saatine uyuyorum canım arada 4-5 saatli oluyorLeptin saatine uyacak mıyız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?