Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sag ol canim ..oglum benim icin bir mucize...ayni anda tedavi gordugumuz kadinlrdan onun ustunde yumurta toplanirken brnim sadece birdi..kabus gibi gunlerdi..ama sukur elimiz bos donmedik....anneligi babaligi tattik. Zaten bundan sonra ogluma kardes olsun yalniz kalmasin diye istiyorum.ama zor gibi..hayirlisi artik..

Hayırlısı canım

Merhaba kızlar
Sabah klasik karatay
Aksam tam bir karatay sofrası paça çorba kuzu pizza ve bol sebze bur de bugün bol doğa yürüyüşü güzel bir gündü.
Şimdi çay içerken yanına yulaf li elma lapasi yedim çünkü canım çok tatlı istiyordu ve evde nir sürü şey var. Şimdi bol bol su icsem süper olacak.
Güzel bir pazar günü idi.

Sabah
Yoğurt lu 2 haşlanmış yumurta
Biber közlenmiş
Diğerleri
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Soğanlı mantar
Salata
Yoğurt
Sütlü kahve
Çok guzel bir gun gecirmissin afiyet olsun..

Ben bugun kendime izin vermistim az yedim ama yasaklilardan yedim. yemesem de olurmus pek de zevk almadim:)))

canım bu yaptırcağım kan testinde çıkacakmı yoksa troidlere ayricami baktirmam lazim
Ben aile hekimine gidip bütün kan değerlerine baktirmak istiyorum diyorum. Hangisine bakilabiliyorsa hepsine bakıyor. İçinde troid de var. Eğer sorun varsa bir yüksek hekime gidersin. Ben öyle yapıyorum.

Afiyet olsun canım iyi yapmışsın tatlı yerine lapa yiyerek

Akşam yemegim
Haşlanmış tavuk
Bir tabak salata
Bir karniyarik
2 kasik yogurt
Karnım çok şişti ama karniyarigi canım çekti. Herkese afiyet olsun.İyi geceler.
Çok severim karnıyarığı yaz gelsede bol bol patlıcan yesem şu dukan atak bitsin evde kuru patlıcan var yemeğini yapıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…