- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Arkadaşlar ben çerez yemeği pek sevmiyorum. Yemesen olur mu yoksa karatayın olmasa olmasızı midir.
Ben yemiyorum cnm.hatta kac gundur sabah da yemiyorum.çig sevmiyorum ,kavrulmus da yasak karatayda.olmasa da oluyorArkadaşlar ben çerez yemeği pek sevmiyorum. Yemesen olur mu yoksa karatayın olmasa olmasızı midir.
yemesen olur ama sabah ceviz ekmek yerine veriyor ki, aç kalma süren uzasın... mesela en az 5 saat bırakmaya çalışıyoruz... tabi sen bilirsin, öğünlerini ne zaman istersen bildirebilirsin
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemem o zaman. Açlığa gelince kahvaltıda 2 yumurta yersem 6 saat dayanabiliyorum. Daha önce tecrübe ettim ve dayanabilmekle çok sasirmistim. Galiba açlık duygusu bizden kaynaklanıyor çünkü yılların verdiği bir alışkanlık var ve onu kırmak çok kolay olmuyor. Vücudumuz günde 5,6 ögüne alışmış simdi tabularımızı kırıyoruz.Ben yemiyorum cnm.hatta kac gundur sabah da yemiyorum.çig sevmiyorum ,kavrulmus da yasak karatayda.olmasa da oluyor
çok sevinirim katıl tabiPeki yemeklerinin yanında salata da yiyecek misin zeytinyagli. 3 öğün mü yapacaksın? Bende sana katılsam bayılırım proteine
diğer arkadaşlar hep yiyor galiba onlarda cvp yazarlar gerçi ama ben basladigimdan beri kahvalti dışında yemiyorum ve kahvaltida da 2-3 ceviz sadece oda faydalı dieArkadaşlar ben çerez yemeği pek sevmiyorum. Yemesen olur mu yoksa karatayın olmasa olmasızı midir.
cok gzl spor yapmışsın harika ya.benim durum cok kötüaksam yemeğim: fırında karniyarik,yoğurtüstüne 2avuç çağla badem
yemek öncesi yarım saat dans,yarım saat kondisyon bisikleti2lt su ve şimdi tekrar kondisyon bisikletine oturacağım
Aksam yemegimaksam yemeğim: fırında karniyarik,yoğurtüstüne 2avuç çağla badem
yemek öncesi yarım saat dans,yarım saat kondisyon bisikleti2lt su ve şimdi tekrar kondisyon bisikletine oturacağım
Afiyet olsunAkşam yemeğim
Soslu karnabahar mantısı ne bilem uydurdum adını ama pek hoşuma gitmedi
1 kase cacık.
Ac karnina su da içilmiyo.yiyeceksin hamurişini tatliyi.bak o zaman nasil iciliyo su.peeehhh
Yooo pes etmem.daha yolun basindayim.sadece hayal kuruyorumsen şeytana uyma proteini çok arttır et susatiyor pes etmek yok
yarın daha hırslı ve tartida eksik uyanırız inslhYooo pes etmem.daha yolun basindayim.sadece hayal kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?