Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar ben çerez yemeği pek sevmiyorum. Yemesen olur mu yoksa karatayın olmasa olmasızı midir.

yemesen olur ama sabah ceviz ekmek yerine veriyor ki, aç kalma süren uzasın... mesela en az 5 saat bırakmaya çalışıyoruz... tabi sen bilirsin, öğünlerini ne zaman istersen bildirebilirsin

yemesen olur ama sabah ceviz ekmek yerine veriyor ki, aç kalma süren uzasın... mesela en az 5 saat bırakmaya çalışıyoruz... tabi sen bilirsin, öğünlerini ne zaman istersen bildirebilirsin

Ben yemiyorum cnm.hatta kac gundur sabah da yemiyorum.çig sevmiyorum ,kavrulmus da yasak karatayda.olmasa da oluyor
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemem o zaman. Açlığa gelince kahvaltıda 2 yumurta yersem 6 saat dayanabiliyorum. Daha önce tecrübe ettim ve dayanabilmekle çok sasirmistim. Galiba açlık duygusu bizden kaynaklanıyor çünkü yılların verdiği bir alışkanlık var ve onu kırmak çok kolay olmuyor. Vücudumuz günde 5,6 ögüne alışmış simdi tabularımızı kırıyoruz.

Peki yemeklerinin yanında salata da yiyecek misin zeytinyagli. 3 öğün mü yapacaksın? Bende sana katılsam bayılırım proteine
çok sevinirim katıl tabi canım salata da katabiliriz özellikle balık salatasiz olmaz salata yoğurt serbest baklagil,bezelye,patates ve kahvaltı disindaki kuruyemiş yasak böyle çok hizlanacagiz çoooookkkkzaten ben dukanla çok eskiden bir buçuk ay bile dolmadan 10 kilo vermiştim bidaha hiç geride almadım taki hamileliğe kadarzaten dukanda atak bittimi bir gün sırf protein bir gün protein+sebze yiyordum üstelik dukanda yok ama ben zeytinyağı mı kullaniyodum şimdi tek fark zeytin ve ceviz yiyor olmak olucak bide 5 saat ara tabi

Arkadaşlar ben çerez yemeği pek sevmiyorum. Yemesen olur mu yoksa karatayın olmasa olmasızı midir.
diğer arkadaşlar hep yiyor galiba onlarda cvp yazarlar gerçi ama ben basladigimdan beri kahvalti dışında yemiyorum ve kahvaltida da 2-3 ceviz sadece oda faydalı die

Sabah kahvaltının:
haşlanmış yumurta
Bol peynir
Bir avuç yer fıstığı
2 avuç çağla
2 bardak sütlü kahve
Akşam yemeğim:
Bir tabak kuru fasulye
Marul salatası
Maydanozlu sumaklı soğan söğüş
Cacık
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Çağla
Çok yedim bu akşam.

Kizlar selam nasilsiniz..bakiyorum herkes spor yapiyorben hicbir sey yapamiyrm..ebru salli indirdim guya pilates yapacaktim kaldi malesef...bugun pide yaptirdik misafir icin..ama ustundeki kiymalari yedim sastim kaldim kendime..sukur yenilmedim :)

bugunku menum
Sabah yumurta peynir zeytin yesillik kahve
Aksam firinda balik..salata..
1saat gecince 1bardak ayran ve pidenin kiymalari :) ayran acayip tok tutuyor keske onceden kesfetseydim. Bakalim pazara kac cikacagim

aksam yemeğim: fırında karniyarik,yoğurtüstüne 2avuç çağla badem
yemek öncesi yarım saat dans,yarım saat kondisyon bisikleti2lt su ve şimdi tekrar kondisyon bisikletine oturacağım
Aksam yemegim
Izgara tavuk
Marul salata yapmadım bu akşam
İki kasik yogurt
Ac değildim acikirdim elbet onun için yedim öğünümü

Merhaba arkadaşlar
Sabah 1 yumurta çok az yufka ekmek zeytin peynir yedim
Ara sütlü kahve kuru üzüm
Aksam 1 tabak kiymali taze fasulye
Spora gittim 1 saat resmen pestil im çıktı.yarına en az bir kilo vermiş olmazsam )
Gelince 1 elma 3 cevizli bol tarçınlı bir yulaf lapasi yedim 7.30 da ve gün bitti.
İşte böyle şekerler.
Sabır irade diliyorum hepimize
Öpüldünuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…