Aaa neden kibugün ne istah kaldı ne enerjikaç gündür o kadar sıkı tuttum ve hep 2 öğün yaptim bu hafta süper olucak artık bir kac gram erimisimdir bile diyerek sabah tartiya çıktım ama ne göreyim 300gr fazla çıktım morelim çok bozuk kızlar bune şimdi böyle
Gemiş olsun oğluşunaGeçmiş olsun canım benim oğlan da hasta gece sabaha kadar uyumadı.Allah hepsine şifa versin.3 öğünde beslenebilirsin canım.Öğünlerinin arasına 5-6 saat koyarsan iki öğün den farkı kalmaz.İlk hafta benimde göz kararması baş dönmesi olmuştu.Karbonhidratsızlıktan oluyormuş.
canım benim bizde seni çok özledikblonde ambition aferin kız sana sen ne kadar azimli çıktın yorumlarına bakıyorum da sen bu sene yaza fit gireceksin bak gör sen bu gidişle kilolar senden korksun
Pes etmek yokYaa bu de bugün 72 çıktım ve lanet olsun bu işe diyip bugün karatay yapmadım öyle anan aman bir yemedim ama patates püresi yedım. Çok sıkıldım ben yaa.
Neyse hayırlı kandiller
SüperrrKızlaaaarrrr
Bugün süperim müthişim bombayım
Enerji tavan.malum cezalıyım.bu hafta o 69.9 u görücem
Kahvaltı
Bir yumurta
Biraz peynir
Sütlü mistik çay
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
Dayanabilirsem pazara kadar devam
yarın tekrar devam edersin bugünü unut gitsin canım birşey olmaz ama seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sabah tartida fazla çıktım morelim çok bozuldu ayni senin gibi aman dedim bugün yicem sıkıldım dedim zaten burnumda kısırlar,çiğ köfteler tütüyor açtım buzdolabını şöyle bir baktım yok ne yapıyorsun emeğin boşa gidicek dedim kapattım karataya uygun bir kahvaltı ve akşam yemeği yedim inslh bir iki güne tartida az cikicazYaa bu de bugün 72 çıktım ve lanet olsun bu işe diyip bugün karatay yapmadım öyle anan aman bir yemedim ama patates püresi yedım. Çok sıkıldım ben yaa.
Neyse hayırlı kandiller
afferin sana 69.9 olacaksın ben bu hafta hergün bakiyorum ya ayni cikiyorum tartida yada 300gr fazla yani pazar günü aynı çıkarsak şaşırmaKızlaaaarrrr
Bugün süperim müthişim bombayım
Enerji tavan.malum cezalıyım.bu hafta o 69.9 u görücem
Kahvaltı
Bir yumurta
Biraz peynir
Sütlü mistik çay
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
Dayanabilirsem pazara kadar devam
Bizde seni özledik canım hoşgeldinArkadaşlar Merhabaaaa Ayyy çok özledim sizi ya o kadar yogunuz ki bu hafta biz koşturmaktan siteye sadece girip öyle kalakalıyor ama diyete devam kesinlikle sabah kahvaltısı genelde menemen ceviz fıstık kayısı salata tarzında akşamda bollll protein tavuk veya et yanında da kocaman bir porsiyon salataaaaaaaaaa karbonhidrat yemediğimiz için akşama dayanamıyorum protein yemeyince @onthebeachFreyza__ @yenidencan blonde ambition ayyyy kızlarrrrrr çok özlemişim sizi yorumlarınızı bir bir okuyacağım
yarın tekrar devam edersin bugünü unut gitsin canım birşey olmaz ama seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sabah tartida fazla çıktım morelim çok bozuldu ayni senin gibi aman dedim bugün yicem sıkıldım dedim zaten burnumda kısırlar,çiğ köfteler tütüyor açtım buzdolabını şöyle bir baktım yok ne yapıyorsun emeğin boşa gidicek dedim kapattım karataya uygun bir kahvaltı ve akşam yemeği yedim inslh bir iki güne tartida az cikicaz
Sööözzz sööözzzzBugün yatmadan önce 1 saat spor yapıcam ve bol su icicem yarın içinde kahvaltımı akşamdan hazirlicam.
Size söz baharlar gelecek
Bu ışık hiç sönmeyecek!
Söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?