Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aaa neden ki
Moralini bozma canım.daha tartı gününe var.

Gemiş olsun oğluşuna

blonde ambition aferin kız sana sen ne kadar azimli çıktın yorumlarına bakıyorum da sen bu sene yaza fit gireceksin bak gör sen bu gidişle kilolar senden korksun
canım benim bizde seni çok özledik kandilin mübarek olsun canım inslh bu mübarek gecede hepimizin duası kabul olsn inslh hep beraber zayiflarizevet ben çok azimliyim ya ben her konuda böyleyim kafaya bir koyarsam illa başaracağım söylemesi ayıptır bende biraz hırs varda

Yaa bu de bugün 72 çıktım ve lanet olsun bu işe diyip bugün karatay yapmadım öyle anan aman bir yemedim ama patates püresi yedım. Çok sıkıldım ben yaa.
Neyse hayırlı kandiller
yarın tekrar devam edersin bugünü unut gitsin canım birşey olmaz ama seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sabah tartida fazla çıktım morelim çok bozuldu ayni senin gibi aman dedim bugün yicem sıkıldım dedim zaten burnumda kısırlar,çiğ köfteler tütüyor açtım buzdolabını şöyle bir baktım yok ne yapıyorsun emeğin boşa gidicek dedim kapattım karataya uygun bir kahvaltı ve akşam yemeği yedim inslh bir iki güne tartida az cikicaz

afferin sana 69.9 olacaksın ben bu hafta hergün bakiyorum ya ayni cikiyorum tartida yada 300gr fazla yani pazar günü aynı çıkarsak şaşırmahadi bakalım pazara hedef 69

canlarım dolaştık benim ufaklıklar geldik yemeğimizi yedik ve sözümü tuttum şimdi kondusyon bisikletindeyim
akşam yemeği:az çorba,bolca tavuk ızgara,salata üstünede güzel bir çaypes etmek yok 69.9 geri gelecek

Hasta miniklere geçmiş olsun, duraklamada olanlar, tartıda + çıkanlar sakın sakın hemen gardınızı düşürmeyin. Tartı geçici halisülasyonlar yapsa da birdenbire gidiyor kilolar. Tabi d vitamini ve b12 düşüklüğü de geç kilo verdiriyor.. Bunları bir kontrol ettirin, ya da incelmeye başladınız onu gözlemleyin. Ayrıca yağ yemeden yağlar yanmaz der Karatay.. Bol zeytinyağı tereyağı şart.. Bir de kendimde dahil arada bişey olmaz dediğimiz o kaçamaklar, insülin direncimiz kırılmadan bizi hep başa sarıyor. Tabi bir de ay büyürken su topluyoruz.. Öğün aralarında acıkma hissimiz geliyorsa yine kilo veremeyiz, o tür durumlarda leptini zorlamadan ayran, yoğurt, kefir, çay vb. tüketmeliyiz ya da 2,5 /3 öğün yapmalıyız. Nisan Mayıs derken herkes incecik gezerken biz uzun tuniklerle mi gezeceğiz.

Bu arada kahvaltımın ardından 6 saat sonra 1 bardak kefir içtim. Hergün vücudumuza probiyotik desteği almamız tavsiye ediliyormuş. akşam yemeği çorba, tavuk ızgara ve bol turşu ile harikaydı, taki 2-3 tatlı kaşığı kandil helvasına kadar..
1 saat yoga yaptım..

Bizde seni özledik canım hoşgeldin

Mıracıgım üzülme cnm. Her gun tartılmasan keske. Pazara kadar toparlarsın
Elalis supersın cnm
Mssfrezya bu hafta bırıncılık senın gslıba :)
Denvır cnm moral bozmak yok. Sakın pes etme boşver tartıyı, aynaya bak incelmişsen yemişim tartıyı :)

Cocukları hasta olan arkadasın nıkını unuttum cok gecmişolsun Cnm. Senınkıler hastayken kavga edıyolarmış, benımkıler 7-24 oyleler :)
Alıntılarım hepsı gıttı, hepınıze afıyet bol leptın olsun kızlar

Bugün yatmadan önce 1 saat spor yapıcam ve bol su icicem yarın içinde kahvaltımı akşamdan hazirlicam.
Size söz baharlar gelecek
Bu ışık hiç sönmeyecek!
Söz.
Sööözzz sööözzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…