• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Mıracıgım üzülme cnm. Her gun tartılmasan keske. Pazara kadar toparlarsın
Elalis supersın cnm
Mssfrezya bu hafta bırıncılık senın gslıba :)
Denvır cnm moral bozmak yok. Sakın pes etme boşver tartıyı, aynaya bak incelmişsen yemişim tartıyı :)

Cocukları hasta olan arkadasın nıkını unuttum :KK43: cok gecmişolsun Cnm. Senınkıler hastayken kavga edıyolarmış, benımkıler 7-24 oyleler :)
Alıntılarım hepsı gıttı, hepınıze afıyet bol leptın olsun kızlar
Bu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.

Bu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.
Ben ben beeeeennn:halay:
Bende 3 kilo bekliyorum ama pcoluyum.kilo vermem cok zor benim.yavas ilerliyor.:110:
Merakla bekliyorum pazar gunu tartida ne cikacak:dua:

Ben ben beeeeennn:halay:
Bende 3 kilo bekliyorum ama pcoluyum.kilo vermem cok zor benim.yavas ilerliyor.:110:
Merakla bekliyorum pazar gunu tartida ne cikacak:dua:
Hiç tartılmıyormusunuz ya ben çatlarım tartılmazsam.İnsallah pco kilo vermene engel olmamıştır canım.

Bütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuz:dua: zayıf olmak çok güzel:KK36:

Bütün ev altlıklarımın bellerini söküp lastiklerini kesip sıkıp düğüm attım.Hepsi üstümden düşüyor.Yeni birşey almıyorum şuan ,önümüzdeki ay almaya başlayacağım Allah nasip ederse.Dün tayt ve üzerime oturan bir bluz giydim.Büyük kızım, anne sana ne olmuş belin incecik olmuş dedi.Eşim, çok farkediyor kilo verdiğin resmen incecik olmuşsun dedi.Mutluluktan kanat takacaktım neredeyse.Kucağımdan 3-4 aylık bir bebek bıraktım sanki kızlar.Hemde bir ayda çok mutluyum.İnşallah sizlerde istediğiniz kilolara kavuşursunuz:dua: zayıf olmak çok güzel:KK36:
Tebrikler kaç kilo verdiniz

Çok pis kıskanıyorum seni :KK53::nazar:
En son ne zaman 7 kilo verdim hatırlamıyorum bile
Azmine hayranım:nazar:enişte yeniden aşık olacak belli :KK200:

Back