Kararsızlık :(

Ayni seyi yasamisiz
Ama belki evlensydin daha mutlu olcaktin

Yasayan biri olarak hic keske rvlenseydim dedin mi uzuldun mu mesela veya unuttun mu sonradan ?

1- onunla evlenseydim daha mutlu olurmuydum bilemiyorum ama olamazdım diye düşünüyorum çünkü aşk gerçekten bir yere kadar mutlu ediyor. kültür farkından dolayı çok sorun yaşardık köyde mutlu olamazdım. fakat altını çiziyorum ben bunların çok sonradan farkına vardım o dönem kesinlikle bu düşüncede değildim.
2-evet o dönem çok üzüldüm, hiç aklımdan çıkaramıycam sandım ,aileme düşman oldum bizi ayırdıkları için ama gözden uzak olan gönüldede ırak oluyormuş bunu anladım.
3- keşke demedim çünkü ya ailemi bırakıp ona gidicektim yada ailemi seçecektim benim önümde bu seçenekler vardı ben özellikle anneme kıyamadım. kararımı verdikten sonrada hiç geri dönüp bakmadım acabalarımı tamamen çıkardım aklımdan.
4-evet unuttum, unutamasaydım zaten şuanki evliliğimi yapmazdım. eşimle tanışalı yaklasık 11 sene oluyor ve ben eşimle tanıştıktan sonra gerçekten aşkın başka birşey olduğunu ve evlenmek için sadece aşkın yeterli olmadığını anladım.

kaçıncı derece akrabasınız bilmiyorum ama akraba evliliği yapıpta bebeklerinizin vebaline girmek var işin içinde bunları bir düşün derim..ve mutlu olduğunuz zamanları değilde ileride yaşama ihtimaliniz olan sorunları düşünerek kararlarını vermeye çalış.

Aslinda olay soyle belli bir sure orda kaldiktan sonra sehirde ev yapacaklar

2- 3 yil icnde ama o vakte kadar koyde yasamam gerek

Cok

Cok guzel anlatmissin :-(

Baya uzak akrabalik konusunda soyadlar bile tutmuyor ...

Iyi bi insan saygili edepli temiz kalpli durust

Ama bunlar bir yuva icin yeterli dehil sanirim :-(

Cok

Cok guzel anlatmissin :-(

Baya uzak akrabalik konusunda soyadlar bile tutmuyor ...

Iyi bi insan saygili edepli temiz kalpli durust

Ama bunlar bir yuva icin yeterli dehil sanirim :-(

kimine göre yeterli kimine göre yetersiz buna biz karar veremeyiz sen karar verirsin ama ben şukadarını söyliyim bana sadeece aşık olmak ve onun iyi bir insan olması yeterli gelmedi geride kalanları elimin tersiyle silemedim.
ben onunla mutlu olamazdım bundan eminim ve ben karar verdikten sonra asla geriyi düşünmedim keşke demedim.
senin kararınıda etkilemek istemiyorum belki sen çok mutlu olacaksın iyiki evlenmişim diyeceksin yada şimdi ayrılcaksın ve ilerde keşke ayrılmasaydım diyeceksin onu bilemem.
ben sadece ----siz olsanız napardınız--- diye sorduğun için ben yaptığımı anlattım karar vermek sana kalmış.
herzaman hakkında hayırlısını dile Rabbim doğru yolu göstersin

Sevmek ya da ask ne fark eder ki

Insan sevdigine veya asik oldugunu nasil bilebilir ki

Veya hayat karari bir kerede silip atilamaz ki demi ama

Yinede yotumuzdan dolayi tsk :)

Gerçekten fark ediyor cnm
O sorumluluğu aldığında anlarsın.

Kim bir ömür boyu aşk istemez ki ?

Iyi ce düşün onu demek istedim...

Tabi bu senin kararın biz sadece fikir veriyoruz
umarım doğru karar verirsin :)

Sevmek ya da ask ne fark eder ki
Insan sevdigine veya asik oldugunu nasil bilebilir ki
Veya hayat karari bir kerede silip atilamaz ki demi ama
Yinede yotumuzdan dolayi tsk :)
aşık olduğunda gözün ondan başkasını görmez.her baktığında, her dokunduğunda, her öptüğünde kalbinden karnına ılık bişi akar.
sevmekse farklıdır... seviyosundur.. ciçeği böceği sevdiğin gibi..
aşık olduğunda onu özlediğinde grip oluğunda her hapşurduğunda burnun sızlarya öle burnun sızlar.
ey aşk ey aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…