Merhaba ,
ben yeniyim daha öncede kk üyeydim ve çok iyi zaman geçiriyordum son 8 aydır hiç girmemiştim
bugün tekrar üye oldum
başımda karar veremediğim çok önemli bir sorun var
açık konuşmak gerekirse 1 ay sonra 20 yaşındayım . lise mezunuyum ve şuan e ticaretle uğraşıyorum ve bir ilişkim var. kendisi benden 4 yıl büyük ve 4 yıldır bi ilişkimiz var .
ben istanbulda oturuyorum o ise başka bir memlekette. uzaktan akrabam . ailelerimiz bu ilişkiyi biliyor asıl sorun ise burda başlıyor
benim memlekette oturmamı onun yaşadığı şehirde yaşamamı istiyor kısacası ben şehir de büyümüşüm ama bana aşağı yukarı köy hayatı gibi bir yaşam sunuyor
gitmeyi kabul etmeyi dşünüyorum ama çok kararsızım gerçekten çok seviyorum ve oda beni seviyor fakat ailesini yüz üstü bırakamıyor ailem ise zorlanacağımı düşünerek ne karar verirsem vereyim arkamda olcaklarını belirtiyorlar ...
acaba gitsem o yaşama alışamazsam nasıl dayanırım
veya gitmesem yıllarca severek ayrıldık deyip pişman olmaktan korkuyorum
siz olsanız ne yapardınız ???
Ben olsam o yaşta evlenmezdim. Aranızdakı yaş farkı normal evet ama genel olark ıkınızınde yaşı kucuk dıye düşünüyorum. Ama kararın evet ise akrabayız demıssınz en azından 1 hafta 10 gun kadr evlerıne mısafr olup o hayatı gorebılırsn belkı o sekılde karar verebılırsın.
sevginiz için herşeye katlanır mı yoksa sevdiğinizden vazmıgeçerdiniz ??
lütfen yardım edinnn
sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilriim ..