- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
- 358
- Konu Sahibi paresvey02
Ayni seyi yasamisiz
Ama belki evlensydin daha mutlu olcaktin
Yasayan biri olarak hic keske rvlenseydim dedin mi uzuldun mu mesela veya unuttun mu sonradan ?
1- onunla evlenseydim daha mutlu olurmuydum bilemiyorum ama olamazdım diye düşünüyorum çünkü aşk gerçekten bir yere kadar mutlu ediyor. kültür farkından dolayı çok sorun yaşardık köyde mutlu olamazdım. fakat altını çiziyorum ben bunların çok sonradan farkına vardım o dönem kesinlikle bu düşüncede değildim.
2-evet o dönem çok üzüldüm, hiç aklımdan çıkaramıycam sandım ,aileme düşman oldum bizi ayırdıkları için ama gözden uzak olan gönüldede ırak oluyormuş bunu anladım.
3- keşke demedim çünkü ya ailemi bırakıp ona gidicektim yada ailemi seçecektim benim önümde bu seçenekler vardı ben özellikle anneme kıyamadım. kararımı verdikten sonrada hiç geri dönüp bakmadım acabalarımı tamamen çıkardım aklımdan.
4-evet unuttum, unutamasaydım zaten şuanki evliliğimi yapmazdım. eşimle tanışalı yaklasık 11 sene oluyor ve ben eşimle tanıştıktan sonra gerçekten aşkın başka birşey olduğunu ve evlenmek için sadece aşkın yeterli olmadığını anladım.
kaçıncı derece akrabasınız bilmiyorum ama akraba evliliği yapıpta bebeklerinizin vebaline girmek var işin içinde bunları bir düşün derim..ve mutlu olduğunuz zamanları değilde ileride yaşama ihtimaliniz olan sorunları düşünerek kararlarını vermeye çalış.