- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Iyi.Şimdi yazmasi icin acik kapisi var.Bekleme ama yazarsa yuzyuze gorusmeyi teklif edecek muhabbet kurmaya calisirsin artikSize şöyle söyleyeyim aslında yapmamam gereken şeyi yaptım nisan sonunda ayrılmıştık yaklaşık iki hafta önce ben yazdım her yerden silmişsin engellemişsin diye normal mesajdan oda önce ben silmedim vs diye açıklama yaptı sonra sen karar verdin böyle olmasını istedin dedi. Bende sağlık sektöründeyim o kamuda pandemi yüzünden psikolojim o dönem çok daha kötüydü yanımda olmasını beklerken kendini daha çok geri çekti. En son mesajı ben yazdım cevap vermedi.
Size şöyle söyleyeyim aslında yapmamam gereken şeyi yaptım nisan sonunda ayrılmıştık yaklaşık iki hafta önce ben yazdım her yerden silmişsin engellemişsin diye normal mesajdan oda önce ben silmedim vs diye açıklama yaptı sonra sen karar verdin böyle olmasını istedin dedi. Bende sağlık sektöründeyim o kamuda pandemi yüzünden psikolojim o dönem çok daha kötüydü yanımda olmasını beklerken kendini daha çok geri çekti. En son mesajı ben yazdım cevap vermedi.
Hiç gitmediğim bilmediğim bi yer ailemden uzakta olma düşüncesi, çalıştığım hastaneden Ankara'daki hastaneye geçiş yapıcaktım oradaki insanlar nasıldır. Birde ailemde çok taraftar olmayınca özellikle abim birde erkek arkadaşım yapabileceğim birşey yok demesi beni biraz ürküttü
Çok haklısınız en mantıklısı böyle yapmakIyi.Şimdi yazmasi icin acik kapisi var.Bekleme ama yazarsa yuzyuze gorusmeyi teklif edecek muhabbet kurmaya calisirsin artik
Demek ki o da istemeye istemeye zorla evlenmis olmak icin katlaniyormus, sizin gitmenizi bekliyormus.Haklısınız ama en azından nedeni sorgulanır, düğün salonunu bana sormadan tuttular ev eşyasının taksidine girdi. Aileler tanıştı toparlanacak birşeyi düzeltmek yerine tamam demesi garip değilmi s
Bilmiyorum ama bana öncesinde söylediği ben ayrılmak istemiyorum ama karar senin demiştiVerdiğiniz detaylardan o da ayrılmak istiyormuşta "kıza evleneceğiz dedik,aileleri tanıştırdık,düğün salonu tuttuk şimdi ayrılmak olmaz." Demiş gibi duruyor.İlgisiz davranarak sizi ayrılmaya yönlendirmiş.Beklediği bu olduğu içinde ayrılma konuşmasına tamam demiş.Ayrılığın aslında kendi isteği olduğunu belli etmemek içinde sen Ankara'ya gelmekten çekindiğin için böyle oldu diyerek suçu size atmış
Eee daha neyi konuşup, tartacaksınız?Aslına bakarsanız bana karşı ilgisi alakası zor zamanlarımda yanımda olmuş olsa dünyanın diğer ucuna gidebilirdim, ne yazıkki şu fedakarlığı yapamadı.
Çok haklısınız, kaderse bi şekilde olur sonuçta en son yazanda benim. İsteseydi bi mücadele verirdi.Eee daha neyi konuşup, tartacaksınız?
Bence olaylar sizin öngördüğünüz gibi gelişmediği için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.
Üzerine durumu hazmedememek eklenmiş, gururunuz kırılmış şimdi onu tamir etme peşindesiniz.
Dolayısıyla yaşananları objektif değerlendiremiyorsunuz.
Bence zorlamayın.
Adam sizi sevse orta yolu bulmak için çaba sarfederdi.
Siz de çok sevseydiniz tayindi, ailemdi, abimdi vb sebepleri gündeminize bile almazdınız.
İnsan çok sevince her şeyi göze alıyor çünkü.
Bazen olanda bazen de olmayanda hayır vardır.Çok haklısınız, kaderse bi şekilde olur sonuçta en son yazanda benim. İsteseydi bi mücadele verirdi.
MaşâAllah bende 28 yaşındayım, çok severek onun için çok ağlayarak her seferinde birşeyleri düzeltme yoluna giden ben oldum tek taraflı mücadele insanı belli süreden sonra yorulor, haklısınız olanda olmayanda bir hayır mutlaka vardır.Bazen olanda bazen de olmayanda hayır vardır.
Olmuyorsa zorlamayın.
Baştan tatsız başlayan ilişkiler,
sonradan harika olmuyor.
47 yaşındayım, 27 yıldır evliyim.
Evlilik yürütmek hiç kolay değil.
Bunun için karşınızdakini gerçekten çok sevmeniz, onun için çok şeyi göze almanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?