O da ben korunayim diyordu ama ben emin olamadim dogru yontem olup olmadiginaHap kullanacaksan geç kalma.Evlenmeden önceki adetinde başla.İçmeye başlar başlamaz etki etmiyor.Ya da kocan korunsun.Her şeyi de kadından beklemesinler di mi.
Neden olmasın ki kullanan çok var, hep kullandık, bu kadar büyütmeyin bu olayı.O da zaten ben halledicem ben korunucam dedi hep ama ilk yasanacak iliskide prezervatf olmaz ya da yeni evli olacaksiniz onla mi ugrasacaksiniz diyorlar kafam iyice karisti.prezervatif guvenli mi
Ilk ilişki de neden olmasın ki ? Hatta kayganlastirci özelliği sayesinde daha kolay olur benceO da zaten ben halledicem ben korunucam dedi hep ama ilk yasanacak iliskide prezervatf olmaz ya da yeni evli olacaksiniz onla mi ugrasacaksiniz diyorlar kafam iyice karisti.prezervatif guvenli mi
Ya gercekten miiii ? Ilk gecede mi boyle korundunuz ve kacinci yilinizdasiniz.inanin mutlu oldum duyduguma zor olur olmaz yeni evli olacaksin onla mi ugrascaksin vs.bir de guvenli degil deniliyorYa ilk gün neden prezervatif olmazmis neye göre bunu söylüyorlar ki
Valla hiç bir şekilde doğum kontrol hapı kullanmadım eşim korundu hep
Bir yakinimla konustum kendisi senelerce hapi kullanmis tedavi amacli ve sonunda yumurtaliklarinda tembellik vardi 2 yilda hamile kaldi tedavi gordu bana da hap kullan dedi ben de killanamicam sanirim deyince arkadas icin gittik korundugunu saniyorduk ama bebek gorduk ultrasonda prezervatfle korunuyordu vs diye hikayelere basladi....Neden olmasın ki kullanan çok var, hep kullandık, bu kadar büyütmeyin bu olayı.
Çevrenizle de fazla konuşmayın tavsiyemdir, korkutuyorlar kızları rahat olun.
Ya gercekten miiii ? Ilk gecede mi boyle korundunuz ve kacinci yilinizdasiniz.inanin mutlu oldum duyduguma zor olur olmaz yeni evli olacaksin onla mi ugrascaksin vs.bir de guvenli degil deniliyor
Hiçbiri %100 korumaz tabii ki, ama çok düşük bir olasılık. Doğru kullandıktan sonra çok zor hamile kalmak.Bir yakinimla konustum kendisi senelerce hapi kullanmis ve sonunda yumurtaliklarinda tembellik vardi tedavi gordu bana da hap kullan dedi ben de killanamicam sanirim deyince arkadas icin gittik korundugunu saniyorduk ama bebek gorduk ultrasonda prezervatfle korunuyordu vs diye hikayelere basladi....
Cok tesekkur ederim siz de hap kullanmadan prezervtfle mi korundunuz hep?Hiçbiri %100 korumaz tabii ki, ama çok düşük bir olasılık. Doğru kullandıktan sonra çok zor hamile kalmak.
İlişkinin hemen başında takmamışlarsa, yırtık bilmem ne varsa hamile kalabilir tabii.
Aynı riskler haptada var, unutursan, saatini şaşırırsan vs.
Ama hap istemiyorsanız, prezervatiften korkmayın derim.
Evet ben hiç hap kullanmadım, eksiklerini artılarını bilmiyorum o yüzden. Ama diğerinden korkacak bişey yok.Cok tesekkur ederim siz de hap kullanmadan prezervtfle mi korundunuz hep?
O da ben korunayim diyordu ama ben emin olamadim dogru yontem olup olmadigina
Siz kac yildir bu yolla korunuyorsunuz.biraz dikkat istiyo bu sekilde nasil hamile kaliyorlar anlamiyorumEvet ben hiç hap kullanmadım, eksiklerini artılarını bilmiyorum o yüzden. Ama diğerinden korkacak bişey yok.
Gorustum yasmin yazdi ama icim huzursuz oldugu icin en azindan dugun baslangicinda kullanamicam sanirimHiçbiri yüzde yüz garanti değil canım.Bir kadın doğumcuyla görüşmeni tavsiye ederim.
En iyisi biline marka prezervatif =/ onun disinda pek sağlıklı bir korunma yöntemi yokGorustum yasmin yazdi ama icim huzursuz oldugu icin en azindan dugun baslangicinda kullanamicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?